38

Васил

преди 1 година

Паредната калинка от ДБ, такива бяха и всичките им министри в предното правителство.

37

Анонимен

преди 1 година

МНОГО МИ Е ОТВРАТИТЕЛНА ТАЗИ АРОГАНТНА И НАГЛА ЖЕНА........

36

Хан Аспарух

преди 1 година

Не ми хвали толкова ГЕРБ,нали те изкараха на 13 март2021 ел.енергията и газа на Европейската Борса в Холандия,затова всичко като цени скочи.Имаме цена от Газпром на 280 долара за 1000 кубометра,но не Ние сме много ербап и Демократи Европейци,ще купуваме на 2700 от нидерландските финансови измамници.Не уважавам ДБ -ПП и те са едни продажни Ам.*** на хранилка,но ГРОБ да ми рекламиращ...????

35

7777

преди 1 година

Кака Цона и тя изпълзя. Преди две седмици беше сгушила едно плакатче пред президенството. Ама то пък протест на се получи. Дионисий събираше повече хора-15-20 човека.

34

О хо хо

преди 1 година

За газа са Антируски, но за нефта и петрола - Проруски. Айде определете се, ***!

33

Офф

преди 1 година

ВОЙНСТВАЩА ПОСРЕДСТВЕНОСТ. НО УСТАТА КАТО БАТЕ СИ ИЦО -АПАРТАМЕНТА В БРЮКСЕЛ.

32

юлиян

преди 1 година

А бе,най-накрая ще излязат ли наяве истинските цени на внасяния газ.Дайте,публикувайте цените от всички възможни източници и да сравняваме.Какво е това,един казва тоя е скъп,друг,не,той е най-евтин.Омръзна ни да стоим в неведение.Като попиташ за цената,търговска тайна.А всеки редови ''експерт'' в парламента компетентно дискутира за или против.Публикувайте всички официални цени и оферти и да ни стане ясно и на нас накрая,коя е и кой предлага най-изгодната оферта.А то вече ни омръзнахте ''експерти

31

Анонимен

преди 1 година

А вие с Хр.Иванов и А.Атанасов сте света вода ненапита

30

Мария

преди 1 година

Добре тетко верваме ти ,,всичко знаеш, с всичко си наясно и никога не лъжеш" Аз имам обаче,друг въпрос като за твоите възможности ,кога ще си намериш подходящата прическа ?че вече на човек не приличаш.А се спри вече избери нещо и мирясай

29

Анонимен

преди 1 година

Кака Цонка и Хр.Иванов ще гледат Парламента от вън

28

Анонимен

преди 1 година

Това същество от злоба е заприличала ва вaмпир.

27

до 25

преди 1 година

поне се направиха опити , трябва да се започне отнякъде и като не сте съгласен/а какво решение предлагате

26

Анонимен

преди 1 година

ама кАко не дей рива, Парламента щъ гледаш през крив макаран! :)

25

откривател на америк

преди 1 година

До реалист: __________________________ И колко Божковци, бобоковци и пеевци получиха присъди, когато спецпрокуратурата "Работеше"? С мустака какво стана, много ли го осъдиха? Или то само 8 години минаха?

24

интересен въпрос

преди 1 година

Това дрънкало от какво се храни??? Кой и плаща??? Същите които издържат Христо Иванов и сие??

23

реалист

преди 1 година

абе няма ли най накрая да има оправия, тия *** закриха спецправосъдието . сега разни Божковци , Маринели , Бобокови и т.н пак ли няма да си получат заслуженото , направиха сума поразии в държавата с газ, ток ..инфлация и пак продължават да се правят на много компетентни и умни. То бива да си гьон сурат биваа , но това е прекалено , еми хора мислете за кого ще гласувате ,стига лоши експерименти

22

Лена

преди 1 година

безкрайно черен френски гражданин да се размножи чрез всички жени от партия ДБ, за да има от новите европейчета и да не са напрегнати като госпожата на снимката, а и да има нови гласоподаватели на ДБ

21

Анонимен

преди 1 година

Антоането, ти откога си станала енергиен експерт? Или си специалистка по всичко (да разбираме по нищо), както впрочем всички във вашата партия. Певецът Михалев също е много добър пример за това.

20

Пффф,

преди 1 година

ПъПъ, ***, Гепи, БКП, ДъПъСъ и др. - едни и същи *** джендъря сте всичките пребоядисани комунисти и производните им израстъци! Няма разлика между вас, продажници!

19

Цона Брашното

преди 1 година

Не се притеснявайте, ще намаля процедурите ми за смяна на пола и спестените пари ще даря за закупуването на демократичен американски газ!