66

Оня

преди 2 години

Разбраха немците , че със сибирската гнус няма да прокопсат ! По-добре късно , отколкото още по-късно !

65

Класика

преди 2 години

Мистър Бийн трябва спешно да го пратят при бай Ставри!

64

Анонимен

преди 2 години

Е защо така Германия няма енергия, къде отиде зелената, дето ни я наложиха и на нас. Перки, солари, за какво им е друго.

63

Км

преди 2 години

Скачане от самолет с повреден парашут.Това прави Германия в момента.

62

Анонимен

преди 2 години

този да каже руснаците как гръмнали дядо му на фронта

61

Дари

преди 2 години

Смешника *** се притеснил за Германия - голям смях!Гол ама много компетентен ха ха ха!

60

Арчо

преди 2 години

Мдаааа Рязко към 25, 26 година може да ви докарат някой танкер газ от Канада .Дотогава къпане по веднъж в месеца и да си духат в шепичките

59

Анонимен

преди 2 години

До Таня - Но тя е и Далеееч за доставяне , което далеееч не го прави по-рентабилно , защото тук Танче става дума не за обувки , които ще си поръчаш по нета , а за доставка на ресурси за ИКОНОМИКА на цяла държава , но съм забелязал коментарите ти и с твоето промито мозъче няма как да го разбереш !

58

Историята се повтаря

преди 2 години

Водородната енергия е същата лъжа като соларните панели, с които Германия цъфна и върза. Адолф Шолц е по-голям измамник и от про100Кирчо

57

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Рядко е германското лицемерие. Достатъчно е само да преброим безбройните действуващи руски фирми на територията на Германия и просто няма как да не повярваме с ушите си как се били отдалечавали. Германия е платформа за руско производство,дами и господа.Това е факт на фактите. Всеки,който е живял или живее в Гермсния знае,че без да дават гласност немци и руснаци мислят за обединение,което ще бъде нож в сърцето на всички държави в ЕС.,ала и около ЕС.Турция същоне в тази игра.

56

Таня

преди 2 години

Канада е далееееч за предпочитане пред скъсаните руснаци. Силен пазар, силно производство, висок стандарт на живот. Канада е по-добрият САЩ

55

Анонимен

преди 2 години

"Договорено е увеличение на някои доставки." - С НЯКОИ или НЯКОЛКО доставки икономика от ранга на Германия не се върти , а и дори да предположим , че Германия успее да се подсигури - Какво ще прави " голямото богато и щастливо семейство " т.н ЕС - работата отива на ИЗНЕВЯРА май , или изведнъж започнаха да се спасяват по единично кой как може ?!

54

Германец

преди 2 години

До кога ще търпим тази лицемерна политическа класа?

53

преди 2 години

По- тъпо управление Русия не е имала. Резнаха си клона на който седяха .Спасението за руснаците е,руските танкове от Украйна да се обединят с украинците и да тръгнат към Москва .

52

До Мишо, Монтреал

преди 2 години

Мишо,Мишо, Германия е толкова силна икономика и благодарение на това, че Русия десетилетия и доставяше най-евтиния газ в ЕС. Това ли е ненадежден доставчик? Олаф не смее да каже пред публика, че му се ще войната да свърши бързо и да продължат да вземат евтин газ от рашъните.

51

Германец

преди 2 години

По-добре късно, отколкото никога. Колкото по-далеч от Мордор, толкова по-добре. :)

50

Мишо, Монтреал

преди 2 години

Русия е един ненадежден доставчик на енергия. Най-накрая на германците и дойде акъла в главата.

49

Активист БСП(к)

преди 2 години

Канада е един енергиен гигант който до 2-3 години може да всеме пазара на руснаците в Европа. Предната мискалкулация на Путин който си беше въобразил че е някакъв световен енергиен цар.

48

Анонимен

преди 2 години

Тоя не усещали примката около врата си. Скоро ще я усети ама щее късно. Немците са глезен народ не са свикнали да си свалят радиаторите да ядат квот им падне и да миришат на вкиснато. Живял съм 8 години във Франкфурт и 10 години в Саарбрюкен не съм видял немец да пости да стои на студено и тъмно. Но тази зима точно това ги чака.

47

Анонимен

преди 2 години

имаха програма за волтаици на всяка чйстна и общ.сграда,моите деца бяха отрязани за неопределено време нямали копацитет за произведени батерии за покривите,а за зарядната станция на къщата макат вече 4 месеца.потребителите много