42

Анонимен

преди 1 година

Гледах част от новините по канал1.Журналистът не знае какво е пълен и непълен член в бъбългарския.След всяка втора негова дума имаше а-а-а-а имаше ъ-ъ-ъ,Учителят му по български ако е жив,най-добре да се гръмне

41

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане.

40

Протестираща

преди 1 година

До Долу ПП и ДБ_______Ние доведохме честни и почтени хора да управляват и това беше най-хубавото, което можеше да се случи на България, а това, че мафията им подля вода е друг въпрос. Искам всички да разберат, че руския газ ни води в една пещерна епоха, да може американския газ да е 10 пъти по-скъп, но той не води до зависимости и до корупция.

39

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

НА *** ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ ТРИОТО МАЯ СИСТЕМАТА И ПОСЛЕ ДОЙДОХА ЧАЛГАРИТЕ А ПРЕДИ ТОВА ЮМРУКЪТ ИЗЛЕЗЕ И КАЗА МУТРИ ВЪН ГЕШЕВ БЕШЕ ЗАПОЧНАЛ РАЗСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ СЪВЕТНИЦИ ПРИБЛИЖЕНИ ДО РАДЕВ С МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ НАЗНАЧИХА ЧАЛГАРИТЕ КОМИТОВА САБОТИРА ХЕМУС А РАДЕВ ЛАНСИРА КИРО И КОКОРЧО С ПРЕВРАТ ОВЛАДЯХА БЪЛГАРИЯ РАШКОВ РЕПРЕСИРАШЕ БАБИ И СТАРЦИ ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ

38

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ПАРТИИ НА ПОДМЯНАТА СА БКП ЛИ ДБ ЛИ ИЛИ ШАЙКАТА ПЪПЪ АЛЧНИ ГРАБИТЕЛИ ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ ЛАНСИРАНИ ОТ БОЖКОВИСТИТЕ С ДЪРЖАВНОСТТА ЗАЕДНО ОВЛАДЯХА БЪЛГАРИЯ МАШИНКИТЕ НАЗНАЧИХА ТЕЗИ А ЗАБРАВИХ И ЧАЛГАРИТЕ ЕДНОДНЕВКИ БЪРЗИ ГРАБИТЕЛИ ЯЗЪК ЗА БЪЛГАРИЯ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ С МАШИНИ НА МАДУРО НЯМА

37

Анонимен

преди 1 година

33 години ДЕМОНИкрация стигат.

36

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК ГЕРБ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ

35

До 45

преди 1 година

Има партия - БНС-"Еделвайс", с която ще участва на изборите.

34

До 44

преди 1 година

Е как да стане като го няма на изборите? Няма партия, няма кампания няма нищо. Нека първо да влезе в парламента да събере поне 4% пък тогава да го видим колко струва. Досега съм чувал за него само покрай разни негови изцепки където нарушава обществения ред и ходи по протести.

33

До 43

преди 1 година

Боян Расате

32

Анонимен

преди 1 година

А кой да управлява ако не Възраждане? Споделете, напишете коментар кой трябва да управлява според вас.

31

Анонимен

преди 1 година

Възраждане няма да влязат в парламента, ще ревнат срещу "нагласените" избори и после Коцето ще си направи партийна телевизия. Този филм сме го гледали.

30

анонимен до 32 Истин

преди 1 година

Според някои де-ге..не--рати, тези ,които живяха нормално и спокойно при ГЕРБ са с изпилени мозъци, значи и аз съм с изпилен мозък, но по-добре така отколкото без мозъчен зо-м-биран м-а-зох-ист , с явна тенденция към с-ад-из-ъм избирайки тези , които се подиграха с българския народ и го върнаха десетилетия назад. А ако Бойко е крал - абсолютно вярно , той е кралят на българските премиери с най-дълго и продуктивно управление.

29

Анонимен

преди 1 година

Напишете в ютуб "Противници на партийната субсидия харчат партийни пари" Който не го е гледал, да види Копейката що за стока е.

28

Анонимен

преди 1 година

ПП като политическа отговорност и грижа за народа е на ниво Прeпиkaваме ПaMперcите.

27

Анонимен

преди 1 година

Възраждане първа политическа сила.

26

Анонимен

преди 1 година

До истински мъж - А дано си истински, не като подмяната, ама каква е разликата дали банкянската организация ще ме краде или тая на подмяната? Въпреки че при сравнение по-добре да е банкянската, по-малко простотии правят.

25

Ха ха

преди 1 година

Ти сериозно ли!? Възраждане са продукт на Доган.

24

Анонимен

преди 1 година

На тези избори изненадата за всички щее Възраждане. Никой не очаква те да спечелят даже може да се опитат да фалшифицират изборите. Но при 30 % гласували за Възраждане не виждам как ще ги фалшифицират а и ще има наблюдатели във всяка секция даже в чужбина. Видяхме предишните партии колко са загрижени за народа. Оставиха ни без газ вече неможе и да си нахраним децата а и ще стоим на студено и тъмно. Стига толкова айдуци. 33 години стигат.

23

истински мъж

преди 1 година

Питам се,колко са с изпилени мозъци,които ще гласуват за банкянската разбойническа организация,която ги краде,но като откачалки,им е хубаво.