46

Тито

преди 1 година

Медиите всяват страх и паника сред народа. Като захапят някоя черна новина, та цяла седмица. А такива новини в нашата държава дал Господ. Страх и ужас му е майката, та да не искаме друго.

45

:))

преди 1 година

До 2323 - Аз откога ви казвам тук, че не само жените са сметкаджийки. И мъжете, когато се прежалят да се оженят, първо гледат зестрата и връзките на евентуалния тъст. И твоят познат така - окайва те как ще си намериш съпруг, след като нямаш 2-3 апартамента за даване под наем? Това означава, че днешният инж. Га.нев съвсем не превъртял. Много добре си прави сметката.

44

Анонимен

преди 1 година

Вкарайте народа по панелките в лок даун за 2 седмици с продължение х 4-5 пъти. Може да помогне съвсем да изкукуриггат хората. И да не забравите да пляскате от балконите в 8ч вечерта за героите- съучастници, които ще ви освидетелстват и вкарат в изгодната им пътека.

43

Епа

преди 1 година

С такива крадливи робовладелци за политици как да се кефят хората ,работят за себе си и мафията

42

м да

преди 1 година

от "спокоен и добър" живот е.

41

Във всяка статия,

преди 1 година

без значение каква е темата, задължително се пише за "ковиТ пЛандемията".Кромид пропагандата не спира,явно вече сме на ниво "Мижав интерес"

40

До въпросче

преди 1 година

Бягай далече от тия! Търси по-добро. Робовладелци под път и над път

39

Отговорче

преди 1 година

До Въпросче Искаш съвет? Бягай! Била съм на такова място...обучения, материали...дрън-дрън-та-пляс. Очаквай семинари и тиймбилдинги със сектантски изпълнения и скандиране на фирмени лозунги.

38

Анонимен

преди 1 година

Ми то по всички медии само ужасии, как де се чувстваш

37

Texaco до 2323

преди 1 година

То не е негова работа как ти ще си намериш мъж и защо не си купуваш апартаменти. Мисленето му е примитивно и първенюшко. Аз лично такъв познат бих го игнорирал за вечни времена. Как не ти каза нещо позитивно, приятно и топло, а веднага сметкаджийство и еснафлък.. Ужас.:(

36

Анонимен

преди 1 година

Добър ден! Психиатри и психолози предупредиха, че точно това ще стане още от театрото на герб и мутафчийски! И после се чудите защо се увеличава електоратът на възраждане - то е пряко следствие от увеличения брой полудели. Може витанов да ви го пресметне.

35

Анонимен

преди 1 година

От десет души, осем ги апи кучиту.

34

Анонимен

преди 1 година

Напред с Русия, друго не ни трябва.

33

2323

преди 1 година

До Мда- ще ги задържи докато си намира балами жени да му плащат сметките.

32

Анонимен

преди 1 година

Някой да помогне и на Бойче - с последните изказвания показа че съвсем е издухал гарнитурата

31

2323

преди 1 година

Хората психясват и това се пренася в личните взаимоотношения. Имам познат дето ме пита що не съм си купила 2-3 апартамента и да ги давам под наем, как сега съм щяла да си намеря мъж. Не че той си е купил неговите, а ги е наследил, но това е друг въпрос.

30

Анонимен

преди 1 година

Пълно е с луди. По-лошото е че никой не ги спира, а те карат автомобили, боравят с оръжие, дава им се достъп до голями и опасни машини, потенциални камикадзета. Тези същите отиват на доктор и онзи им пише една зелена рецепта и си е измил ръцете, вместо да ги прати в Курило.

29

КаскетЯ

преди 1 година

Ами то путинофилството си е сериозна болест, за която няма лекарство!

28

Мунчо

преди 1 година

Бясната надпревара за трохи до това доведе.

27

Анонимен

преди 1 година

Пълно е с луди бе!Вярват на Путин и на Газпром,одобряват войната.Е не са ли луди?!