16

Анонимен

преди 1 година

1,077 Е 6 ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ 6,5 МИЛИОНА. ТОВА ОЗНАЧАВА,ЧЕ СА ПЪТУВАЛИ 16,67 % , А ОСТАНАЛИТЕ 83,33 % СА СТАЦИОНАРНИ. И НЕ МЕ УЧУДВА, ЧЕ НЕ СЪМ УСЕТИЛ ВЯТЪРА ОТ ЮРНАЛИТЕ СЕ ДА ПЪТУВАТ БЪЛГАРИ, ПРОСТО ЗАЩОТО ГО НЯМА !!!

15

zabara

преди 1 година

До 13: Това е средно статистическо. Например Домусчиев похарчил 1 700 000 евро на Миконос , дал и 60 000 бакшиш. Други 3 300 човека са си налягали парцалите на село или в панелката.Средно похарчили по над 1000 лева.

14

До 9

преди 1 година

Сериозно ли има хора дето ще си вземат хляб и русенско варено за Гърция? Просто немога да си го представя. Все едно да ти донесат кофа вода от Варна и да седнеш в Младост на терасата пред кофата и да кажеш аз съм на морето за 0.50лв. Ако неможе човек да отиде в Гърция като нормален човек по добре да не ходи. Нормално е за 4 членно семейство да разполагаш с 2000 евро поне за 5-6 дни извън нощувките пък колкото похарчиш

13

Анонимен

преди 1 година

До Калимера - А къде забрави чесъна - Обезателно трябва и торбичка чесън !

12

Анонимен

преди 1 година

200 лв е само пътят от софия до морето, не знам що за почивка е била

11

Анонимен

преди 1 година

"200 лв. за пътуване у нас" .......... Голямо пътуване е било. От София до Пловдив и назад.

10

Анонимен

преди 1 година

До КалимераТи кат си толко велик, що си мъкнеш храна със щайгите, тая в Гърция е по-хубава. Точно пастет ще взема...му.хъл...

9

Теди

преди 1 година

Може до стотинка да се сметне всичко

8

Калимера

преди 1 година

Русенско варено, пастет, консерви, домати цяла щайга, ракия, минерална вода, хляб и здравей Гърция. А вие като сте много умни, гань0вци бедни, ходете бе бетономорието.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 - Не може така , от ЕК ти е спусната финансова рамка , иначе не си най-беден Европеец ( това колко сме Европейци е друга тема ) ,а спадаш в подграфата БУРЖОА - *** , Но буржоа !

6

Анонимен

преди 1 година

И мама ми казваше че съм ТЪПИЧЪК , но аз съм УПОРИТ ( такъв съм си ) , та НЕ държа да ми разяснявате това с процентите , защото няма да го разбера , но много ще се радвам ако се намери някой в този форум да ми обясни следното : Какво е това " професионално " пътуване в ЧУЖБИНА за 1078 лв. , каква трябва да Ви е професията и докъде ще стигнете ?!

5

Анонимен

преди 1 година

Брей, тези от 15 до 24 г. се спуквали да пътуват, пълна загадка.

4

Асан

преди 1 година

Добре че съм спестил 1000 лева от почивка :)))

3

Даааа

преди 1 година

Гер.бе.растите построиха хотели, къщи за гости и купиха апартаментчета за отдаване под наем в Гърция , точно тогава стана модерно да се ходи из гръцките села на 2-3 часа от София. А комплексарите хванаха въдицата и се фукат, че били на моУе в Гърция, така все едно са били в частна вила на Миконос или някой друг тузарски дискретен гръцки остров, пък те кво, на 2-3 часа от София в некво гръцко село в хотел на ге.р.б.е.р.а.с.т

2

Анонимен

преди 1 година

Нереални са тези цифри.Много повече е.

1

Анонимен

преди 1 година

Цветановата Камелия сигурно пуска нарочно такава статия, за да подбуди богати коментиращи мъжаги да опровергаят статията. Горкинката си търси богат мъж. Намерила стратегия.