20

Алекс

преди 1 година

Разбрахме,че Сърбия е слуга на Путин.Не е нужно всекидневно да го доказвате.

19

Анонимен

преди 1 година

А ЕС няма да забрави, че Сърбия са нацисти, които още не искат искрено да се разкаят за престъпленията на бившата Югославия и сега поддържат руския нацизъм и се обичат с лъжеца Лавров.

18

ЬЬЬ

преди 1 година

....и за това сърбия ще гледа към ЕС през крив макарон,защото не може да се пише за приятел със страните в Ес,а в същото време със същите тези страни в НАТО да са врагове и за да се проумее това не се иска много ум.А между впрочем сърбите винаги са били врагове на България.

17

Анонимен

преди 1 година

Алчността ще ни затрие,за това Бг ще изчезне от картата !!

16

СЪРБОМАН

преди 1 година

СЪРБИЯ НЯМА ДА ЗАБРАВИ БРАТСКА РУСИЯ- ТА НАЛИ ТЯ НИ ДАДЕ МАКЕДОНИЯ И НИ ПОМОГНА МНОГО. НО .............. ПО ПЪТЯ СЕ ЗАДАВА ДРУГА ПРЕЛЕСТНА ЖЕНА (E, МАЛКО К...... - АВТ.) . СЕГА ДА ИЗВИНЯВА РУСКАЯ, НО КЪМ НОВАТА НИ СЕ НАСОЧВА ПАЛЕЦА. И С НЕЯ ЩЕ Я КАРАМЕ.

15

Истината

преди 1 година

От това братство българите нищо хубаво не сме видели. Псевдопатриоти, умиляващи се пред всичко руско и сръбско, са нелепи и жалки.

14

Анонимен

преди 1 година

Българите са фашисти, а сърбите -- комунисти.

13

Шовинисти

преди 1 година

И двата народа! И то големи

12

Чичо самут

преди 1 година

Ха ха ха ха, много бързо ще го забравят, само за няколко долара, но на кой му пука за сърбежите ?.!.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10Как ще ни врътнат кранчето, като тръбата минава през нас за тех, може би си много плиткоумен, знам ли :))) След като бихме сърбите като кучета и стигнахме Белград, западните сили и Русия ни казаха да спрем, никой не е искал силна българска държава, от тогава ни е разрива с рашките, капиш комрад :)))

10

Европеец

преди 1 година

Ами да го питам този руски сърбин какво означава това, че Сърбия единствена от Европа (по неговите думи) не е въвела санкции срещу агресора? Така ли пък всички други са черни, а те единствени са бели? Айде бе.

9

Анонимен

преди 1 година

Алеко Константинов,пътувайки до Погановския манастир,/ сега при комшиите /е възкликнал,че има бъдеще нашата България.....А дано!

8

Анонимен

преди 1 година

Българският писател Емануил Попдимитров,чието родно село Груинци е подарено на сърбите ,още на времето на чист френски е обяснил в Женева,че така не се прави,но кой ни слуша.

7

Анонимен

преди 1 година

Тея ще станат страна от 3тия свят скоро с това братство

6

Българин

преди 1 година

И ние няма да забравим, че братята руснаци дадоха западните покрайнини на братята сърби въпреки,че ги разтурихме от бой когато нападнаха България след Съединението.

5

Striker

преди 1 година

Ама има влакове, ей го къде е. За има-няма 1-2 дни, и тъ-поъгълния кон Лаврентий ще се довлачи до Белград, хехе! И да побърза, че скоро визи за мужикистанци ще спрат да се издават.

4

Зозо

преди 1 година

Сръбете от 2 стола накрая ще паднат на надървения. От 01.11.2022г. хърватите им въртят крана за петрол. Май пак ще опрат до нас, както 90-те години :))))))))))))))))))))))

3

Анонимен

преди 1 година

Големо братство с Блатная имат, не са получили нищо от тех :)))

2

Тито

преди 1 година

Много бързо забравиха братството с Америка.

1

Анонимен

преди 1 година

Ами, имат братство: даже знаем как Русия и Сърбия играят срещу България на Балканския полуостров. По-интересния въпрос е защо русофилите в България се правят, че не знаят за това "братство", което е насочено срещу нас?