37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 - да поясним на поредния мал-оумник - Газпром СПРЯ газта, СЛЕД КАТО НИЕ продължихмга да плащаме по БЛОКИРАНА банкова сметка, от която НЕ МОЖЕ да си вземе парите. Ако утре мобилния ти оператор си смени банковата сметка - достатъчно е да те ИНФОРМИРА, че старата е невалиднаи кое е новата и това НЕ ПРОМЕНЯ договора.Накратко - отказвайки да платим по желаната сметка НИЕ нарушихме задълженията си като клиент.Вас про-атлантическите тро-лове май с конкурс по идиотиизъм ви избират.

36

7777

преди 1 година

Ще плащаме и в дирхами ако поискат. Европейските лидери уж казаха, че няма да плащат в рубли и изведнъж всички почнаха да плащат в рубли. Разни самозвани проамерикански експерти ни казват, че не трябва. Каква е алтернативата? Плащаме същия газ, в евро, но пък по-скъпо. *** работа. Същите тези експерти ще ги посъветвам така-не купувайте хляб от магазина за 2 лв. щото на Козяк така ви казват. Плащайте го на съседния магазин по 2 евро. Дали ще го правят, ако бъркат в семейния бюджет?

35

Анонимен

преди 1 година

Ще доведе до вой на *** евроатлантици, обикалящи сутрешните блокове.

34

до 36

преди 1 година

В България революции не стават!Най-много софиянци да хукнат към родните села да се топлят на дърва!

33

Анонимен

преди 1 година

И Ганчев бил завършил икономика в престижен американски университет. И той западноумен като харвардския възпитаник Про100Киро.

32

Анонимен

преди 1 година

Ако не го направят е сигурно че ще има революция януари месец. И на хората хич няма да им пука колко е температурата, защото и в домовете им и на вън ще е една и съща. Поне като скачат на площада ще се сгреят.

31

Анонимен

преди 1 година

31 ти си много умен бре, да не си братовчед на Киро? Та нали като няма газ всичкото производство минава на ток! И ти като продаваш ток, не остава за пазара у нас и така му вдигаш цената петорно. Т.е. за да има газ, да няма ток!?!? Значи предлагаш сделка с която освен скъп газ да имаме и скъп до небесата ток. Изби рибата. Верно си братовчед на Киро!

30

158

преди 1 година

Здравият разум изисква такъв завой. Другото са сороски пасквили!

29

Анонимен

преди 1 година

"Завой към "Газпром": До какво може да доведе това?"_______До евтина газ.

28

партайгеносе

преди 1 година

До Анонимен 28 Роб не се освобождава!Той винаги търси на кого да слугува!Като искаш да слугуваш на руснаците нямаш проблем!Безплатния слуга е дар от Бога!

27

анонимен

преди 1 година

България трябва да прави бартер със съседите-ток срещу газ.

26

Анонимен

преди 1 година

До 7. Да, бе, само дето е завършил икономика в престижен американски университет (а не в Утре Носете Съответната Сума като комунистическите некадърни крадльовци).

25

Анонимен

преди 1 година

9 как ще разтоварваш танкери без слотове? Що не пита Киро като договаря танкери защо не договори слотове? Тоя газ с балони ли ще го пренасяте или си мислите че като е втечнен ще го пуснете по водосточната тръба? Имате ли мозък, за един цент поне?

24

Анонимен

преди 1 година

Би довело до освобождение от европейско робство

23

Анонимен

преди 1 година

23 Путин никога не обявявал директно България за вражеска страна. Обяви политиката на ЕС за вражеска и вкара страните на ЕС в списък. В същия списък нито една страна от ЕС не е изписана с името си, пише само Европейски съюз. Т.е. насочено е към политиката на ЕС, а не към отделните държави. Питай дипломатите, те ги разбират тия тънкости.

22

Augusto Pinochet

преди 1 година

ГАЗПРОМ НЕ ЖЕЛАЕ ДА РАЗГОВАРЯ ЗА ДОСТАВКИ НА ГАЗ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАЯВИХА ГО НЕЕДНОКРАТНО. КАЖЕТЕ ГО НА НАРОДА - ТОВА Е ИСТИНАТА - ЛЪЖИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СА КАТО ФИКАЛИ В РЕКА ВИНАГИ ИЗПЛУВАТ НЯКЪДЕ!

21

Анонимен

преди 1 година

До какво може да доведе това ли? До оцеляване!

20

Зозо

преди 1 година

Ваня Григорова пак са й платили с копейки, за да яде руски гaв/нa по ТВ. С психопати не се преговаря. Утре като му прещрака релето на оня в Мордор - платил, не платил може да сприра газа, както му е кеф. Никакво доверие на руснак!

19

teo

преди 1 година

Ето как рУмен рАдев Путинов ще върне пак рУските шпиони в България, вместо да изгони КГБ посланичката ! Путин обяви България за вражеска страна, но рУменчо клекна продаде страната ни на Русия !!! Българино ?????

18

Аз

преди 1 година

Аз искам Русия да спре.всякакви.доставки.до.Европа!Не.им.щем.газа! Нека. САЩ да зареждат. Ако трябва европейците да студуват гладни, за евродемокрацита това е МалкаЖертва. Ние сме горди и устойчиви!