19

БялатаМафия

преди 1 година

... ние българите говорим и пишем, и вярваме на всичко, без да прилагаме грам аналитична и критична мисъл. Затова въпреки претенциите ни, че сме много можещи, знаещи, работещи, никога няма да стигнем тези, които сочим с пръст и даваме за пример псувайки нашата *** на масата с приятели и третата ракия за вечерта. 2/2

18

БялатаМафия

преди 1 година

Коментарите тук са абсолютното доказателство за това, че България е страната на ***. Единствено в нашата любима родина, човек със средно образование разбира и знае повече от неща, които едвам може да произнесе, от специалисти, които са посветили поне 5 години от живота си в името на това да опазват всички нас. Вместо да четат дебели книги, да изразяват добре обосновани аргументи, да си търсят правата където трябва, да се възползват от възможността да изразяват мнението си свободно 1/2

17

Анонимен

преди 1 година

А вие защо искате да се самолекувате? Сами се тествате, сами си поставяте диагнози, избирате антибиотици, пиете ги безразборно, после, защо умирате ! Лекарят, за да избере лечение и напише рецепта, е учил 10 години.

16

Добре

преди 1 година

Не е зле, все пак по-добре да не пием тези отрови. И да ги получаваме по-трудно, има ли все още някой да вярва на мафиотите с бели престилки.

15

Анонимен

преди 1 година

От утре и аспирина. Нещо като САЩ ставаме. Там без да напълниш джоб на лекар и аналгин не можеш да си купиш. Било дрога. Ама никой не гледа, че там се дрогират с най-долнопробни наркотици. И докато чакаш рецепта или я нямаш колко народ ще пострада?

14

Demonaz

преди 1 година

Медицински комунисти! Достйни наследници на червените сатрапи. Дигитален комунизъм 2.0 директно от чайника. Хайде смърт на вас! Скоро и ще забранят билките само гледайте.

13

К

преди 1 година

Кой папагал ги измисля тия простотии?Значи докато чакам и си губя времето ще се заразя с още сто вируса, ще дам 3лв.за електронна рецепта , а може и 1,2,3 антибиотика да сменя.Трябва ми антибиотик купувам си.

12

Целта е

преди 1 година

Целта е да ограничат достъпа на хората до лекарства. Сега са антибиотиците - утре с всички лекарства, дори аспирин. Ще получава лекарства и ще бъде лекуван само който слушка каквото му наредят от телевизора. Същото е и с банковите карти, с които пазарувате. В един момент ще имате пари в картата и ще си купувате храна и друго само ако слушкате. QR кодът е вид чипиране, към което ни привикват вече и от телевизора. Бавно и сигурно ни варят като жаби. Време е за сопите, време е за бунт. Те или ние!

11

Анонимен

преди 1 година

Вдъхновени от идеята, производителите на тoaлeтнa хартия заявиха, че вече ще произвеждат само електронна тoaлeтнa хартия.

10

А

преди 1 година

И техни близки фирми ще ги обслужват.

9

....

преди 1 година

А какво й е на хартиената рецепта? Да проследяват всичко? Да ме накарат да си купя програмата за електронно писане на рецепти? Да ме накарат да ходя до работа за всяка рецепта, която искам да изпиша?! Ако не е електронна, какво????Аптекарите са ненормални и го доказват за пореден път.

8

Истина

преди 1 година

Да, трябва да видиш три часа пред кабинета, да се заразиш с още няколко болести, да платиш три лева такса ,и да си вземеш антибиотик за 10 лева, да и отпуск трябва

7

Анонимен

преди 1 година

пълни простотии. хората си купуват лекарства не от хубаво и не са въобще *** да ги пият безразборно. колко пъти съм се само излекувал с антибиотик тоя на снимката знае ли?какво му е лошото на хартиената рецепта и какво му е лошото да си купиш лекарство без рецепта?Пълна бюрокрация...

6

Анонимен

преди 1 година

Сега вече и аспиринът го направете с електронна рецепта. Човек да не може и за зъбобол да си купи един тетрацеклин или за некоя малка раничка. Мед. фашизъм.06118

5

Анонимен

преди 1 година

Да се чете: олигарсите затегнаха режима за да крадат още повече пари от нас!

4

Анонимен

преди 1 година

Искам главният куролатор на държавата и ококорения му другар да обяснят че няма инфлация

3

Анонимен

преди 1 година

Цифровият фашизъм идва, идва. Вие си мислите, че и номера с Ковида мина. Чакайте зимата да видите. Антибиотик с електронна рецепта, ама рецептата ще я получите след Ковид тест защото трябва да ви заключат. За друго едва ли ще разрешават антибиотик, тъй като грипа изчезна. Накрая на цифровизацията когато всички лични данни са ви обрани, ще ви спират от работа, шофиране, кафенце, магазинче и т.н. Ушавия само ще ви цъкне ЕГНто в таблета и вече ще ви е прибрал поради незнайна за вас причина.

2

Анонимен

преди 1 година

каква полза имам аз, лекарите да си водят лог кога,колко и какви хапчета съм пил....????

1

Факт

преди 1 година

Спекуланти....