52

Граничар

преди 1 година

Защо махнахте гранични войски, каквито имаше на времето? Те са точно за това. Пиле не можеше да прехвръкне през граничната бразда...

51

Анонимен

преди 1 година

Армията има друго предназначение. Това не е нейна функция. Случая е в компенциите на МВР и никой друг.

50

Анонимен

преди 1 година

Трябва той да е начело тъй лесно хвърляте хората заради вашия интерес анезаинтересна хората

49

Анонимен

преди 1 година

Ти не си ли чувал нещо като ,,военна тайна" бе главоч или си на принципа бягай ,че ида?

48

$$*_

преди 1 година

Имаме ли толкоз аскер ..ефенди......

47

Анонимен

преди 1 година

На Бойко границите и магистралите, много милиони, никакви качество и много жертви...Да почиват в мир, момчетата!!!

46

Анонимен

преди 1 година

Старчок! Гледам служебният кабинет и се депресирам.Върнах се в 80-те...Колко роднини инат още, че аз остарях, а все едни и същи ни управляват.

45

Анонимен

преди 1 година

До 20Ами то не останаха такива.

44

Валери

преди 1 година

Съболезнования на близките на загиналите.Ама г-н министър защо...нали си имаме вече орли гарги *** крещящи хем..нали те ще ни пазят и защо само двигатели от преките нали имаме самолети да ни ремонтират или братята ги ремонтираха някъде из оср.***

43

Хващам се на бас

преди 1 година

Шофьора на автобуса ако беше си платил на когото трябва да кажем едни 10хил. евра да бяха му пратили ескорт мвр-то от турската граница до Видин или Русе или там където трябва да ги разтовари ....

42

Герган ДИмитров

преди 1 година

До всички "патриоти".Пожелавам Ви да настане война и да останете без дом , много ще се радвам като отидете да работите по мините и кариерите в другите държави,които ви приютят.

41

Предложение

преди 1 година

Цялата ни граница може да се минира за 2 дни, или по-малко. Има вече инфрачервени лазери...обемни датчици, датчици реагиращи на човешки стъпки. Няма нужда от физическо присъствие реално.

40

Анонимен

преди 1 година

Да се забият свински глави по границата и да се пуска свински рев и грухтене от високоговорители.

39

В

преди 1 година

А тези дронове може ли да са с лазер или каратешница или само снимки ще правят. Пак след дъжд качулка изпълнения

38

ОТГОВОР

преди 1 година

До КЪСНО ОЗНАЧАВА- ТАКА КАКТО СТЕ Я ПОДКАРАЛИ ... ПРЕЗ УСТАТА. ВСЕ ПАК В ПО- ШИРОК ПЛАН- ПОМИСЛЕТЕ- ВЗЕХМЕ РУСКИЯ ОПИТ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА (НАШИ КАМАРАДИ НЕРАЗБИРАЩИ ОТ НИЩО, Т.Е. - МАЙНЕ ХЕРЕН) + РАЗДРОБИХМЕ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, НАПРАВИХМЕ СОФИЯ ОКОЛО 2 МИЛИОНА, ОГОЛИХМЕ СЕЛА, МАЛКИ ГРАДОВЕ, ПАЛАНКИ .... ОКОЛО 1Р5 ДРУПНАХА В ЧУЖБИНА (И РУСОФИЛИ-НАЙ-ВЕЧЕ, И ТУРКОФИЛИ, И АПОЛИТИЧНИ БЪЛГАРИ, И ДЕ ЩО МОЖЕ) ..... ТАКА ЧЕ, ПРИРОДАТА ПРАЗНО ПРОСТРАНСТВО НЕ ТЪРПИ.

37

Анонимен

преди 1 година

Армията е меко казано сянка на това което беше. Поделението до нас в Пловдив още карат със УАЗ-ките на 60г които едвам вървят, сградата на казармите е пред падане, пълен цирк. Всяка сутрин УАЗ-ката ходи да събира секретарките и жената на шефа че как така те ще използват автобус. Цирк.

36

Анонимен

преди 1 година

в ТикТок има видео качено от един такъв, танцуващ и смеещ се как прескачат оградата без проблем. Усмивки, танци и всичко е наред, едни хора взеха парите и за оградата и за прекарването с автобуса. Всичко е точно в блатото.

35

КЪСНО

преди 1 година

КЪСНО, МНОГО КЪСНО. ИМАЛО "ВЪТРЕШНИ ХОРА" В ...., ТА ТЕ ПОМАГАЛИ НА КАНАЛДЖИИТЕ - МИН. НА ВЪТР. РАБОТИ. СЕГА ПАК СМЕ НА МИЛОСТТА НА СУЛТАНА. КАКВА Е ТАЗИ НИСКА ОГРАДА, ЗАЩО- ЧЕТА ОТ ДРУГ САИТ- БЕЖАНЦИТЕ С МУЗИКА ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ НАШАТА ОГРАДА ПО ГРАНИЦАТА. ПОЛИТИЧЕСКИ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА?

34

Анонимен

преди 1 година

имаме 300 души армия, уау страхотно. Останалите 15000 са писарушки и лелки. Аз ако бях щях да вдигна жялата армия за един месец на границата, всичката техника и персонал да се види кой какво може и да се размърдат малко че са станали по 120 кг от стояне. Но както винаги, нищо. 300 човека за границата от стотина километра, добре ще има ефект на кукуво лято.

33

Анонимен

преди 1 година

дали изпращате 300 или три хиляди - няма ефект. Ефект ще има като им дадете заповед да стрелят на месо по всичко, що стъпи на браздата. Тогава ще ни заобикалят мноооого отдалеч.