116

ьаьа

преди 1 година

Да си дава оставката и да се радва на живота. Готина е жената, но не става за поста. Не от всяко дърво става ***. Като остарее и помъдрее пак ще я изберем. Добрите политици са от 40 -60 години.

115

Киро коравио

преди 1 година

Ела при мен щом копнееш за радост

114

Анонимен

преди 1 година

Познавам няколко финландци, споделиха че женицата е доста глупава но не биха пропуснали да и направят млечен шейк върху лицето след някой клуб.

113

777

преди 1 година

И аз копнея за радост, а тя копнее за ***!

112

Алтерниращ веганист

преди 1 година

Целия скандал идва от руската пропаганда. Никой нямаше да обърне внимание на снимките ако не бяха подхванати от главсет и наляти на русофилите по света и най-вече в българия с потресаващите подробности за сана марин, напр. че е отгледана от две лезбийки, като демонстрация за това колко е упадъчен е западния свят, а в християнска русия семейството е свято! Предпочитам лезбийки пред путинизъм!

111

Анонимен

преди 1 година

По всичко личи, че за тази женица премиерският пост е някакво временно увлечение и че няма търпение да се отърве от това бреме. Може просто да сложи край на мъките с една оставка и да се наслаждава на ношщния живот колкото й душа иска.

110

Анонимен

преди 1 година

Така е като в цяла Европа и навсякъде модерно се подскача и се гънат по единично в танци модерни,ако бяха танцували народни хорови танци и по двойки нямаше така да изглежда,че да й правят мръсни номера заради политиката която провежда,но така трябва да изглежда,че се е провинила и с забележка е необходимо да я злепоставят като начало,че не така се държи адекватно с действията си.

109

преди 1 година

И какво толкова е станало, че е ходила на частно парти ?

108

Анонимен

преди 1 година

Да издаде една порно касета и да напълни държавната хазна с продажбите. Финладния ще стане още по - богата държава.

107

Анонимен

преди 1 година

"Гледам русофилската пaплaч тука просто завижда..." ----------------------------------- За какви русофили става въпрос, бе сopocоиден пpocтак? Тази ако беше политик в САЩ досега щеше да бъде линчувана. Преди 1 година започна кампания за сваляне на губернатора на щата Ню Йорк защото е целунал някаква по бузата и заради заглеждане в деколтето на втора. Вие *** сте толкова ограничени, че не четете какво става в САЩ.

106

Анонимен

преди 1 година

кво браво на финланката 3 поколения са загубени 80 90 2000 гледайте внуци иги учете тея ги зарежете не знаят къде се намират и за какво

105

бай Ламби

преди 1 година

Нашто момиче, кът копнееш за радости и купони ела у България при Боби Михайлов да ти покаже шо е то туй забавления и купони.Направо са разцепите.

104

Анонимен

преди 1 година

просто сана , кви са тези лидери тя ес сама ще се затрие

103

Настоявала, че

преди 1 година

работи усилено като премиер. Вижда се какво работи ***... Аз настоявам, че това НЕ МОЖЕ да е лидер на европейска държава! Боже, прибери си вересиите!

102

Анонимен

преди 1 година

Имах мокри сънища с тая. Толкова много новини с нея явно не ми се отразяват добре. Сънувах как ми се обяснява,че не е лека жена и после да ходим у тях да се забавляваме. Беше с много къса черна рокля. която прозираше.

101

браво на финладката!

преди 1 година

Гледам русофилската пaплaч тука просто завижда, я си представете купон с дедовците в Кремъл, и Късия и Шамана му да се натискат така както кака Марин го прави? Отврат!

100

даа

преди 1 година

От забава до оргия е балкан разлика. Особено за публични личности. Остава и да си ходи ако има малко чест и достойнство.

99

Анонимен

преди 1 година

Дедо тъй думаше... Фъншуй оправя, фъншуй разваля!

98

Анонимен

преди 1 година

Тази е премиер защото е дете на 2 майки?

97

Пълен ДеГеНерат

преди 1 година

лика прилика с от па дъка от ПП!