37

Анонимен

преди 2 години

Изедници народни на 2 октомври ви бием дузпата.

36

шопендар

преди 2 години

тия сладури от пп имат много къса памет.довчера ни убеждаваха че че всички несгоди-ИНФЛАЦИЯ,ЦЕНИ НА ХРАНИ,ПЕТРОЛ,ТОК СА ВНЕСЕНИОТВЪН И ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА НИЩО-С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТОВА ЧЕ НЕ ПРЕДПРИЕХА НИЩО ЗА ОЗАПТЯВАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ,ПРОСТО ЗАЩОТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО,А СТИМУЛИРАХА ХАОСА И ПШОТРОШИХА ДЪРЖАВАТА С ПОМОЩА И НА НИНОВА.ПП-ПЪЛЕН ПРОВАЛ.ЗА ВСИЧКИТЕИМ БАТАЦИ СА ИМ ВИОНОВНИ ДРУГИТЕ-

35

Мишо

преди 2 години

Не бе, никакви щети - само олиото-6 лв. , бензина -4 лв. , сиренето - 25 лв. , кашкавала - 35 лв. , доматите - 5 лв ...... !!!!! И един Про100 Киро , заедно с Кокорчо и некакъв Лорер ( тоя пък откъде се пръкна стова улаво име? ) !!!! И една катастрофирала държава !!! Но еврейското мръсно ***.шлеме не вижда щети !!! Ееееех, желязно дърво , де !!!

34

джо

преди 2 години

От такива чекисти сме на това дередже. Толкова разбира от икономика, колкото комбайнер от космически кораби.

33

Анонимен

преди 2 години

АМИ СЛЕД КАТО ВОЙНАТА НЕ СЪСИПА ИКОНОМИКАТА ЗНАЧИ СТЕ ВИЕ

32

Пенсионер

преди 2 години

За икономиката не знам , но за населението щетите са огромни.Само един факт.Жилищата вече са достъпни само за милионерите.

31

чичУ

преди 2 години

такива хелзингско комитетски кърлежи ги пръскаше и нямаше такава зараза из европа преди 50-60 години сега им плащаме комисионните

30

Анонимен

преди 2 години

кво го показвате този бе

29

toti

преди 2 години

Кой маниполира цените !! НАШИТЕ ТАРИКАТИ !!! Нито се прави с газ,нито с нафта ,но жито и слънчоглед изнасяме и се печели двойно!!!НЯМА ДЪРЖАВА ,НЯМА ИНТЕРЕС ДА СЕ МИСЛИ ЗА ХОРАТА !!! ВАЖНО ДА СИ НАПЪЛНИМ ГУШИТЕ !!!

28

Тихомир

преди 2 години

Щети за икономиката на България, от войната в Украйна:1. Олиото сигурно от нищо стана по 8 лева литъра;2. Цените на горивата;3. От Украйна беше допуснато да бъде внесено 800 000 тона пшеница, която НЕ Е проверена за качество - ами ако е добита от района около Чернобил;3. По-малко украинци и руснаци на почивка по Черноморието - ДИРЕКТЕН спад на приходите, както да бюджета, така и за собствениците на бизнеси по морето, за по-ниските приходи на персонала - без думи;4. Лорер, ЗЛЕ СИ, ама много!

27

Офф ,да се омита

преди 2 години

Еврейчето Лорер е братчет на Зельо и лъже почти като него.Воня се разнася от продажната му уста.

26

Скъпи приказки

преди 2 години

Тоя да не пасе крава в двора на къщата си и пие безплатно мляко!? Защото в магазина от 2 лв. стана 3.50. Щом поскъпването не е от войната, то значи е заради ПП.

25

Анонимен

преди 2 години

ВЕРНО ЛИ ЛОРЕРИ ПИТАЙ БИЗНЕСЪТ ЕЙ ЛЪЖЕЦ НЯМА ЛИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ВАС АМИ СТЕ ТРЪГНАЛИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ПОЗОР СТЕ ШАЙКАТА ПРЕВРАТАДЖИИ

24

Анонимен

преди 2 години

Той, като казва "икономиката ни", израелската икономика ли има впредвид?

23

Анонимен

преди 2 години

Лоерер, след тази изцепка, ти си или платен ***, или сляп човек, който нищо не е разбрал, докато е висял на заплата в правителството или нагъл лъжец. Според мен си и трите. Кой те сложи министър не знам, ама поне да беше погледнал инфлацията и цената на газта поне, преди да говориш тези глупости.

22

анонимен

преди 2 години

Лорер явно редовно консумира отровни гъби и после халюцинира. Как така цяла Европа и дори светът са засегнати от войната в Украйна и само България е райският остров на благоденствие и процъфтяване. Не са добре тези от ПП и това е!

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя и той откъде се пръкна,та и министър го направиха... само небългари в това управление,един от Канада,друг от Израел,трети от Анадола и как искате тая държава да прогресира...затова трябва закон всеки български гражданин не ърябва живял повече от 5години в чужбина преди да е назначен на държавна работа...

20

Анонимен

преди 2 години

А защо тогава за всяко едно нещо от икономически растеж до инфлация се оправдавахте с войната?

19

Щерю

преди 2 години

Но за джоба ни има последствия - поскъпнаха ток, вода, парно, горива, транспорт, храна...

18

Анонимен

преди 2 години

Даже има ръст в икономиката ни заради оръжията които изнасяме в Украйна.