21

Ерго

преди 1 година

Газификация и диверсификация тип "а ла простКиро" е прекалено скъпа и за богати държави, какво остава за бедна България!

20

РУСИЯ И ГАЗПРОМ

преди 1 година

..УСИЛЕНО КУПУВАТ НАШИ ПОЛИТИЦИ И ЖУРНАЛИСТИ . А ТОЧНО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА МОЖЕ И ПАРИТЕ ОТ ЕС , ДА СЕКНАТ......ХА,ХА,ХАААААААА

19

СМЕХ...

преди 1 година

Ако си мислите че газа на Газпром е на същата цена , като преди ...ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ!....

18

бах

преди 1 година

тоа газ. ще се избият да убеждават, как гъзпром е най-хубавото де се е случило на бг след писменоста

17

Анонимен

преди 1 година

Деканът на Електротехническия факултет в Техническия университет-София проф. Валентин Колев - Ако първо сме в състояние да намерим толкова рубли. ???? И това го казва ,професор ,декан .....

16

Лноно

преди 1 година

Ами благодарете на харвардските измамници Кирчо и Кокорчо, които первъртяха едни милиони за посредничество на руска газ през Турция, излъгаха за танкерите, поставиха ни в идиотска ситуация - айде пак гласувайте за тях.

15

r3v0lv3r

преди 1 година

До БобиГлупостите на Боби отново, банката в която превеждаме не е в санкциите и руснаците могат да си получат парите. Имаш си валиден договор и руснаците трябва да си го спазват. Можеха да почакат 7 месеца да изтече и тогава да поставят нови условия, но предпочетоха да изнудват. ***, ненадеждна лъжлива пасмина.

14

Анонимен

преди 1 година

Ако заводите трябва да фалират, плащайки скъп газ и ток, наистина не върши работа. Трябват ни евтини енергоносители, евроатлантизъм не се яде.

13

Анонимен

преди 1 година

Аз искам руска газ на приемлива цена. Няма да плащам парно и топла вода на космически цени. Качествена и лесно се доставя, както досега. Мен ме интересува, руснаците ги боли фара дали аз ще стоя на студено. На тях печалбите им от продажби на газ се увеличиха двойно откак са санкциите. А и Германия не се е отказала да купува. Защо беше зора за тая турбина, мислите? Те ще си купуват, а ние ще се правим на интересни. Брей, че сме тарикати.

12

Анонимен

преди 1 година

Тя вече расте. Като всяка търсена и дефицитна стока. Ще видите как санкциите за всичко ще останат, но газта ще паднат. Дано не се усетим последни. Защото вече не сме братушки да ни дават на безценица.

11

Анонимен

преди 1 година

Ами то е малоумно бизнеса и населението на България да се газифицира при положение че страната ни не разполага с такъв природен ресурс.Но ум царува,ум робува,ум п...и пасе.Ставаш играчка в ръцете на държавите с такава суровина,но кой да мисли-особено политиците и бизнеса.

10

158

преди 1 година

Не е необходимо да плащаме в рубли, но обществото трябва да бъде заблуждавано. Схемата за плащане е следната - откриват се две сметки - една валутна и една в рубли в руска банка. Превеждат се във валута и се превалутират в рубли в самата банка, за да се плати на Газпром. Иначе руснаците няма как да си получат парите, заради санкциите. Все пак никой не продава, без да може да си вземе парите.

9

999

преди 1 година

Вярно ли е ,че ,,Булгаргаз" плаща на ,,Газпром" два милиона евро месечно за недоставен газ като неустойка по договора?

8

Анонимен

преди 1 година

Вчера цената му удари нов рекорд от $2 862 за 1 000 м3.

7

Анонимен

преди 1 година

6-ти и аз съм ЗА. Даже 5 тръби да си направим ще е най добре. Даже на руснаците ще продаваме.

6

Анонимен

преди 1 година

Нямали сме достатъчно рубли. Ей тия срам нямат лъжат нагло в ефир. Трябва да играе тоягата. Сто пъти се каза, че се плаща в долари или евро. Прехвърлянето в рубли си го правят руснаците. Аман от маниакални лъжци.

5

Анонимен

преди 1 година

Предлагам тръба и от Нова Зеландия да дърпаме. Е дей през Земята само. Комисионна ще искам също за идеята.

4

Анонимен

преди 1 година

Това беше стратегическа суровина. Сами се закопахме (да слушаме глупостите на Европа, която не се интересува от нас), после кой ми . в пазвата.

3

Анонимен

преди 1 година

Гледах сутринта уру. гваиката лобстка от кт подкрепа, е...хти маимунските физиономии прави тая шми ганка, и тоя б...*** им плащаме членски внос.

2

Анонимен

преди 1 година

Поредния "експерт" който слага каруцата пред коня забравяйки кой изяде акото за да се стигне до тук.