105

Анонимен

преди 1 година

Не, Русия го извърши.

104

Щерев

преди 1 година

в Украйна са убити над 1000 деца.. за тях що не жалите а жалите тези които проповядват убийството на украински деца и цивилни?

103

Крим не е руски

преди 1 година

браво на Украйна... да им пожелаем да продължат.

102

Анонимен

преди 1 година

Уби я също толкова,колкото е виновна за взривените жилищни блокове в блатушка 99г.И загуба е животът на хора с морал и руски паспорти като Немцов и Политковская.Битовите инциденти на /феесбе/ кой ли ги брои,с лопата да ги ринеш...И богоугодните причини,стоящи зад тях,от които се ръководи ''люлката на славянските души''.

101

Анонимен

преди 1 година

ДА!

100

Анонимен

преди 1 година

"Целенасочените убийства на високопоставени руски мишени, особено на млада жена, биха били контрапродуктивни и за президента на Украйна Володимир Зеленски, който разчита много на симпатиите и военната помощ на западните съюзници." Явно ни смятате за много глупави да ви се вързваме на евтината пропаганда. Точно това е идеята, да направиш атентата и да обвиниш другите за него. Кой е мислил някога че Зеленикакъвси ще признае през запад(ал)ите жендъри че Украйна стои зад убийството на тая? Цирк!

99

Какво следва

преди 1 година

Жалко за младата жена - едва 29 годишна. Ако така продържава Киев с терористичните акции, иска или не, Русия ще трябва да действа както действа Израел при палестински атентати. След някой и друг атентат израелската армия провежда военна акция, и тогава покрай терористите загиват и мирни жители. А позицията на САЩ винаги е била "Израел има право да се защитава". И вето в ООН на опити за осъждане на бомбардировките.

98

Малко за политика

преди 1 година

До 814: Чакаш вече седми месец да свърши операцията? Няма да свърши скоро. Всяка война завършва с мирен договор. Засега Украйна не показва желание да преговаря. А голямото контранастъпление на украинската армия все не се случва. Могат да обстрелват жилищни квартали, да вършат по-някоя и друга диверсия, и дотам. Не е добре за Зеленски. Не показва резултати. Току-виж му спрели доларите.

97

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 102: Ако Русия търсеше повод за обстрел, поводи има много. Укронацистите всеки ден обстрелват с тежко оръжие жилищни квартали в Донбас и Луганск далеч от фронтовата линия само за да има жертви и разрушения. И не само това. Разпръскват там забранени за употреба противопехотни мини, жертвите на които стават инвалиди

96

Анонимен

преди 1 година

НЕ УКРАЙНА- КРЕМЪЛ Я УБИ ЗА ДА ИМАТ ОПРАВДАНИЕ ДА АТАКУВАТ И УБИВАТ В УКРАЙНА ОЩЕ ПО ЯРОСТНО ЕЙ ТАКА ПА РУСКАМУ...

95

814

преди 1 година

Кажи какво разбираш под "скоро Украйна няма да я има", че чакам вече седми месец да свърши тая операция дето щеше да трае две седмици макс

94

Анонимен

преди 1 година

Да

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Не се надявай :( днес е руска медия спонсорирана с руски пари. Многократно съм им писал коментарите да са регистрирани, но отказаха. Защото така може да се слагат плюсове на коментари в ползва на един агресор (русия). Така,че духаст за днес-бг и то късия на путлерин

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: На мен ми приличат на руски фашаги. Фашагите нападат други страни :) Например Украйна,Чечня, Абхазия, Молдова , Осетия :) Със сигурност си объркал местата на фашагите. Прегледай си опорките :П

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен105 Ето ти един дълбокосмислен коментар: Отговорът на този въпрос от статията е - Ами по принцип да! Фашизмът е най-извратената форма на насилие, към която прибягват нацисти с уклон към пeдoфилия, наркомания и некромания! Все характеристики, които едно към едно съвпадат с украинският национализъм и хазароюдейскиат фашизъм! Ярки представители на това течение в политиката са наркоманът Зеленски и пeдoфилът Коломойски и некроманът Турчинов.

90

Анонимен

преди 1 година

Абе май са си ФСБ. Те не са срамежливи за тия работи.

89

Анонимен

преди 1 година

То ясно, че сайта е несериозен, но все пак-много повърхностни коментари.

88

Анонимен

преди 1 година

Как може да се съмнявате във версията на руснаците? Они лично извикаха Scooby Doobie Doo и решиха случая за ден без ни едно доказателство... Какво съмнително има в това?

87

до: 101

преди 1 година

Изобщо не ме учудва ако самият Дугин е убил дъщеря си! Качил я на колата си в която сам е заложил бомбата, после и казал: "Я ти тръгвай без мене че имам малко работа" и после - БУМ! Като го знам какъв е чалнат и религиозен, сигурно е копирал Библията, като кой беше, Мойсей ли си жертва сина по заповед на Господ?

86

Аз да попитам:

преди 1 година

Русия ли уби Дарья Дугина?