88

майор Кот

преди 1 година

До Какво следва Това невинно момиченце ревеше по телевизии и сборища в полза на войната. Войната я посети по неочакван начин. КОЙТО ХВАЛИ КРЪВОПРОЛИТИЕТО ЗАСЛУЖЕНО СЕ ИЗПАРЯВА НА МОЛЕКУЛИ.

87

,,

преди 1 година

даде ясно да се разбере, че обича повече Путин, отколкото детето си..

86

Дон Педро

преди 1 година

Смърт без причина НЯМА !!!

85

Анонимен

преди 1 година

Военните училища в Русия учат неговите книги и неговата пропаганда. Бил никой. Той е идеологът на руския фашизъм, фундаментализъм и империализъм. Дъщерята работи пропаганда за войната в Украйна. Те са част от войната срещу Украйна. Не са никой и невинни.

84

Анонимен

преди 1 година

Когато баламосваш вожда с отвлечени идеи и успееш да го омаеш, идва време за рекапитулация. Сега Путин изгърмява по 50 млн $ всеки божи ден / затишие е все пак / и се чуди как да излезе от л***ната. За назидание на всички свои и за прехвърляне на отговорността, може би скоро ще има доста случаи дето няма да оставят журналистите без заплата

83

Дудукин

преди 1 година

е изкуфял дъртак, кът Путин (за тва се разбират) който дори фашизъм не мой да измисли щото е измислен преди него, той само копи/пейст червенотиквеник

82

Пак по опорката?

преди 1 година

До националсоциалист: "Ултранационалист социалист е 200% фашист"? Много мъдра мисъл за един националсоциалист. В Майн Кампф ли я прочете?

81

националсоциалист

преди 1 година

Ултранационалист социалист е 200% фашист

80

Една ракета

преди 1 година

Ако това е резултата от разследването, една ракета срещу централата на украинските тайни служби в Киев няма да е излишна.

79

Какво следва

преди 1 година

Жалко за младата жена - едва 29 годишна. Ако така продържава Киев с терористичните акции, иска или не, Русия ще трябва да действа както действа Израел при палестински атентати. След някой и друг атентат израелската армия провежда военна акция, и тогава покрай терористите загиват и мирни жители. А позицията на САЩ винаги е била "Израел има право да се защитава". И вето в ООН на опити за осъждане на бомбардировките.

78

Оправдаваме ли?

преди 1 година

Да оправдаем убийството на една журналистка за това, че не е писала и говорила по русофобските опорни точки, така ли?

77

Жалко нежалко

преди 1 година

До Петров - взеха и скалпа! КАКВОТО ПОВИКАЛО - ТОВА СЕ ОБАДИЛО! ПАНИМАЕШ? И ДОКОЛКОТО РАЗБИРАМ - ТОВА Е НАЧАЛОТО - ЩЕЛИ ДА ПОДКАРАТ ДОРИ И ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛЧЕТА. Е ТЕ ЗА ТАКАВА ВЕНДЕТА РАШКИТЕ МОЖЕ БИ СА МИСЛЕЛИ ЧЕ СА ИМУНИЗИРАНИ???

76

Анонимен

преди 1 година

До 70всякакви опити да се оправдае от страна на български журналист(к)и това подло и мерзко убийство с)))))))Дъщеря му е по - лоша от него съгласна е с теориите за руско превъзходство, насилствено връщане на империята и тям подобни и ги проповядва наравно с баща си. Напълно заслужена смърт, за разлика от невинните украински жени, деца, стари хора.

75

Анонимен

преди 1 година

Кой е Дугин?Така като чета поредният никой...Измислен герой на медиите.

74

Анонимен

преди 1 година

Изврат. еняк с болен мозък, проповядващ убийства и всеобща мобилизация в Русия.Руснаците които уж защитавали Православието следват съветите на еретика Дугин.

73

Кой е Дугин?

преди 1 година

Распутин? Или по-скоро Осама бин Ладен?! Има негова снимка в камуфлажна униформа как стреля от гранатомет! Позата му е същата, като тази на Осама бин Ладен от снимката на която позира с автомат Калашников (култова снимка)!

72

Анонимен

преди 1 година

До Петров: Боли ме фара за този фашага. Умряха поне 10 пъти по-вече украинци ! Много от които жени,деца и баби ! За тях ми е по жал защото те не са призовавали за война и убийства ! Духаст в ада или ако има още по лошо място. Например някакъв ад с избити украинци от азов :) Да я връткат групово докато изпадне в несвяст ... така както правят руските фашистки войски в Украйна !

71

абе

преди 1 година

кой точно се интересува ?!

70

Абе

преди 1 година

Забравих да добавя най-важните, които са коренът на злото: ленИН и сталИН

69

Анонимен

преди 1 година

Кой беше? След смъртта на дъщеря си,едва ли вече има значение какъв е бил!