20

Анонимен

преди 1 година

ТОЗИ ХЛЯБ,КОЙТО МЕ УДОВЛЕТВОРЯВАШЕ,ЗАЩОТО ИСТИНСКИ ХЛЯБ НИКЪДЕ НЕ ПРОДАВАТ,ЗА 3-4 МЕСЕЦА СТАНА ОТ 0,89 НА 1,29 ЛВ/650 ГРАМА. СЛЕД ПРОСЛОВУТОТО НАМАЛЕНИЕ НА ДДС ПАДНА НА 1,19 ЛВ.СМЯТАЙТЕ ВИЕ ЩОТО АЗ НЕ ВИЖДАМ РАЗЛИКА ПРЕДИ И СЛЕД - ИНФЛАЦИЯ = 44 % .

19

Анонимен

преди 1 година

"хлябът беше поскъпнал също с 50% докато не взеха мерки." - Големи мерки - манаха му ДДС-то и сега влзиат по0малко пари в държавата.

18

Да

преди 1 година

Споко, мафията в Корумпестан си знае работата. Забележете само, усетят ли че леко народа започва да се напряга и веднага замръзват цените за няколко дни. Обземе ли го народа отново робската психика, надуват отново. И.... така, с години.

17

ЛЕСНО Е

преди 1 година

Трябва верига от държавни бензиностанции с печалба колкото да си платят разходите за заплати.Трябва и магазини за хранителни стоки на същия принцип.Капитализмът просто ще бъде ОТМИТ.

16

Стоян

преди 1 година

В момента е рай за търговците на дребно. В България плебса всячески иска да докаже, че без Русия не може. Той неистово иска цените да растата в небесата за да каже "Видяхте ли? Без Русия не може". И ние им правим точно това - качваме им цените. И те весели, ухилени, сядат във фейса и пишат ли пишат. Със скъпите стоки не минава тоя номер. Там хората разбират какво се случва и не можеш да ги ментиш лесно.

15

@10

преди 1 година

Давам пример с продукт, който купувам и при който разликата е очевидна. Сирената също са поскъпнали, пилето е поскъпнало с поне 50%, хлябът беше поскъпнал също с 50% докато не взеха мерки. Ако ти се храниш с вода и скъпо вино, останалите хора консумираме продукти от нормалната потребителска кошница - хляб, млечени продукти, месо. Не знам цената на кравето кисело мляко, защото не купувам такова. Но съм сигурна че и там поскъпването е поне 50%. Купуваме от лидел само на намаления и е +30% сметката

14

Анонимен

преди 1 година

Щом на едро цените са в застой, защо на дребно са се поканили с 24%? Спекула и печалбарство явно.

13

Анонимен

преди 1 година

До до 10 - Той, народът, масово нагъва морски дарове, пие луксозно вино и вода VOSS. В потребителската кошница не се включват луксозни и скъпи храни. Инфлацията най-много засяга потреблението на хората със среден доход.

12

Българин

преди 1 година

ЕС да ни компенсира незабавно! Нали сме лоялни членове и управляващите ни правят така че българския народ да страда за светло европейско бъдеще.

11

Анонимен

преди 1 година

Toва означава само едно - СПЕКУЛА НА АЛЧНИ ТЪРГОВЦИ! Всичко е изкуствено завишено с цел ПЕЧАЛБА ЗА АЛЧНИТЕ ТЪРГОВЦИ, а всякакви глупави оправдания с война и не знам какво си, са само за отбиване на номера! Докато някоя голяма клечка не влезе в затвора за спекула, така ще бъде

10

Анонимен

преди 1 година

БЛАГОДАРИМ ТИ КИРЕ ЗА ВИСОКАТА ИНФЛАЦИЯ- НЕНАВИЖДАМЕ ТЕ СЪРЦАТО

9

до 10

преди 1 година

Бутилка вода VOSS 800ml беше 9лв и сега пак е 9лв. Инфлацията варира около 0% за мен. Не можеш да изчисляваш инфлация единствено по стоките, които ти лично пазаруваш. Нито морските дарове, нито кето продуктите, нито луксозното вино е поскъпнало. Трябва ли да твърдя, че инфлация няма от моята си камбанария?

8

Анонимен

преди 1 година

24%? Козе кисело мляко миналата година беше левче, тази е 2. Как точно това са 24%? Инфлацията варира между 30% и 100% в момента. Не знам от къде ги измисляте тия цифри.

7

гост

преди 1 година

застой има и в храните, онзи ден исках да купя от скъпия салам (24лв/кг) в една голяма немска верига,но погледах парчето срока му на годност,изтичаше след няколко дни ,а не беше намален та правя заключение,че има застой и в продажбите и оборотите сътветно

6

Доктор Глад лекува

преди 1 година

щедро, на дребно, както на едро.

5

Анонимен

преди 1 година

Къде ги видяха тези 24 % тия пазаруват ли от магазините. Всички продукти са над 100 % надути освен тези дето са в служебните магазини откъдето пазаруват богопомазаните Ама в тях такива като вас дето гласуват за сеяндури не пускат. Трябва да имате служебна карта за достъп.

4

На гол тумбак чифте

преди 1 година

банани!!

3

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Очевидно е,че под властта на една разпределила си територии политическа и икономическа банда,чиито чменове в по-голямата си част не са дори етнически и генетически българи. Тридесетгодишна гавра! На оредишните избори направих изключение и гласувах за един лъжец...вързах му се на лъжите. На идните изжори няма да гласувам дори и пари да ми предлагат.Чистите българи не гласуват,аз също няма да гласувам. Гласува се когато има за кого.Няма за кого обаче. Всички са един дол дренки.А хората гладни.

2

Анонимен

преди 1 година

Застой в цените на едро, но ръстът на дребно е 24% спрямо 2021 г. Това значи, че има спекула.Коя държавна институция работи срещу спекулата? ако въобще има държава?

1

aZ-ът

преди 1 година

Макрон каза днес - Свободата има цена и изисква жертви. Искахте да накажете Путин. Ми айде наказвайте го. Мръзнете, стойте на тъмно, гладувайте... Колко глупав трябва да си да вярваш , че наказваш някой като с гол г*з се друсаш върху оная му работа. Нека , нека да го боли , лош Путин.