118

А ся де?

преди 1 година

В Окрайна офеЦеално щели да празнуват над 1300 години от създаването на Македония.Ха-ха,изссмя се графът на развален испански.

117

Анонимен

преди 1 година

Да,ама на слънчака се правят на руснаци,на руски говорят,на руски се псуват.Какви са всъщност<МакИ донци ли са?Оня некъпания сАс зелената потна тениска ще погуби Окрайната.Украйна.

116

???

преди 1 година

То такава държава не съществува,те празника и празнуват..

115

Анонимен

преди 1 година

от 31 год. по голямата част бяха управлявани от марионетки на москва подобно на беларус когато решиха да са независими ги нападнаха.ние сме софт вариант на губерния нищо че сме в ес.

114

Анонимен

преди 1 година

Боже колко сте прости.... Всичките ...

113

аз

преди 1 година

украйна е свършено,следваме ние и румънците.Народният съд ви чака,предатели

112

Анонимен

преди 1 година

Има една приказка - Да би мирно седяло, не би чудо видяло! Когато делиш няколко хиляди километра граница с най-голямата ядрена сила не се нагъзваш на друга голяма ядрена сила зада провокираш съседа си. Намираш начин да съжителстваш.Питай кубинците, те ще ти обяснят......

111

Анонимен

преди 1 година

И къде видяхте документи, че Киев е основан от украинци? Кога за пръв път се споменава за съществуването на такъв етнос? Май през 20ти век.

110

Бай Иван

преди 1 година

До 110, искам да кажа, че термина Украйна означава покрайнина - на много народи, вкл българския, украинска народност не е имало докато болшевиките не я измислят, има казаци, които са по- скоро каста отколкото етническа принадлежност, доколкото до Москва и Пекин, нз дали си ходил в тези градове, но аз съм бил и в двете, представите ти за тези градове явно са формирани от дойче веле и другите помийни "медии" ;) !!!

109

Истината

преди 1 година

Предателството на Горбачов преди 31 години доведе до това, че днес в Киев има профашистки режим, острие на Запада срещу Русия. И това няма да доведе до нищо добро народът на Украйна, която ще се разпадне като държава. РФ успешно ще приключи специалната си военна операция като изпълни всички поставени от Путин задачи. Неминуемо, въпреки натовската подкрепа за зеленски.

108

Крехка???

преди 1 година

И кой я направи крехка, бре??? Я си напънете малко главите. Когато разрушиха СССР имаше ли война??? Не разбирате или не искате да разберете, че щатите за жълти стотинки си напазаруваха цяла Украйна за война срещу Русия. И хич не им пука за украинците, целта им е да отслабят максимално Русия за да започнат с Китай. Само дето обаче сметките им излязоха криви. 80 % от населението с 60% от икономиката по света не ги подкрепя. Защо ли - защото хората с ум в главите отдавна разбраха, че щатите са зло.

107

Анонимен

преди 1 година

До бай Иван: България също е на толкова. Започваме 1991г. Присмял се хърбел на щърбел.

106

Анонимен

преди 1 година

АКО НЕ БЯХМЕ В ЕС И НАТО СЕГА ЕТО ТОВА ЩЕШЕ ДА НИ СЕ СЛУЧИ И НАС- РАШИЗМЪТ УБИВА И УНИЩОЖАВА ПО ЖЕСТОКО ОТ ФАШИЗМА.

105

Руснака

преди 1 година

Навсякъде, освен в Моска и Петербург хората живеят като скотове,бедни,унижавани,безпаметно пияни. За какво му е на джуджи нови територии при положение,че в половината Росия няма път да не говорим за работа и нормални социални придобивки. Живял съм там 6 години и съм работил къде ли не. Пияни от сутринта братле и жените им са......дашни много. Безмислено племе.....

104

Гошо

преди 1 година

До товарищь 104. Кое и великото на русия бре ??? Най богата на природни богатства страна Със стандарт на населението и като на СМ. Защо се получава така питал ли си се? А БГ въобще не споменавам Минималната заплата и минималната пенсия в тази бедна държава са колкото средните такива във "Великата" расия.....за сега !!!

103

Явно

преди 1 година

Очевидно Украйна и РФ няма да успеят да урегулират отношенията си мирно.В този случай войната е приемлива и неизбежна. Ще се реши съдбата на украинците в югоизточна Украйна, както и съдбата на Черноморския флот на РФ, също и съдбата на кримския полуостров. Украйна ще бъде ли наследник на вижданията на Бандера и Шухтевич, със своите исторически последствия. Жалко, че Украйна се самоопределя като нация първо с гражданска война, а сега и с война с РФ.

102

Анонимен

преди 1 година

Крехка беше преди 24 февруари 2022 г. Путин укрепи украинската нация като никой друг. Правилото отдавна е обяснено от изследователите на национализма - Крайният национализъм проявен от една нация поражда краен националистически отговор от другата нация, особено ако е нападната. Пръв в това се е убедил Наполеон в началото на 19 век. Сега ще го разбере и Путин, тръгнал вече по пътя на злополучния цар Николай Втори.

101

юбералес

преди 1 година

Украйна е основана в 885г. под името Русь. Россия е основана в 1277г., под името Московско княжество. Иран - в 550г. пр. хр. под името Персия. Кое е сложно за разбиране.

100

Анонимен

преди 1 година

До Бай Иван - искаш да кажеш, че Киев е оригиналната Русия, а Москва е монголското менте? Да, факт. Украинците са оригиналните руснаци, както тайванците са оригиналните китайци. И на двете места някакви нацупени дечица, набедени за лидери, искат да нападат и унищожат по-проспериращите от тях.

99

Бай Иван

преди 1 година

Киевска рус се е казвало, а защо не е Киевска Украйна тогава, евроатлантическо генийче, защото този термин е измислен след изкуственото създаване на украински СССР от престъпника Ленин, който е бил в колаборация с немските служби ;) !!!!