48

Асан

преди 1 година

Кога ? :)))

47

До Член 5 на НАТО

преди 1 година

Ти чел ли си член 5 на Нато? Изглежда не..

46

Анонимен

преди 1 година

бой по оглупялото джудже

45

Анонимен

преди 1 година

Нападение над Крим е нападение над Русия и тогава Русия ще обяви война на Украйна и ще я изпари! Не си играйте че всички загинахме! По-добре наркомана да си оди!

44

Анонимен

преди 1 година

дрогиран,дементен,какви застанаха начело,водят земята до унищожение

43

Анонимен

преди 1 година

Тоя на*****ман още ли шмърка и диша ?

42

Член 5 на НАТО

преди 1 година

Ще нападне Варна, ама след 5 минути 100 американски ядрени ракети ще се стоварят върху бърлогата на звяра Масква и даже ядрения му бункер няма да го спаси.

41

Няма скоро да свърши

преди 1 година

Да се спре войната би било добре. Но коя страна какво очаква от мира? Русия призна независимостта на Донбас и Луганск и това няма да се върне обратно.Засега от западните политици единствено Хенри Кисинджър предложи Украйна да направи териториални отстъпки. Върху него бяха изсипани много негативни мнения. На Запад все още се надяват да победят Русия чрез украинската армия. А това всеки разумен човек ще ви каже, че не е възможно. Но така мислят. Затова мир скоро няма да има.

40

Анонимен

преди 1 година

Голем дразнител е за шизорусофилите Зеленски.Реагират като кучето на Павлов.

39

Анонимен

преди 1 година

Единия с деменция, другия дрогиран, а васалите в Европа ни искат да кажат, че царят и гол!

38

Медведев

преди 1 година

Русия се готви за тотална война в Европа.Сега събира сили,след месец ще обяви мобилизация и ще нападне Полша на север и България на юг.По всяка вероятност Турция ще гледа сеирджийски на руския десант във Варна.Копейкин вече прави списъци кой да бъде ликвидиран а кой направен шеф.

37

Анонимен

преди 1 година

И Хитлер е раздавал медали допоследно докато Съветската армия е влизала в Берлин! Липса на всякаква риалност!

36

Анонимен

преди 1 година

Тоя като дръпне една линия и е готов да завладява и Сибир :) в името на мира и демокрацията разбира се! А да Слава Кокаине!

35

Рамбо Силек

преди 1 година

И Байдън не е наред с главата щом му казал да каже такава фантасмагория,он с деменция и на памперси,другия с самочувствие на пинчер сред питбули

34

Абе

преди 1 година

Вие се молете рашистка Рассия да не дойде в България, че има да чакате още 45 години следващия 10-ти ноември.

33

Хм

преди 1 година

Не съм съгласен с войната, но спеицално за Крим си имаше референдум и хората си решиха. По тази логика, Сърбия може да реши да си върне контрола над Косово примерно. Или за Косово може?

32

Анонимен

преди 1 година

До Абе --- не обиждай джендърите...

31

Обикновен фашизъм

преди 1 година

Този явно иска световна война в която ще изгорим всички,дано запада го ликвидира навреме той става опасен за господарите си.

30

До Укро феновете

преди 1 година

Вервайте си. Днес руснаците са освободили поредното населено място от нацистите. Това е докато си почиват според западната преса. Положението за фашистите на Източния фронт става все по плачевно. А идва зимата ! Колкото по скоро поискат примирие, толкова по малко територии ще загубят. Любимата ви Юесей постигна това което искаше. А именно да съсипе Европа и Русия. Обаче страда само Европа. А Чичо Сам е далеч зад океана. Както през Първата и Втората световни войни докато в Европа е хаос.

29

Анонимен

преди 1 година

И как ще стане, дрога-рю? Вчера в украинските канали гледах клип на украински военнослужещи в Соледер които казват, че положенето е трагично. Викат украинската артилерия за поддръжка, а тя стреля по техните позиции. Командирите им не им дават оръжие и ги карат да стоят в окопите, а ако излязат ги разстрелват директно... Така ли ще превземеш Крим?