50

НЕ РАЗБИРАМ

преди 1 година

НАЛИ ХАЙМАРСИТЕ УНИЩОЖАВАТ РУСКИТЕ СИЛИ, А РУСКИТЕ ПАРТИЗАНИ РАЗВРЪЩАТ МОЩНО ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ В РУСИЯ. ЗАЩО Е ТОВА ПОРАЖЕНСТВО ОТ ЯНКИТЕ ?!!! Я ДА СИ ПРИЗНАЯТ, КОГА СА СЕ ДОГОВОРИЛИ С ПУТИН !!!...

49

Я па ти..

преди 1 година

До Ха 47 Чудно ти е че посолството на САЩ е голямо.. Това е Америка , не е шега работа. И в София посолството на САЩ е огромно.

48

Майната ви....

преди 1 година

Руснаците са долни , коварни и лъжливи. Всичко е възможно.

47

Анонимен

преди 1 година

Краварите се разбягаха като xлeбapки. Това не е добре за здравноосигурителния статус на Зеленяшка. Хахахах.

46

Нов

преди 1 година

Браво путин мачкаи гадните кравари и укри

45

Роки Балбоа

преди 1 година

Време е Путин да бъде нашляпан яко !!!

44

Анонимен

преди 1 година

Явно Вашингтон е замислил провокация с ядрен удар чрез ръцете на укрофашистите. И затова ще обини Русия. САЩ са готови на всичко, за да запазят хегемонията си. Мислят си, че са много далеч и са недостижими. Ама, който копае гроб другиму, сам пада в него.

43

Men

преди 1 година

Време е Русия да ги омита тия бандерлюги от лицето на земята,в плен надо не брат!Ние за наще фашаги в България ще се погрижим...

42

Див Петел

преди 1 година

Мисля си че този зъл и извратен садист, ако използва ядрено оръжие, ще задмине по резултатност в убийствата и Хитлер и Сталин взети заедно.

41

Ха

преди 1 година

Каква е тая прогимназия на снимката ?Колко работят тука?То може да побере едно средно голямо село.

40

Българин

преди 1 година

Подкрепа за братска Украйна, ще празнуваме заедно смъртта на рашистан

39

Айде бе!

преди 1 година

Целта на НАТО (САЩ) е да купи на безценица укроландия и да цака Русия колкото може повече. ЕС и укропия в случая се явяват пешки, които ще бъдат жертвани в подходящ момент.

38

SS

преди 1 година

Ако( не дай боже) гръмне АЕЦ ЗАПОРОЖИЕ ще има ли кой да даде адекватни инструкции какво да прави раята ? СЪМНЯВАМ СЕ !

37

Анонимен

преди 1 година

До 41. НАТО няма и да прати нито един войник в Украйна. Нали целта му е да воюва с Русия до последния украинец?

36

Илиан

преди 1 година

Е нали бяха пред Москва?Какво стана ???

35

Анонимен

преди 1 година

За нанасяне на удари по гражданската инфраструктура не са необходими големи усилия. Това американците го знаят много добре. Ако руснаците го правеха, досега с Украйна щеше да е свършено.

34

до 38

преди 1 година

Ти сам ли си ги измисляш или ти има нещо в главата ? Нато не се била включила хаха .. Момго добре , че не са мобилизирали Руснаците а сега са само наемници че тогава тежко им горко на Уркит !!!

33

българин

преди 1 година

Огромни горски пожари бушуват южно от Москва и не спират да се разрастват. Това съобщават руските власти, цитирани от инфоагенциите и БТА. Жителите на руската столица се оплакват от остра миризма на дим. Пожарите в Рязанска област, която се намира на около 200 км на югоизток от столицата, започнаха в началото на месеца и пожарникарите не спират да се борят срещу огнената стихия. Войната стигна до Москва!!! Да видят и москвичите малко огън и дим!!!Лошото е, че няма кой да гаси!!!

32

Анонимен

преди 1 година

МУУУУ БЕЖ ЛИСКЕ ДА БЕГАМЕ ЧЕ ЯДЕМ КЮТЕКА

31

Анонимен

преди 1 година

Това е подготовка щом Америка казва излизайте значи Украйна ще стреля на 1000 % по Мирните жители когато ще празнуват !!! Слушайте дяда си !