54

никой

преди 1 година

Бабикян ли си какъв си незнам...един съвет:ако имаш и малко останала съвест и чест,ще върнеш парите на черепа,а не да се продаваш като жрица на любовта...всичките сте Таки начело с Простото и Изцъкления.

53

от село

преди 1 година

Бобикян изпълзя ,от ,, Ние идваме,, след изборите ще са- ние си отиваме . Нито са чисти ,неопетнени ,некорумпирани ,умни ,а са грозни ,алчни като проскубани гладни хиени.

52

Анонимен

преди 1 година

Ти ше видиш един хаос скоро! Такъв хаос ше видиш, че...

51

Анонимен

преди 1 година

До пуйката От площадите. По-добре попитай Кирчовците от къде идват и какво направиха..

50

Lina

преди 1 година

Пак ли тази " работничка " бабикян? Твърди, че за ВЕЧНОТО ДОБРО можем да постудуваме , нали борим путин. Някакви такива глу.пости. Заработват хората - продават протестно присъствие, че ще плащат луксозно отопление.?

49

Хайде и този

преди 1 година

Идват избори и се появяват едни и същи нахални празноглавци. Бабишкян, Мамая, Сакатия, Пинокио, Тошко Африкански, леля Тончева, Хаджигенчо, сестри Кирчо и Асенчо, кака Корни и други подобни които или Системата ги убивала или Продължават Пропадането или се Изправят с мутрите вътре. Всички тези *** преди година скачаха и опикаваха Орлов мост и..ето какво ни натресоха. Те всички не били статукво, а били свръхумни и неземно красиви, не били корумпирани а били чисти и неопетнени като девици.

48

Анонимен

преди 1 година

За Радев враг е Петков. Забрави за Борисов. Затова пак Герб ще спечелят и той ще духа супата.

47

Анонимен

преди 1 година

Тои хаосът е вече 30 години и го всявате всички " политици.

46

пуйката

преди 1 година

Откъде идват?

45

Анонимен

преди 1 година

Оф всички "спасители" излязаха пак.

44

Анонимен

преди 1 година

Всичко го обръщат на политика. Има война. Е, и? Знаете ли на колко още точки по света се водят войни в момента? Не знаете, не сте и чули. А трябва да се поинтересувате, защото и там умират ора. Само, че борците за "световна справедливост" не ги е еня. Което иде да покаже, че това в Украйна не е просто война, а подготовка за нещо много по-голямо. Защото като не се интересуваме от животите на други народи, защо да ни е грижа за укрите?

43

баба мара

преди 1 година

искам газ от наи близкия кладенец и наи евтин видяхте ли които се води поам гмо акъл до къде я докарва ще гоните руските дипломати по измислен шпионскискандал защо не гоните американските и турските ченгета аз не съм враг нарусия и тя няма да ме напада не забравяите че сме в нато и ес без референдуми виждате само щети понасяме

42

tozi

преди 1 година

Нали говорим за диверсификация, значи взимаме от всички и цената трябва да е водеща.Аман от лобита ,както каза в една ТВ Сашо Дончев:"Газа е бизнес и е въпрос на сделки ,ако не се месят политиците щяхме да сме заляти с газ."

41

Хаха

преди 1 година

До Баба, Бабке случайно да си се сетила че като избягат младите и работещите ти няма да получаваш пенсия и няма какво да ядеш ?Мислете с тези кратуни и за това какво искат младите за да останат тук, а не за тъпите ви комунистически идеали които вече никой не ги иска !

40

Анонимен

преди 1 година

И това го казва човек, който вся хаос в цялата държава преди две години? Сбогом "Протестъри", никога повече няма да видите парламента отвътре.

39

Хаха

преди 1 година

Вече на всички стана ясно че Радев, ГЕРБ-ДПС, Възраждане, ИТН, Митрофанова и Кремъл работят за да унищожат България и тя никога да не е независима.Явно ни чакат трудни години и най вероятно закриването на държавата, комунисти и националисти си мислят че след като избягат хората които произвеждат благата ще заживеят дружно и много добре .....

38

Анонимен

преди 1 година

По-големи арменци и евреи от тъй нареклите се "българи" няма. Това е държава проядена от социализъм.

37

Анонимен

преди 1 година

На арменец и евреин вяра да нямаш винаги става въпрос за пари.

36

пенсионер

преди 1 година

всички организатори на протестите , всички промянаджии се мъчат да ни убедят как разбират материята , как имали решения , но до като бяха във власта не направиха абсолютно нищо за да се избегне кризата . всъщност точно те я създадоха оправдавайки се с войната в Украйна . извод : тия не трябва да се докосват до власт !

35

ТРАКИЕЦ

преди 1 година

Господин Бабикян,не си губи времето с българите. Толкова им е нивото.