132

Анонимен

преди 1 година

До ББНа коя държава са помогнали САЩ и Англия че сега да помагат и защо никой не говори за Донбас и Луганск там нищо не се е случвало

131

Хой

преди 1 година

До :я да видим Ако напишеш в тубата бедни гладни в Русия ,ще видите 80%жалки същества.

130

Анонимен

преди 1 година

Значи на другаря медведев като му свърши водката и започва да бълва глупости. Този мил "човечец" не разбра ли, че е 10-та дупка на кавала?

129

Кривондел

преди 1 година

Горкият Медведев. Назначили са го да бие празната тенекия от сирене на площада и да говори обратното на умности... И цялата тая злобичка, защото вчера в Киев влезе километрична колона руска техника - но на автовози и ръждясала...

128

dsadasdsa

преди 1 година

Е как да им предложат, като съсед им е МОРДОР

127

Я ДА ВИДИМ

преди 1 година

Българин съм.Обичам Родината си!!!Чел съм "Под игото".Ходил съм в казарма.Знам силата на автомат Калашников АК-47.От мъжки пол съм,а не от колебаещ се.Поколение се създава от мъж и жена,а не от мъж и мъж.Идете в САЩ,дам държавата плаща 150 000 долара да ви направят от мъж на жена и обратно.Напишете в тубата бездомни в САЩ.Ако го напишете на английски,ще имате още по-голям избор какво да гледате.

126

Анонимен

преди 1 година

След Елцин Русия е управлявана от патриоти,а не от продажници.Сащисаните погубват Украйна,а всъщност опитват да воюват с Русия.Снощи говорих с украинци.Псуваха оня,детои се появява като си отвориш консерва зелен боб.Говореха помежду си на руски,а се оказа,че са украинци.Това не им попречи да напсуват на английски оня с непраната зелена тениска.

125

Morski

преди 1 година

Явно кремълските "мислители" са изпаднали в амок! Да се припомним постулатите на Путин в началото на "Специалната Военна Операция", която е ВОЙНА за Украйна -Демилитаризация Денацификация, недопускане НАТО близо до Русия, Приключване на ..."специалната военна операция ( не е война според Кремъл ) за 3 дни ! ----- И сега да видим какво се получи; Украйна се тъпче с оръжие всеки ден и е в повече от преди войната, НАТО е най-близко до Русия от всякога преди- Финландия и Швеция са пред пълноправно членство- септември: Войната продължава вече 6 месеца и няма обозрим хоризонт да приключи, а що се

124

Morski

преди 1 година

" Режим" -формиране на управление на държава с незаконни или полузаконни начини!" гаранции за сигурност"- Подписани за Украйна от САЩ и Русия в Будапеща 1994, след което Украйна си предава ядреното оръжие на Русия!" светло бъдеще"- Прокламирано и обещавано от едни тъмночервени престъпници( завзели власт с насилие и незаконно) !

123

ББ

преди 1 година

каква интелектуална импотентност...и ти си президент и министър-председател на Държавата Русия...позорно е!ти какво направи за "светлото"на Народите си?превърна ги в убийци...в презряни за столетия!Народа на Украйна е гаранта за Светлото бъдеще на децата им...със саможертвата и силата на духа,с вярата в Бог,с помощта на истински приятели помагащи им всякак!

122

ББ

преди 1 година

и настоятелно молим Кралството и САЩ дайте ядрени оръжия на Украйна,бяхте гарант и ги убедихте да дадат свойте на руснаците,сега руснаците ги изнудват и убиват...Справедливо е да им дадете...имат потенциала и отговорността,останалото е манипулация и лъжа...Украйна ще я има...въпреки...но няма да ви вярва,Слава на Украйна!!!

121

ББ

преди 1 година

До Истинатачия истина си?убиваш жени и деца за власт и пари...за тоалетни чинии,с армия от наемници мюсюлмани...платени с глада на православни руснаци...убивате децата на православни украйнци...искащи да живеят Свободно...рашите от самото си съществуване са обявили Свободата за..грях,само защото не знаят какво е това...Свобода...ами Бог е...кога и руснаците ще си имат Бог...стига с бащиците убиващи децата ви!грях е

120

Истината

преди 1 година

Медведев греши че упреква горкия Байдън, а не санитарите му. Когато котката е сенилна, плъховете се разлудуват. Накрая ще припишат всичко на горкия старец и ще си броят тлъстите комксионни от милиардите изпращани на Зеленски и тайфата му.

119

Ааа неее

преди 1 година

"Джо Байдън наистина заплашва да оттегли финансовата помощ от Украйна, ако тя не уволни главния прокурор. До момента обаче няма категорични доказателства, че това е свързано с разследването в Burisma."--Дайте Пулицър на журналиста спретнал този бисер на журналистиката!

118

Знаем бе

преди 1 година

Само ти и никой друг !

117

Анонимен

преди 1 година

Е па Украйна си иска гаранциите,който сте и обещали и подписали от ваше име и ваши представители с техни подписи за Русия,САЩ,Англия все тия дето разиграват сценки с разни кризи и занулявания на населението със строевете като ще ги активизират за съществуването им според Шваб и другите.

116

ББ

преди 1 година

уоу...какво произведохте с путин..лично и къде продавате,за яхтите и замъците питаме,как си ги купихте...а с продажбата на живота на децата на Народите на Русия...и до кога мислите ще ви го позволят?сина ти не косеше ливадите в сибир...живуркаше си с ограбеното от теб в...САЩ!ама го изгониха...да се учи да коси...ако не го убиеш преди това,спри да говориш пият...излагаш се!!!

115

Анонимен

преди 1 година

Медведев е от този тип хора, които лаят докато господаря им още има резон. В момента който падне Путинското, ще запее друга песен и мигом ще смегчи тон, защото не е чак толкова *** и знае че света все пак има четири ъгъла.

114

Анонимен

преди 1 година

Пак е пил.

113

Анонимен

преди 1 година

Даааа! Само кремълското джудже може да обещае на Украйна "светло бъдеще" ! Всички сме наясно вече половин година какво ще е това "светло будеще" !