37

БайХ

преди 1 година

Дрън дрън големия спациалист по данни ( но кого бе) като знаем какви ТЮФЛЕЦИ сте всички "генерали"ако трябва за воювате ще ви трябват вагони с памперси...

36

Народна поговорка

преди 1 година

Не гледай сламката в чуждото око, а виж гредата в твоя г.з!

35

Разбирач

преди 1 година

И тоя е седел на Путин на оная работа......

34

Stan

преди 1 година

До 45 Май продажника си ти. Ние сме част от ЕС и НАТО. Ние сме част от запада, а ти май само изтока гледаш

33

Анонимен

преди 1 година

тоя от бояджиите хем кара ГРУ в Москва а после и в квартирата на Нато , най ги обичат такива американците бивши предали се руски агенти , сега ръководи някакъ измислен клуб атлантик на офицери от запаса на нато .....

32

Фатмак Събев

преди 1 година

Интересно как разбра че кръгът и квадрата около Путин са напукани ? Поне получили ли си обещаните центове от Козяк ? Едва ли разчиташ само на пенсията си госин фелдфебел. И не гледай в чуждото канче а помисли как ще се стоплите с баба през зимата и с какво ще заредиш колата ?!

31

Анонимен

преди 1 година

Един зелен чорап ни е много те втори ни натрисат !

30

Читател

преди 1 година

И така вече 20 години

29

Анонимен

преди 1 година

Пропукване има в главата ти. Абе, що сте толкова т.пи бе?

28

Ефрейтор

преди 1 година

В държавата няма нито нормален генерал, нито нормален военен и политик. Този на снимката, като е генерал, къде му е шапката. Аман от пенсионирани и бивши генерали. Те искат само да командват, но няма кого. Като си сложат шапките, тогава може да ми се правят на генерали и на интересни.

27

Щирлиц

преди 1 година

В тази държава има ли нормален генерал,политик,банкер?

26

А бе човече

преди 1 година

Ти гледай във България какво става и как всички пари отиват в Мафията. Какво ми говорите за чуждестранни интереси? Вижте България за какво става въпрос а Байдън и Путин си знаят интересите ;-)

25

Анонимен

преди 1 година

Фуражката знае две и двеста. Води ни в бой последен, ти води .

24

SS

преди 1 година

От 1945 год до сега Бг военните само ядът и пълнят тоалетната ! Нищо друго ! Ако имаше свестни военни тая държава няма да стигне до това жалко положение ! Някой замислял ли се е върху това ?

23

Активист БСП(к)

преди 1 година

Интересен факт около убийството на Дугина който някак си остана в сянка в българските медии. Жената която изгоря в колата не е тя, това е друга жена. Самата Дугина е излетяла от колата след експлозията и пада на асфалта ( в интернет има снимки на тялото). Това обяснява защо беше погребана днес с отворен ковчег и нямаше следи от изгаряния. Баща и е бил в кола караща зад тях и буквално пред очите му са ликвидирали дъщеря му и спътницата и. Явно много е сгазил лука за да го подложат на това.

22

илюминат - ренегат

преди 1 година

Генерал без армия,колкото АЗ съм космонавт!!!

21

славянин

преди 1 година

Този със сигурност има пропукване на празната тиква! А вероятно има пропукване и да халката отдолу!

20

Анонимен

преди 1 година

Пропукване имало.Пропукване има колкото имаше при Сталин.Всички силови ведомства се ръководят от приближени и проверени хора на Путин.20 години забогатяваха благодарение на него и са му напълно верни.Никакво пропукване не може да има.

19

Муа ха ха

преди 1 година

А кога този пореден "експерт", вечеря с кръга около Путин, за да твърди тези неща? В България истината е, че няма експерти, нито пък военни, нито разузнаване, нито нишо. Тук са само хора за постове. Калинки демек. Никой за две стотинки работа няма акъл да свърши. Медийни "герои"

18

Говежда Димитрова

преди 1 година

Съби дан остане без зъби?