24

Стига

преди 1 година

До 20с опорките

23

taschunka witko

преди 1 година

Офшорките на Кире и Асен

22

Анонимен

преди 1 година

Най-добрият вариант за България беше Борисов да ме сменя през 2018 година ценообразуването на газа и сега да плащаме в рубли на Газпром. При този вариант цената на газа щеше да е наполовина от сегашната.

21

Анонимен

преди 1 година

Казваш, че е по-добре да плащаме примерно 142 долара за единица газ директно на Газпром, отколкото примерно 128 долара през посредници, които прибират 28 долара.

20

МЕТ

преди 1 година

Защото про Борисов нямаше посредници като МЕТ, които ни дерат с по 100 млн лв на месец комисонни.Разбра ли защо?

19

Анонимен

преди 1 година

Когато през 2018 година, Борисов предоговори начина за формирането на цената на газа, три месеца купувахме малко по-евтино газ, след което плащахме с 42% по-скъп газ, отколкото ако не беше това предоговаряне. Тогава защо медиите мълчаха, а сега за 28% ни проглушиха ушите?!

18

Анонимен

преди 1 година

Лъже най грозно

17

да да

преди 1 година

абе не е верно , минчев отрича тези неща , кирчо и асенчо също , само лена парапета мълчи от известно време :)

16

Анонимен

преди 1 година

Милиони са направили до момента в личните си сметки от Промяната, защото посредници за газ като МЕТ са техни фирми. Семейни-олигархичният кръг Петков-Лорер-Василев крадат като за последно.Никога вече ПП на власт!

15

Анонимен

преди 1 година

Малко е ! С 280 процента трябва да е !

14

Анонимен

преди 1 година

Киро и Христо са руските кавали и пълнят гушите на руснаци и посредници!

13

Анонимен

преди 1 година

А добро утро, това се знае от месец май!!! Чисто и просто Кирчо и Кокорчо си сложиха свои фирми които да взимат комисионни и по този начин да крадат българите. Тиквата краде през пътищата, тези крадат през газа!!!

12

Важно е

преди 1 година

Кико тариката и другите харвардски мошеници да се правят на почтени по медиите, зер,пари са им давани,чужди идеи ретранслират.Новата му ПР съветничка не му ли казва,че е отвратителен с наглите си лъжи и заблуди,да се укроти малко?Не,идват избори,трябва яко да се лъжи,че току виж някои от заблудените овце,гласували за ПП ментарджиите преди,сега се откажат от тях и вземат да си дадат гласа за някой друг.

11

Блажени са вярващите

преди 1 година

България не е спирала да купува руски газ ... и най-печеливши не са руснаците а посредицитедето увеличават цените , печелят милиони и обясняват на заблудените как лошите руснаци продавали скъпо. НЕЗАВИСИМО ОТ КЪДЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ КУПУВА ГАЗ И ПЕТРОЛ ... ИМА ЛИ ПОСРЕДНИЦИ ЩЕ ИМА И ВИСОКИ ЦЕНИ ... ТЪРТЕЙТЕ дето са се наместили между продавача и купувача са истинската причина за поскъпването . Приятелски фирмички на "любимите" ни властимащи . Чи кво ? Народа плаща .......

10

БГ тъжна реалност

преди 1 година

ПП е символа на алчността, корупцията, кражбата и лъжата. Заедно с Импексова, Бойкикев и Дългия загробиха държавата и народа за години напред.

9

Разбрахме!

преди 1 година

Ясно е- без газ живот няма! Особено без Газпром-Земята спира и край на всичко.

8

Анонимен

преди 1 година

наказваме ги като плащаме повече пари, тези на запад ни лъжат чрез промити мозъчно експерти от школата на клаус шваб за млади лидери , че зеленото бъдеще и блокчейн дигитализацията ще ни направими независими от Русия, но ставаме все по-безпомощни и зависими от канадско-швейцарската мафия..чисти вампири , те се хранят от плътта ни , трябва да им забият един сармат в стъкленото сърце

7

Анонимен

преди 1 година

. . . тези допълнителни пари над цената от 86 евро са отивали за комисионни чрез офшорни сметки. . . . Вече почти всички знаят къде са отивали парите, само тези още не знаят и ЩЕ питат съответните фирми! Пази Боже от такива! Който ги избира е предател и еретик!

6

анонимен

преди 1 година

Това всеки го знае от месеци.Имали ли наистина още неразбрали, че се дъвче постояно темата

5

Анонимен

преди 1 година

А защо не купуваме от ,,Газпром".Нека каже Дилян Добрев.Сигурно и той като комунистите от ГЕРБ,ДПС и Възраждане ще каже че България си е виновна.За това че подкрепя Украйна.