51

Анонимен

преди 1 година

Къде са свестните поляци ? В Чехия излязоха вече на голям протест! Долу злобните брюкселски урсули, бареловци, мишеловци и други фа.ши.зо.***. Искаме разумни хора, които да съумеят да спрат конфликта.

50

Гост

преди 1 година

Преди ВСВ Полша е имала 100 км излаз на северно море.Предадени са и Юго западни части от Германия.Сега цялата крайбрежна Северна ивица е тяхна.Е всичко трябва да се върне.И ще стане повярвай те ми.

49

Джордже Балашевич

преди 1 година

Лакеите на англосаксонците в Европа. Както Чърчил ги нарича, "хиените на Европа". Поляците надушиха кръв, и се готвят да отхапят голямо парче от украинската територия. Готови са да дерайлират европейският влак, само англичаните да застанат зад тях и да им помогнат да приберат територии от Украйна . А омразният враг Русия, в лицето на Сталин, след ВСВ им предоставя най- плодородните територии от Германия! Но това е история и не е нужно да се помни!

48

БПФ

преди 1 година

Не сме забравили как при строителството на СП 2, *** опитаха с пиратски действия да атакуват полагащия тръбите кораб, та се наложи немски съдове да го охраняват. Не е ли време Германия и Ръ пак да си поделят тая гнъсна държава?

47

Анонимен

преди 1 година

Трябва да влезем в гинес каато хипер смешни ***, ако овчедушно чакаме зимата и болестното премръзване, и лишения всякакви по гайдата на зллобния брюксел и др. подобия.

46

Степа Бандеровски

преди 1 година

Дядо му е колега и приятел на Бандера. И Полша се управлява от Бандеровски Дуди.

45

Хм

преди 1 година

Тия пак ги е засърбяло дупето като в 39та година...... А полякините вечно ги сърби, особено на нашето Черноморие, където идваха да се начешат и облагородят нацията си.

44

Teo

преди 1 година

Не че нещо, но тия са ги газили и едните и другите! Защо си врат гагата, де не им е работа? А защо Германия може да плаща газта на Русия в рубли и аз да си зареждам метан на Бавария петрол във Фрайхам(Мюнхен) на 1,10 евро а в богата България да е 5,50 лева? Просто ей тъй си питам!

43

Анонимен

преди 1 година

Дуда да се почеша по дудата и да разбере, че Украйна, Полша, Литва, Латвия и Естония са толкоз фактор, колкото и България. Демек, на никой не му дреме за тях.

42

Влади-Мир

преди 1 година

По принцип...., след като свърши 2рия етап от операцията, ще последва 3ти етап и всяко малко гущерче което си мисли, че е голям и страшен крокодил ще си намери своето място;))

41

Анонимен

преди 1 година

Призова "Северен поток 2" да бъде демонтиран. . . . Севетен Поток 2 е собстееност на Газпром т.е. Русия и акотрябва да се демонтира, то Русия е страната за това! Поляците са специалисти по придвижването на немски коли към Полша но без документи!

40

Анонимен

преди 1 година

Екстренато Русофобия си и болестно състояние!

39

Анонимен

преди 1 година

Продавам за Поляци специални мокри кърпички за подмиване. Кърпичките са за много кратно ползване. Може и за лице да ги ползват след като се подмият.

38

Анонимен

преди 1 година

До Re - На днешно време 8-9 години до пенсия си е мноооого време , а знаеш ли колко може да се затопли климата дотогава ?!

37

Ох на батко

преди 1 година

Тия *** ще принудят Русия отново да освободи Варшава

36

мак

преди 1 година

Оказва се, че Дуда е най-голям приятел на зеления. Смях. Помни руските безчинства, но забрави за украинските. Дано тази негова избирателна памет се харесва на ес.

35

Анонимен

преди 1 година

То поляците да не си вират зад.ни.ка много щото и те ще го отнесат.

34

Анонимен

преди 1 година

Полша печели следващата "Евровизия"

33

Анонимен

преди 1 година

Тия *** полски кратуни страдат от голям исторически комплекс от Русия и си въобразяват , че сега дошъл момента за реванш , но отново ще ядат хурката.

32

Анонимен

преди 1 година

Доживяхме поляк и хохол на немец наставления да дават