41

Питаме

преди 1 година

ДА се провери с какви милиарди изградиха техно парковете и колко работни места ни донесоха.. Заради нагло ограбващи цени на горивата и тока се чакат фалити.

40

Щирлиц

преди 1 година

До Анонимен 32..........То пък ако беше платено,все едно гледаш родното футболно първенство.

39

Анонимен

преди 1 година

До 36 Алекс Липса на персонал се наблюдава само и единствено в компаниите,които предлагат ниско заплащане.Правителството не бива да допуска,работници извън ЕС да подбиват трудовия пазар.И без това сме с най-ниските заплати в ЕС. . . . . . Тези неща в една демокрация или свободна икономика се регулират от т.н. по рано наречените профсъюзи а не от държавата! А заплатите се регулират от пазарната икономика, а не от държавата! 30 години в пазарна икономика живеят още не са разбрали как работи!

38

Анонимен

преди 1 година

До Developer Със сигурност няма да намерите квалифициран служител , на който да плащате жълтите стотинки с които сте свикнали досега.

37

Рашо

преди 1 година

В ЕС има 28 страни ,от всяка може да се вземат хора ,ама трябва да се плаща.Тези искат дъмпинг на труда .Измамнически капитализъм.

36

Developer

преди 1 година

Ние наехме няколко украинци и момчетата се справят доста добре. Вече и български понаговарят. По-лесно е да намериш кюлче злато на пътя, отколкото квалифициран служител.

35

Анонимен

преди 1 година

Въпрос на време е и тези от Узбекистан да разберат че не им плащат достатъчно. Тогава марсианци ли ще взимат на работа?

34

Анонимен

преди 1 година

Посмъртно не бих работил за беге работодател. няма по долни и алчни от тех

33

Алекс

преди 1 година

Липса на персонал се наблюдава само и единствено в компаниите,които предлагат ниско заплащане.Правителството не бива да допуска,работници извън ЕС да подбиват трудовия пазар.И без това сме с най-ниските заплати в ЕС.Така въпросният господин ще започне да плаща по-добри заплати и ще си намери български работници.

32

да-м

преди 1 година

Май на капитализма не му излиза сметката ако няма крадене. Щом ценовото ниво не е за тези доходи няма нужда от тази система.

31

Липсата на мозъкът в

преди 1 година

Липсата на мозъкът ви . Ще плашите гаргите . Неблагодарници . Не ви ли стига , че се държите като робовладелци с роби към най-съвестните ви , най-работливите и най-честните ви работници ? ! Циничното ви поведение и публични изказвания ни водят до пълната разруха на държавността .

30

Анонимен

преди 1 година

До Щирлиц Образованието не е платено и няма как качествено.

29

Анонимен

преди 1 година

И като турцизират бг ще стане ислямска държава. Корупцията по фирмите кара бг да бягат от страната.

28

Щирлиц

преди 1 година

Няма качествено образование,няма нормални заплати-ето го резултата.Честито,господа-другари чорбаджии изедници!

27

РусенецЪ

преди 1 година

Тоя филм вече е гледан. Русе, корабостроителница, внос работници, Виетнам. Осигурени безплатни жилища, ток, вода, отопление, храна 3 пъти дневно в заводския стол. Виетнамците си получиха първия фиш със заплатите. На втория месец нямаше пукнат виетнамец. Корабостроителния завод фалира. Няма го вече.

26

Анонимен

преди 1 година

От никъди не могат да вземат роби вече. В нашата фабрика имаше десетина узбеки. Дошли, защото тук им предложили 500 долара заплата. Но като разбраха, че с тях и храната не могат покри, се върнаха лятото в Узбекистан и няма да дойдат повече. *** работодател тъй и не схвана, че свърши тая с безплатната ангария.

25

Анонимен

преди 1 година

Тоз иска узбекски заплати и прозападни политици . Дали не е мошеник ааа ? Вече нито украинците нито арменците нито сирийците нито виетнамците биха дошли . Скоро ще искат да внасят марсианци . Ми като няма работници да запретва ръкавите да вземе и сина си и да си свърши работата . Никой не му е длъжен . Малки семейни фирми от два чифта ръце а не корпорации и трябват на България . Просто нямаме кадърна власт иначе такива като тоя нямаше да получават никакви шансове да наемат чужд труд .

24

Albi

преди 1 година

Те тези от Узбекистан сигурно ще ви работят без пари. Алчността на българските мутро-бизнесмени граници няма. То освен без пари, без отпуски, без договор, без длъжностна характеристика, без болнични-те са само за държавните търтеи. Излиза пълно робуване за едни 800 лева и някой друг ваучер. Кой ще дойде?

23

Анонимен

преди 1 година

Ако нещо най-много спира навлизането на нови инвестиции тук, е липсата на работна ръка. . . . . И АДЕКВАТНО ЗАПЛАЩАНЕ! ЗАЩО 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ СА В ЧУЖБИНА? ПИТАХТЕ ЛИ ГИ? ТОЗИ Е СУЕК ОСТАВЕТЕ ГО!

22

Анонимен

преди 1 година

Съвсем скоро българските работодатели най-накрая ще се усетят и ще започнат да внасят работници от Испания, Гърция, Италия, Португалия, където има голяма безработица, също така и от Германия и UK защото пък там са много по производителни. Работодателите отдавна подобриха условията на труд, увеличиха заплатите над средно европейските, инвестираха в квалификацията на своите служители, редовно раздаваха бонуси, но въпреки тези усилия те не срещнаха разбиране от страна на своите БГ работници.