182

Адвокат

преди 1 година

Стигне ли се до арбитраж, вътре сме с двата крака. По простата причина, че условията по плащането на газа ги промени не Газпром, а ЕС - като блокира сметката, по която се плаща газа.Съжалявам, но такава са нещата - и ако нашите умници продължават да хитруват, ще олекнем с ?981 млн.

181

Анонимен

преди 1 година

Аман, неаман... Това са зконите на пазарната икономика. И никакви драсканици няма да ги променят. А пък какво ще правят китайците за в бъдеще... Със сигурност няма да питат нас.

180

Зайцев

преди 1 година

Аман от разбирачи като тебе ,Путин ли ти плаща да плашиш хората.Край!Свърши се ,от тук насетне ще мачкате кайсийте през джоба.Китай ще купува газ и Русия ще процъфти.При първа възможност Китай ще смачка Русия икономически ,това ще бъде за тях възможност да излезнат много по напред.Защото и китайците гледат най напред за техния просперитет.Аман от тебе и такива като тебе ,големи професори и разбирачи.

179

Анонимен

преди 1 година

Аман от "експерти" които пишат глупости, или пък незабелязват най- очевидните неща. Отговорът на въпроса еднозначно е "НЕ". Европейската икономика неможе и няма как да се справи без ефтиният руски газ, защото щебъде премазана от азиатската икономика. Китай и Индия ще произвеждат вече качествени, и в пъти по- ефтини продукти. Никой неможе да предотврати това. Затова и Европа вече е изгубила тази война.

178

Зайцев

преди 1 година

Всичко е точно.Лъжат народа.Путин видя дебелия край ,до сега с газа манипулира държавите зависими от него.Изрязвяйки го ЕС го оставят да подухва супата и го обричат на глад и мизерия.Целият свят скоро ще узнае истината ,че без Путин и неговите манипулации се живее по добре.

177

gergi

преди 1 година

До АнонименТова кой ти го каза ? Имам предвид, че хранилищата стигат сами по себе си, без доставки ?

176

Анонимен

преди 1 година

Заща до сега без Руски интерес не се ли е справила

175

Анонимен

преди 1 година

И как точно германците ще останат на тъмно и студено като вече са си запълнили хранилищата почти на 80%? Тоест дори и утре да спрат всички доставки на газ, пак ще могат да изкарат до март месец с наличната.

174

Анонимен

преди 1 година

Колеги, струва ми се, че ние българите ще се справим с липсата на газ и т.н.Народът е свикнал на мизерия, на 2 и 200 както се казва.При нас няма да е толкова тежко. Но виж, германците например, ако останат на студено и тъмно, бедна ми е фантазията какво ще последва...

173

СЛАВА РОССИИ

преди 1 година

*** и продажен народ, смотана държава...

172

Христо Христов

преди 1 година

Ползвайте газта дето гинеколожката Ursula von der Leyen обеща още м. Март да купи от боирсите за целия ЕС.

171

Христо Христов

преди 1 година

САЩ фалира, ЕС умре.

170

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/190"ЕС забранява превалутиране в руска банка." - Ц. Европейската комисия на Урсулата написаха ръководство как да се заобикалят санкциите на ЕС. ФАКТ.

169

Анонимен

преди 1 година

Айде отново ще има "НЕМИТАЯ ЕВРОПА" КИРТАЦИ СМОТАНИ.

168

Анонимен

преди 1 година

НАЛИ БОГАТИТЕ НЕ ГИ ПЛАШИ НИЩО? - НЕЩО СВИХА СЪРМИТЕ, А ЗИМАТА ОЩЕ НЕ Е ДОШЛА.

167

Анонимен

преди 1 година

Ние със сигурност, да. А те, не.

166

Анонимен

преди 1 година

Всъщност и двете страни, и Булгаргаз и Газпром са в т.н. ситуация на форсмажор. България не може да плаща в Рубли, защото ЕС го забранява. Русия не може да дава газ на някой който не си е платил сметката. ЕС забранява превалутиране в руска банка. Следователно има 2 варианта. Или България и Русия да се договорят превалутирането да се прави чрез друга банка. Или и двете да съдят ЕС за тава, че ги поставя в нарушение на договора, без да имат вина.

165

Анонимен

преди 1 година

И понеже ще сме мост няма да се възползваме от това. Доста голям *** р трябва да си за да го направиш.

164

Анонимен

преди 1 година

Ще се справи както пещерния човек се е справил с ледниковия период. Ще мръзне, ще гладува, ще се повмирише малко, но това зимата няма да де усеща много. Е може още една голяма вълна европейски пенсионери да се преселят там където никога няма зима, но това пък е икономически оправдано. Важното е, че ще останат верни на Америка и ще продължат борбата срещу Русия, какво значи тук някакъв си национален интерес, пред възможността да умреш от студ за господаря си.

163

Augusto Pinochet

преди 1 година

НЯМА ДА СЕ СПРАВИ ЕВРОПА ПЪК НИЕ В БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПО МАЛКО, СЕ ТОПЛИМ С ПЕСНИ, НАПРИМЕР Е ХУБАВАТА ПЕСНИЧКА - "ТАНЦУВАЙ РУСИЯ, ПЛАЧИ ЕВРОПА"