49

Кьосев

преди 1 година

От 1989 насам... Като изключа така наречената магистрала Тракия-нищо друго като пътища не е направено! - Това е причината-няма пътища, а тези дето ги има са дроб!)

48

Анонимен

преди 1 година

Тук явно никой не знае как да решили проблема в другите държави, където са се справили с войната на пътя. Разбира се това не са високите санкции, отнемане на книжката и на колата и т.н. В държавите, в които се върви към по-високи санкции, нарушенията и катастрофите се увеличават.

47

Марга Рит

преди 1 година

НЕ!!! Няма начин. Докато същества като Емили летят с тротинетки безнаказано,а полицаите от КАТ се крият в храстите. Докато шофьорите си присветват с фаровете, че има проверка - няма да стане. Пътищата са ни лунен пейзаж, а голяма част от ,,населението" без образование и с купени книжки. Няма начин! Главите са празни!

46

Гражданин

преди 1 година

Има, но няма воля! Промени в закона, отнемане на книжка за минимум 10 годиин при употруба на наркотици и алкохол. Същото + затвор за убийство на човек!

45

ХоХо

преди 1 година

Дайте ми власт и след 3 месеца ще видите истнски РЕЗУЛТАТИ, но при условие, че няма мама, няма тати !

44

Еее

преди 1 година

На пътя, да респектират а не зад храстите. Сега целта е само да се събират пари. А къде са когато е нужна помощ, регулиране?

43

Алекс

преди 1 година

Основният проблем е мързела в КАТ.

42

Hoqsan

преди 1 година

По нашите земи до такава степен е насадено чалга-схващането за алфа-мъжкарство, че няма на къде повече просто. Реално средностатистическият български пич, няма финансите за да живее живота, който мечтае. По някаква случайност, собствеността на купчина ламарини на колела е издигнато в някакъв култ в България. Тези факти като се навържат, плюс т'ва, че на линииката не минава 12 санта и резултатът е на лице - избиване на комплекси по пътищата и избиване по пътищата...

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41, ПроблемЪТ са 1. шофьорите 2. пътищата 3. Знаците и маркировката 4. КАТ 5. Неефективно събиране на глобите 6. Прокуратурата 7. Съда

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40, дали? Колата не е необходимост! Тя е лукс и за да шофираш трябва да можеш да си го позволиш! Санкциите трябва да са високи и да се събират! Има и други идеи в коментарите по-долу! На първо място КАТ трябва да започнат да изпълняват функциите си. Не да спят под сенки на дървета!

39

Анонимен

преди 1 година

То и за шофьорите от другите държави важи "всеки се мисли за могъщ водач и кара безразсъдно" и това много добре се вижда като шофират в България. В същото време българите като шофират в чужбина не се мислят за могъщи водачи и карат внимателно спазвайки правилата. Друг е проблема, не са шофьорите.

38

Анонимен

преди 1 година

С това мислене, "по-високи санкции", никога няма да се справим.

37

Watch

преди 1 година

Не, няма !!!докато всеки се мисли за могъщ водач и кара безразсъдно

36

Кретен Кретенович

преди 1 година

Не, няма как, щото самите ние сме си *** и половина...

35

Реформа в МВР-веднаг

преди 1 година

Мда, шофьорите са престъпници, наркомани, дайте да приложим опита и метода на Ким Чен в Северна Корея.КПП-та, полицай във всяка кола.Това ни предлагат, вместо да обезопасят пътищата, да премахнат *** на места табели, да стресират шофьорите от храстите, да окошарят наркодилърите от МВР-то.Най виновните за за катастрофите ни предлагат идиотщини.Явно се гласят да станат активен участник като число жертви в мелетата.

34

Разбира се, че има!

преди 1 година

Застраховките трябва да скочат драматично. От порядъка на 1000 лв. за година. Освен това на всеки автомобил да се инсталира тракер, който да следи за начина на шофиране. След това на всяко кръстовище да се сложат камери, които да снимат преминаващите на червено. КАТ да започнат да работят! Не да си дърлят топките по кафетата! Санкциите да станат драматични! 1000 лв за 110 км над разрешената скорост е смях! Да се оправят пътищата, знаците и маркировката! Плачено е съсоятнивето в момента.

33

мак

преди 1 година

Докато има "наказания" както в случая с Милен Цветков или момичетата в София, д..е/б...илите на пътя се чувстват безнаказани. Разчитат, че ще им се размине и карат по свой си начин. Да им отнемат колите и книжки, поне това може да се направи, защото за промени в закона и по-строги наказания можем да забравим.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "пълна забрана на возила над 10-годишна възраст", добре ли сте с главата другарю/другарке? Ако искате, щом подне гаранцията от 5 г. и пълна забрана? Или щом се напълни пепелника в колата? Дори САЩ не могат да си позволят такъв стандард, а дори и можеха какво се случва със зелените политики за които всички плащаме рекет въглеродни емисии?

31

Анонимен

преди 1 година

Докато увеличават наказанията, нарушенията и катастрофите ще са много. Опитът след 1989 година го доказва. Съвсем друго нещо правят в държавите с малко нарушения и катастрофи.

30

Анонимен

преди 1 година

Има начин да се справим - както го направиха и правят в нормалните държави. Като за начало може да се започне с намаляване на размера на санкциите, да, намаляване, а не увеличаване. Увеличаване на санкциите устата само катаджиите, бивши и настоящи, както и хората с промити мозъци от катаджиите.