13

Анонимен

преди 1 година

Какви машини, всичко е машинации и манипулации. Такава измама, каквато имаше на последните избори, дори Боко с мъкненето на чували не можа да сътвори. Сета ще е още по- голяма. Нали показаха машините, имат една смешна пломба и вътре активен блутут и уай фай порт. Даже няма нужда да ги отварят, директно още в секциите всичко се променя както е заповядано от ЦРУ.

12

Мдааааа!

преди 1 година

Манипулацията на машините е в действие и никой не се напряга да я спре ! Е, щом не искате, ще ви надиплим както ние искаме ! Напред ,мъдурковци ! Така си останахме е.ан народ ! Който откъдето дойде , все ни го нач.ква ! С царя дойдоха от Британско, днес са дошли от Харвард , утре ще са от Китай..... ! И никога от България ! Ура, мъдурковци!!! Юруш на машините !

11

пуйката

преди 1 година

Луна ще участва или не?

10

Анонимен

преди 1 година

НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТРУДА ,НИКОИ НЯМА ДА ГЛАСУВА ХЕРО ЗНАЕ КОИ ШЕ СПЕЧЕЛИ

9

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

С ВЕНЕЦУЕЛСКИТЕ МАШИНИ МАНИПУЛИРАТ ВОТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ БРОЕНЕ НА ОТРЯЗЪЦИТЕ ЦИК САМО ТОВА ДЕЙСТВИЕ ЩЕ ПОКАЖЕ ИСТИННОСТТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ БЕЗ МАНИПУЛАЦИИ

8

Анонимен

преди 1 година

Защо гласуването не е както с машини, така и с бюлетини и кои както иска така да гласува. Много хора не могат да се справят с машините и не отиват да гласуват. Защо ги лишавате да гласуват. Навсякъде по света се гласува с бюлетини, дори и на много места се гласува чрез пощата.

7

2 машини

преди 1 година

Едната машина за гласуване от другата Бойко Рашков контролира.

6

А фирмите на ПП и ДБ

преди 1 година

Наемате фирми явно ангажирани с ПП и без необходимия опит за софтуера, а после се чудите, че гласоподавателите са убедени в манипулацията на изборите! ДО ЦИК наемете хора от фирмата-производител, за да има сигурност в резултатите от изборите и публикувайте резултатите от ръчното преброяване на отрязъците по секции!

5

Анонимен

преди 1 година

Щом ще се гласува само с машини, значи всичко е нагласено с манипулация на софтуера и няма да ме учуди пак да спечелят ПП както на предишните избори. Навсякъде машините ги изхвърлиха от употреба ние тук ги въведохме за да се манипулира вота. Дори разписките не ги броят. Всичко е измама.

4

ан те такааа

преди 1 година

Браво.......и за Възраждане, да не сгрешите с друго!

3

Анонимен

преди 1 година

Коста Копейкин на тези избори ще е аутсайдер

2

Избирател

преди 1 година

тези машини кафе ще могат ли да правят. ако могат ще отида да гласувам..... иначе не!

1

Анонимен

преди 1 година

Сложете във всички секции, тоя път ще има голяма избирателна активност, всички с право на глас ще гласуват за Възраждане.