21

Ралица

преди 1 година

ОТ 2 ГОД НИЩО НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ ОСВЕН ДА СЕ КРАДЕ РУИНШТЕ СИГУРНО СЕ РАДВАШ НА САБОТАЖИТЕ НА ФАЛИТЕ НА КРАЖБИ НО АЗ И ОСТАНАЛИТЕ ЗДРАВОМИСЛЕЩИ РАБОТЕЩИ БЪЛГАРИ ПЛАЩАМЕ СМЕТКАТА А ШАЙКАТА НА ПОДМЯНАТА ГРАБЯТ ОТ БОГАТА БЪЛГАРИЯ

20

Анонимен

преди 1 година

До СахарА вие защо не свързахте София със Сърбия за тази една година? Нали Петков щеше да строи по една магистрала на година, къде е тя?

19

Сахар

преди 1 година

Стига бе!За 12 години управление нито София е свързана със Сърбия, нито с Гърция, нито с Варна. Русе-Бяла си е същата опасна отсечка...Освен на думи реално се дострои Тракия и Марица.

18

Анонимен

преди 1 година

Намеква, че той е ГЕРБ.

17

Анонимен

преди 1 година

Доколкото ми е извстно всички големи проекти в държавата са замразени от поне 2 години, дали това е саботаж, дали крадене на евро средства, дали се прави нарочно мръсно на Борисов не мога да кажа, но фактите са налице и с говорене не става и то не само са спрени проектите ами и поддръжката.

16

Анонимен

преди 1 година

Аиде-е-е, и тоя мрънкя, че не може да свърши работа за пет пари заради ГЕРБ. Ха ха ха!

15

Анонимен

преди 1 година

Шишко иска да каже със свои думи, че Кумицова е била от ГЕРБ, а не от Бесипе, ама нали е паррче архитектче - мисълта му залита само в милионите и личната изгода.

14

Анонимен

преди 1 година

Вече е време да определим, кое е по - важно. Някой да се опитва да направи нещо и да го обвиняваме, че краде или този който нищо не прави и обвинява предните в кражби. В манталитета ни е ако видим забогатял човек веднага да го изкараме крадец измамник без да обръщаме внимание, че примерно този работи по 12 часа на ден без спирка - разбира се това не е важно.

13

Анонимен

преди 1 година

До Вуте Добре че беше Тодор Живков да ни построи магистрала до Правец. Едно метро не можа да построи.

12

Майора

преди 1 година

Сбе Шишков когато беше от ГЕРБ те бяхс добри , а сега не! Явно не за си за поста си , не може един срхитект да разбира от пътища и нищо да не прав , както и предишния министър Комитова!

11

Анонимен

преди 1 година

Ние реално нямаме магистрали, това са просто пътища. Я вижте на съседите ни какви са магистралите, а за Германия, Дубай, Испания, Португалия да не говорим. За да наречеш един път магистрала, трябва да отговаря на много изисквания. Тук сигурно още строят по идеи от Тошово време.

10

Комуновирус

преди 1 година

Приоритет на всяко правителство извън ГЕРБ е плюенето по ГЕРБ и нищоправенето.

9

Анонимен

преди 1 година

Според мен ГЕРБ се надяват да се върнат на власт и да крадат още 12 г бясно

8

Анонимен

преди 1 година

Най скапаното служебно правителство

7

Анонимен

преди 1 година

Вие не сте ли от един отбор или сега се правите на дръж ми шапката :)

6

Анонимен

преди 1 година

За Герб основно и единствено е важно да се КРАДЕ! Всячески, постоянно, без срам и без мярка!

5

Вуте

преди 1 година

Това което Тодор Живков построи днешните грантаджии и предатели като Боко, Киро, Ичо не могат и да боядисате, не могат да стъпят на малкото му пръстче. Да си вземете демокрацията и да си изнесете към фащите лииии?

4

Вуте

преди 1 година

Какви пътища хахаха тея Гробаджии не се чуват какво говорят, тея живеят в друга реалност. Това да не са грантовете от Америка за България лъжциии и измамциии като Боко и Киро евроатлантическа смраааддд

3

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ШИШКОВ ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ БОРИСОВ ДА ПРОДЪЛЖИ ХЕМУС ЗАПОЧНАТА ОЩЕ 80 ГОД И ДА НАПРАВИ РЕМОНТИ НА ТУНЕЛИТЕ И ВИАДУКТИТЕ НЕПИПНАТИ ОТ НИКОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ПЪТИЩА НИКОЕ ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СТРОИЛО РЕВОНТИРАЛО ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ БОРИСОВ ДА СЕ ЗАПОЧНЕ НЕЩО ОТНЯКЪДЕ ШИШКОВ РАБОТИШ ЗА БЪЛГАРИЯ НАЛИ

2

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше Борисов нямаше изобщо да има пътища. Какво построиха откакто Борисов не е премиер? Едни мантинели не са сложили. Само празни приказки. Вижте им декларациите за 1 г. какво състояние декларират! Това, което по времето на ГЕРБ се построи и ремонтира харвардските измамници не могат да боядисат за 50г.