9

Наблюдател

преди 1 година

Отклонявате вниманието на хората като хванете депутат или общински съветник тогава се перчете.Някой ни краде по 180 000 000 евро всеки месец от посредници за газта вие ловете някой който няма катастрофа че бил 2 бири или с измекярските тестове че се употребил а не под въздействието това го няма никъде по света!!!Може ли да си депутат да крадеш и нищо да не ти направят че имаш имунитет?

8

Коко

преди 1 година

Тестовете са наистина ненадеждни. 15% фалшиви резултати са голямо отклонение, без значение дали ще бъде фалшив положителен или фалшив отрицателен. Засичат дни, седмици назад Бракувани в чужбина и тук ги пишат всеки ден.. Какво пречи да се вземе опит малко от Франция, Германия, Англия. Тиквенистан ще си останем ей

7

Анонимен

преди 1 година

Кога ще спрете с тези манипулирани статистики?! Същото като ковида.. Тестовете за наркотици на КАТ дават голям процент фалшиви резултати. Много малка част от тези шофьори са действително дрогирани. Поредната измамна схема на МВР

6

$$$$

преди 1 година

елате в кв. Стрелбище до Западен парк след 21 часа и ще ги чуете нарушителите от километри.

5

ортопед

преди 1 година

какво значение има бройката хванати? По-важно е след това какви наказания получават или дали въобще са наказани. Журналитите да поискат такава статистика, другото е блабла, запълване на страницата.

4

Търсете

преди 1 година

Си правата - тестове дават фалшиви резултати отчитат дни назад!! Никъде в Европа не се приемат за доказателство само в посткомунистическа България където полицията се използва за репресия и прикриване на реалните престъпления!! Какво стана с убиеца Семерджиев, покровителстван от МИЛИЦИЯТА!??

3

MaйMyнaтa

преди 1 година

Ами КАТ кой ги отчита дали са пияни или дpoгиpaни...да питам аэ

2

Анонимен

преди 1 година

А с какво са виновни кокошкарите, че Семерджиев разкри сеира на цялото МВР?

1

Анонимен

преди 1 година

Статистици струващи около десетина милиона лева дневно,или близо два и половина милиарда лева годишно, само преки разходи, без стойността на щетите нанесени от престъпните им действия или бездействия. Като добавим,че няма престъпление без участието на бивш, настоящ или бъдещ милюполюцай или родата им,не разбирам какво точно вършат, освен,че ако стохилядното котило потомствени младопенсиониращи се шуробадженакорушветчийски лапачи се разтури, престъпността ще намалее с поне седемдесет процента.