11

всеки ден

преди 2 години

Толкова убити жени толкова ли са зли?

10

Шефрет

преди 2 години

Алкохолици

9

Анонимен

преди 2 години

Бог да прости женицата, а насилникът да си получи заслуженото. Момичета, попаднете ли на такъв - бягайте и не се занимавайте повече с него, та ако ще и милионер да е.

8

Тиийн

преди 2 години

Хахаха, ох, моите чичо и леля вечно си хвърляха по един кратък бой, дори и на трезвен чичо псуваше леля и почваше да я бие. Ама леля понеже си е малко по-своенравна и не му оставаше длъжна. Веднъж пак нещо се бяха хванали, леля взе една тенджера, та по главата му я очукаааа.

7

Прокурор

преди 2 години

До Анонимен 1 ___ При какви обстоятелства Коранът разрешава на жената да бие мъжа си? Не са ли предвидени някакви предпазни клаузи за случаите, при които мъжът има харем? Щото като се разлютят като оси онези ми ти женоря, тежко му и горко!

6

Мето

преди 2 години

Още един случай в който полицаите са вземали заплати и не са си мръднали пръста.

5

Анонимен

преди 2 години

Мъжо и бил голям почитател на путинчо ! Следвал неговите завети за православни ценности и местото на мъжа и жената !

4

Моята баба

преди 2 години

едно време що бой, що нещо изяде от дядо ни. Лелеее! Денем и нощем бой! Веднъж си спомням, една вечер бяхме на гости на вуйчо и вуйна. Звъни се на вратата, отваряме, гледа ме -баба, ама се тресе, едвам си стои на краката, вътре ни каза, че дядо я е бил, като и вдигнаха фланелата, цялата беше в синини, кръвонасядания направо. Почина на 56 г. от рак на гърдата. Дядо доживя до 93 г. Много лош беше! От него съм намразил тормоза над жените! А бях малък! Запомнил съм отвратителни техни сцени!

3

MaйMyнaтa

преди 2 години

Жените одят където не требва, и то, щото лесно ги лъжат

2

?!?

преди 2 години

Женско куче или невинна? Има значение ! Мъжете не са безчуствени търпители. Жената трябва да ги познава, или да си ходи,

1

Анонимен

преди 2 години

в Корана това не е грях !!