85

Анонимен

преди 1 година

Ооооо Молекула?!?!? Колко молекули има в главата ти и математиката разбираш ли я. Гласът ти много подходящ за озвучаване на Сепия от Спондж Боб

84

Анонимен

преди 1 година

Лъжливото чобанче пак приказва нещо. Нека журналиските да го слушат и да му правят анализи на лъжите.

83

Анонимен

преди 1 година

Схемаджиятя-кадровик на Хасковска област , който назначи роднините си до девето коляно в областна администрация се оказа , че бил и детектив ! Толко ли за наивни и късопаметни ни имат или се надяват на "крилатата" фраза :"Аз съм npocm u вие сте npocmu " ...

82

Анонимен

преди 1 година

Винаги постфактум излизат всякакви схеми, за да има с какво да се занимава народа. Само главният прокурор го е страх и бега по тъч линията.

81

ааааа

преди 1 година

ББ бил политик ...

80

Стоев

преди 1 година

Всичко това е безсмислено.Всеки вече е решил дали ще гласува и за кой.

79

Анонимен

преди 1 година

..на този с подутите устни Елена Йончева като му изкара схемите в Хасково, само предажната ни прокутатура го спаси от затвора...

78

Анонимен

преди 1 година

Точно тоя мошеник се изкарва най-честния. Баси подигравката с нас

77

Анонимен

преди 1 година

До 76Явно не пътуваш по бойковите магистрали, които на втората година след пускането им вече са за ремонт, *** да водиш северната тангента, голямата гордост на геПи цялата в кръпки и недовършени входове и изходи към кварталите....А виадуктите и тунелите на Хемус са в непрекъснати ремонти от 10 години,а за ремонтите в Софив о велоалеите на фандъкова изобщо ме ми се говори

76

аз съм пак

преди 1 година

Много ми е тъжно, че огромна част от хората продължават да вярват на тези, които от 12+ години ни грабят и сега реват на упряло че са им секнали кранчетата ... защо сте толкова краткопаметни и лесно манипулируеми уважаеми съграждани... Уви герберите са толкова глуповати че не се усетиха да крадат по-малко и да инвестират повече ... да се вдигне БВП на държавата и да имат реално повече за крадене в дългосрочен план...но това става с акъл.

75

мдааа

преди 1 година

То е ясно, че друга газ освен руска трудно можем да доставим. Въпросът е защо Киро се тупаха в гърдите, че няма да плащат в рубли на Газпром, а в същото време са купували пак руска газ, но от посредници. КОЙ печели? Знам само, че масата българи и български фирми са губещи. Е, за какво са ни такива управници? Не трябва ли първата им задача е да работят "полза роду"? Но имам предвид целият народ, а не само тяхната рода!

74

от ГроП

преди 1 година

.... само дрън дрън дрън,много им е тъжно на герберите че ще гледат управление през крив макарон.... ама многооооо

73

Анонимен

преди 1 година

Има много зли емоции в партиите. Надпреварват се да покажат кой е по-прав и кой трябва да тупаме по рамото. А тези неща са далеч от раздела относно интересите на България и хората в нея. Във всички партии вишисти, интелигентни и т.н.т но без духовни обноски. Един двойкаджия с обноски и сърце за държавата ще направи много повече отколкото всички останали които се вижда, че не управляват за доброто а се карат и надпреварват по сребролюбиви и личностни състезания.

72

Анонимен

преди 1 година

"Купувайте редовна евтина газ от танкери, редовна газ от Азербайджан евтино, от Катар, от Египет, от Израел, от Кипър, от Испания, от Нигерия, от Канада - вижте колко много алтернативи имате!" ИМАШ ЛИ ПОВЕЧЕ КОФИ И БИДОНИ,ДАЙ НИ,ЗА ДА МОЖЕМ ДА СИ КУПИМ ПРЕДЛАГАНИЯ ОТ ТЕБ ГАЗ?

71

Анонимен

преди 1 година

До НАБЛЮДАТЕЛ Е,какво? Да мълчат ли? Да се потули ограбването на Промянаджиите ли?НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ НА ПЕТКОВ,ВАСИЛЕВ,НИНОВА,РАШКОВ,БОРИСЛАВОВА...И ВСИЧКИ ОТ ШАЙКАТА НА ПОДМЯНАТА !

70

Реалист

преди 1 година

Само хора прекъснали нишката с главния мозък , или обикновени платени плювачи, не виждат разлика в управлението на ГЕРБ , и ментетата на Радев! Тия, който окрадоха парите заделени за Хемус, и не са построили и сто метра велоалея, щели да търсят кусури по пътищата на Бойко? П.П. Перверзията Продължава!

69

Анонимен

преди 1 година

До Ахахах-Да,схемите на лъжците Петков и Василев са им в главите,защото трябва всичко да излезе наяве и да започваме да излизаме от блатото на Продажниците!!!

68

Анонимен

преди 1 година

Как може да сме толкова загубена нация?Как може са има хора,да гласунат да ПП,ДБ и БСП?Слепи ли сте бе?Метана е 6 лв и всичко останало е скъпо.Още като стъпиха на власт,веднага вдигнаха промишления ток с 300%.Гласувайте за тях и страдайте

67

аааа

преди 1 година

простият народ им вярва ...

66

Анонимен

преди 1 година

А сега обявете съревнование КОЙ КРАДЕ ПОВЕЧЕ: ГЕРБ или ПП. То не бяха псевдомагистрали.не бе природен газ.не бе петрол .не бе саниране...Късето и да бутнеш мирише!