91

Анонимен

преди 1 година

Пази боже сляпо да прогледа ето примера изгонен и върнат сега къса и хвърка със зъби и нокти товар е делянчо

90

Хайдотлукът и лицеме

преди 1 година

Граници нямат. Стига някой да се върже. А в моята територия, отвоювана от дедите ми, лицемери и предатели- БОЛ. Власт и само власт-това ни е просперитета, откъдето идва и бедността в Рогът на Амалтея. За това са нужни селекция от роби, и то най-отбраните и управници-ПЕР..в,ер.зни пси.Х.о.пати-ГЕНПОВРЕДЕНЯЦИ. Предатели.

89

П.К.

преди 1 година

Газът е скъп и ще става все по-скъп. Защото е енергиен ресурс и без него нито една нация НЕ МОЖЕ ДА ОЦЕЛЕЕ. И защото НА МАЙКАТА ЗЕМЯ ЕНЕРГИЙНИТЕ РЕСУРСИ СЕ ИЗЧЕРПВАТ И СВЪРШВАТ.

88

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ Е КАТО МЕДВЕДЕВ ТРЕБВА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ИНАЧЕ ВОЖДА ЩЕ ГО ИЗГОНИ И СЪЩО ТОЛКОВА СМЕШЕН

87

щото на борсата

преди 1 година

На борсата без посредници е евтино - само 3000$. Айде пийте една студена вода и налагайте санкции.

86

м. Тачър

преди 1 година

Няма никакви ,,посредници". Това си е търговия, а собственик на ,,Булгаргаз" е държавата. Т. е., назначени от актуалната власт чиновници управляват компания, която е наравно с другите на пазара. Ето това го боли Д. Добрев, че тези чиновници не са на ,,ГЕРБ", защото те не са никакви мениджъри, а просто пълнят партийните касички и са все на загуба. Докато държавата се меси в икономиката, ще е така: загуби, схеми, нагласени обществени поръчки, шуробаджанашки далавери, чужди агентури.

85

Анонимен

преди 1 година

Ако вие бяхте посредниците нямаше да мрънкате толкова. Ама не сте и сега е зле няма пачки.

84

До 100

преди 1 година

Цената на газта не се определя от това от къде я купуваш, а за колко си я договорил. Руския газ за България съвсем не е евтин, просто заради корупцията цената е почти двойно по-скъпа от цената на която я купува Германия. Дори втечнения газ излиза на същите пари.

83

Анонимен

преди 1 година

Гледах как се ценообразува цената на газа по формула и се оказа, че 1000 кубика втечнен газ е само 20$ по- скъп от руския. Имахме договорени 7 танкера, а те ги върнаха, ако не намерим от къде да купим, тогава ще стане зле. Явно се прави опит да се върне руския газ, някой да си вземе комисионните.

82

ДДРОнег

преди 1 година

До Анонимен 100___Ако "делянчо" е прав, прокуратурата е тяхна, защо няма обвинения тогава ?!___Щото "делянчо" пак лъже, затова !!!

81

ДДРОнег

преди 1 година

Който вярва на ОПГ герПдпс не е у ред с главата !!!

80

Глупави сме

преди 1 година

Ако живееш до голям супермаркет и решиш да не си купуваш от там минерална вода, а да я поръчваш от другия край на страната. Е как няма да е скъпа, тази вода2 Е как няма де си *** в схемата? И как няма цял свят да ти се присмива? Не ни ли се присмиват Макрон, Кулеба, Урсула, Жан-Клод? Глупаво.

79

кариеристи-лицемери

преди 1 година

Е, този господин откри голяма истина, няма що. Цяла Европа си се уреди. Гърция и Турция благичко си гледат интереса. Само известната с бедност България, ще доставя руски газ, през Нос Добра Надежда и Суецкия канал. На правилните цени, за правилните фирми. Отвратителна минавка.

78

Анонимен

преди 1 година

веднъж да е прав делянчо къде е прокуратурата

77

Анонимен

преди 1 година

Е стига ве Деляне, на кокорчо няма ли да вярваме? Той изкара всички други лъжци, само той с кирцата най-убаите.

76

Аноним

преди 1 година

Тези дето пишат лъжи не са българи

75

отСиднейАвстралия

преди 1 година

ам че стани и ти посредник на газ ве и си зимай комисиони. Така е в развитите икономики. Виждаш възможност на пазара и правиш кинти, без да тръбиш наляво и надясно. Какво си се притеснил за другите и си седнал да обесняваш. Това е пазар, цената се определя от търсене и предлагане. Ти до сега в кома ли беше от 1989. Комунизма свърши

74

Делянчо

преди 1 година

пропуска да каже, колко ни е "евтин" руско-турският паток.

73

Инженер

преди 1 година

И този безработен започна да се прави на разбирач за проблемите с газа. Партиините лидери като него да отидат да си купят тоалетна хартия, защото и тя ще стане скъпа, а им е много необходима. Ще е по-добре, ако Добрев започне да пресмята инфлацията и стотинките в джоба си.

72

Анонимен

преди 1 година

Хаскьойският слуга на Баце пак лъже.Крадецът вика :''Дръжте крадеца''.Пак неща извадени от общата картинка,за да зучат като истина.Гербаджийски шменти капели.