58

Жебок

преди 1 година

Лиспва сценария по които ще се развият нещата )))

57

Мигроуринца потегли

преди 1 година

Получил филия, мас и сол, аре: чатомъдан, факзал и Мариупол

56

До анонимен 62

преди 1 година

До края на май другата година?? Правилно ли прочетох ?? Нали по първи план Окрайната вече трябваше да е пристигнала в Москва ?? Сега пък пет сценарий??

55

ха-ха-ха

преди 1 година

Щом сдухания Гардиън!?! го е казал ,значи нито един от тези 5 варианта няма да се случи!този Дан Сабаг е толкова военен експерт ,колкото Боко Тиквата е генерал!Помня че британското разузнаване разбра за войната в Оссрайна едва на 26.02!

54

варианта е един

преди 1 година

Бог да прости греховете на джуджето.. амин.. и дано гори в АД-а

53

Анонимен

преди 1 година

До 59 Анонимен Има само два варианта, няма пет. Или Украйна ще загуби, или Русия ще победи. . . . . ПРАКТИЧЕСКО ЕДНОЕ Е! САМ ГО НАПИСА ИЛИ УКРАЙНА ЩЕЗАГУБИ ИЛИ РУСИЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ, КОЕТО ЛОГИЧНО ЕДНО И СЪЩО! ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПРОЧЕТИ!

52

Анонимен

преди 1 година

Има само два варианта, няма пет. Или Украйна ще загуби, или Русия ще победи.

51

Анонимен

преди 1 година

Който поддържа руската нацистка държава е жалък индивид подобие на човек, но не съвсем. Ех, трябваше русия да влезе и в България за да ви дойде ума в главата и да се скъса с русофилията веднъж завинаги.

50

До сападните гнусове

преди 1 година

Гнус, в Европа идва ред на електричките, бензина до 5г ще е без значение. Газ има почти навсякъде, въпрос на цена. Има и алтернативи. В Русия ще пият петрол и газ, доматите там са екзотика, както и повечето неща

49

Анонимен

преди 1 година

Какво стаба с прогнозите за осакатяващите санкции? Фалира ли Русия?

48

Анонимен

преди 1 година

Има само два сценария, пълна капитулация на наркомана или изчезването на Украина

47

Мдаа Дааа

преди 1 година

И при лека и при тежка зима Путин си има и топло и папо, има си 1/3 от света и цялата менделеева таблица си има.... не го мислете Путин!!!! Да му мислят некъпаните и гладни жендърски либерасти дет ша мръзнат и подсмърчат....

46

Пънк Флойд

преди 1 година

Не е доказано че арестувания и охраняван от ФБР, ЦРУ Лии Харви Осуалд е замесен камо ли пък да е стрелял по Кенеди..............сетете се сами защо...........Убиеца на вторият Кенеди СИРХАН СИРХАН примерно е жив и здрав в затвора охраняван от същите ФБР,ЦРУ и САЩ редовно му отхвърлят молбите за помилване

45

Анонимен

преди 1 година

Сценарий те са два: При тежка зима Русия някакси се договаря за мир и режима на Путин продължава да крета още , при топла зима, Русия рухва пролетта или лятото и не може да продължи войната, връща всичко и започват вътрешните сътресения. Това е.

44

Мдааа Дааа

преди 1 година

ВАРИАНТ за мир: Единствен разумен!!!! Зелински мисли за народ и държава вдига бeлото знaме дава безусловна kaпитулация с всички последствия и иска мир!!! Принуден вече бaйизkykyригал прави преговори с Пyтин и приема условията му от преди операцията т.е. НAТО и бaйaлцxaймеp си прибират играчките и спират да прo 0пиkaвaт бъpлогата на мeчkaта, Зеленски да започне да спазва Минските споразумения!!!! И тъй ще си заживеят в мир и спокойствие много и дълги години!!!А можеше и без пaтаклaми да се уважи предложението на Пyтин още преди спец операцията!!!

43

кубанская столица

преди 1 година

До Анонимен 40Слава Украине - героям сала! Ха-ха-ха

42

кубанская столица

преди 1 година

Наивни българи! Сценарий има само един - пълна победа на русские. Други варианти няма. Да бъдете реалисти! Русские войска имат практически цял Донбасс, Най-голямата част на Запорожье, цялата Херсонска област и вече нахлуяха в Николаевска област. Също имат голямата часть на Харьковска област. До Харьков останаха колко?... 15-20 км. И вие наивни мислете, че русские ще отдават това просто така?

41

БЕЗ ПАРИ ИДВА

преди 1 година

Марксиста Муамар Кадафи говореше Благо на Западна Европа:"Няма не искам няма недей доброволно или с насилие всичките западноевропейци ще приемете Исляма"..................................оня политика на САЩ нашия Алекс Ел Диабло преди да умре сподели по телевизията:"Идва червена марксическа и комунистическа вълна платена изцяло на 100% от ИСЛЯМА.........то ест в САЩ и Англия се радвали че червеното е безплатно и няма да дадат дори един техен цент за това

40

Анонимен

преди 1 година

От 41. Господин Зеленски каза че ще се справят сами с кoлxoзa!

39

БАНко

преди 1 година

НЕ ГО И ПРОЧЕТОХ , НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА ЕДНО СИ ЗНАЕ !!! И ДО 100 % ДА Е ЗАВЛАДЯНА ОТ РУСИЯ ЩЕ ТРИЯТ МНЕНИЯ И НАЛАГАТ АМЕРИКАНСКИ !!!