29

Анонимен

преди 1 година

Що бе?

28

Анонимен

преди 1 година

Не бил надежден източник "Газпром", каеш? А как е надежден източник за Унгария, Австрия, Италия?

27

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО ЖУРНАЛИСТИТЕ НЕ ПИТАТ ПО -ЗАДЪЛБОЧЕНО ЗА ТУРСКИ ПОТОК КАКВА НИ Е ПОЛЗАТА::: АБСОЛЮТНО НИКАКВА ЗАЩОТО КАПАЦИТЕТА Е РЕЗЕРВИРАН ВСИЧКО Е ОБСЛУЖВАНЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ПУТИН. ПАРИТЕ ГИ ДАДОХМЕ НИЕ И ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ СИ ГИ ВЪРНЕМ КОГАТО ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ ЖИВОТ НА СТРАНАТА ИЗТЕЧЕ.

26

Анонимен

преди 1 година

ТАКСИ ЗА ЕДНА ГОДИНА 100МИЛИОНА И НЕЩО. ЖИВОТ НА ТРЪБАТА ОКЛО 30ГОДИНИ. ПРОСТАТА СМЕТКА ПОКАЗВА ЧЕ СЕ ЕДНО СМЕ ДАЛИ НА ГАЗПРОМ 3 МИЛИАРДА И ТЕ НИ ГИ ВРЪЩАТ 30ГОДИНИ БЕЗ ЛИХВА. страшна полза Г-Н ДОНЧЕВ

25

Анонимен

преди 1 година

"Дончев коментира и темата за Балкански поток. Ако го нямаше, сега България изобщо нямаше да има газ, защото се ползва тази тръба." - "Тези връзки осигуряват техническа възможност за доставка на природен газ до различни потребители в страната", допълва се в отговорите, но се признава, че заради резервирания дългосрочно вече на 90 процента капацитет на газопровода от руската "Газпром" и швейцарската МЕТ, това е всъщност почти невъзможно.."

24

Българин

преди 1 година

Като си смени мнението главният, всички покрай него се обръщат.

23

Затвор за ДОнчев

преди 1 година

Колко десетки милиарди от Европейските фондове прахоса по нагло корупцинни програми Дончев,...До 100 000 години затвор след смърта се полагали на такива...подава охраната на Европа следяща високорганизирани престъпници и техните съучастници.. ДА се проверят всички разходвани милиони и участници в грабежите..

22

Финансист

преди 1 година

Още един безработен заместник председател на партия се появява в Днес.бг. На тези не им ли свършиха парите от държавната субсидия, че продължават да дават акъл на работещите българи. Ами, наистина няма как безработни да преговярят с Газпром.

21

Анонимен

преди 1 година

Тоя до клозетаа да иде иска позволение от 10 заместник на заместник помощника в държавния департамент, жалка работа.

20

Анонимен

преди 1 година

До 19. САЩ ли имаш предвид, приятелю? Те отричат Хитлер и що чужда земя бомбардираха!

19

Анонимен

преди 1 година

Фирмата посредник защо не е държавана за да може надценката да остава за нас?

18

Анонимен

преди 1 година

Поне ще знам да не гласувам за герб, тия сертификатите и щабовете ще върнат, ако спечелят.

17

Анонимен

преди 1 година

Няма как. Шефовете не дават.

16

Анонимен

преди 1 година

в гепи тече война посредниците добрев разгромяват комисионерите дончев ги подържа , но и двамата са на отчет на американското посолство

15

Ей, няма от рване

преди 1 година

От комунистите в този сайт. Пет човека останахте в държавата, вдигате вярва за половин парламент. Айде по скромно вече. Заради *** на никой няма да му е лесно вече. Каква ирония, да осъждаш на 23.08. Хитлер и да разпореждаш бомбардировки на чужда земя. Това е същността на комунизма. За това ДРУГАРИ, по ниско, по тихо, под тревата, впрочем, където ви е мястото.

14

Анонимен

преди 1 година

Не защото е "ненадежден партньор" ,а защото на свободна и демократична България и е абсолютно забранено да купува директно евтин руски газ Кого си мисли че баламосва това продажно недоразумение

13

венци

преди 1 година

атакисте първо от тебе да почнем че по-полезно за държавата

12

Анонимен

преди 1 година

По договор руснаците трябва да ни пращат газ на ниски цени. Как да преговаряш с някой, който не си изпълнява договора? Да го заплашваш ли, да му се караш ли? Как точно се преговаря с престъпници?

11

Греб е газпром

преди 1 година

Герб работят за газпром. Те ни набутаха с газопровода, който заобиколи Украйна и даде смелост на nymлер да започне войнатаа

10

Анонимен

преди 1 година

Хем сърби, хем боли тиквата им построи тръбата до Сърбия за наша сметка без никаква файда за нас, а тоя седнал да върти и суче защо нямаме сигурни доставки на газ.