92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен98 Да, за съжаление и тука е пълно с пещерняци, чиито манталитет се свежда до позьорска мачовщина, а какво седи зад нея, има ли някакво покритие за претенциите им, не е важно. Такива питекантропи не уважават никого, дори и жената до себе си, просто защото и те самите не получават уважение, няма основание за това.

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96 "В това нещо лошо ли намираш." Ами, в Ориента на друго са свикнали. Жени със самочувствие ги бият директно по егото :))))

90

Анонимен

преди 1 година

До до 93/95 Като гледам как се държиш, се съгласявам с теб, че е за цял живот.

89

Анонимен

преди 1 година

До ЖАЛКА КАРТИНАВ магазина се разхожда все едно е на модно ревю в Париж. В това нещо лошо ли намираш. Браво на жената, много са малко тия дето се разхождат по този начин.

88

до 93

преди 1 година

Няма нужда да ходиш на 3 метра зад мъжа с наведена глава за да имаш нещо в нея и да не се обличаш и държиш като долнопробен парцaл. Ама то като си пpo.ст е за цял живот.

87

Анонимен

преди 1 година

Малките парцали гледам големите парцали

86

Анонимен

преди 1 година

До ЖАЛКА КАРТИНА Е, вярно не е вече жените да ходят на 3 метра зад мъжете свели поглед в земята. Обаче в Ориента още е така, тъй че на който му липсва това ... :))))

85

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Попитаха 100 мъже: - С коя фолк -певица искате да заседнете в асансьор?Преобладаващия отговор е: -С която и да е,стига да не пее.

84

Анонимен

преди 1 година

Попфолк певиците бяха 90те и 2000-те. Сега модата я налагат плейметките. Демек довчерашните сервитьорки, открили силата на разтворените крака пред българския "бизнесмен", който в общия случай е някой забогатял от обществени поръчки тарикат, но до вчера и той е бил чистач някъде.

83

ЖАЛКА КАРТИНА

преди 1 година

ЖАЛКА КАРТИНА , ПРОСТИТУТ..И ДА НАЛАГАТ МНЕНИЕ , ВЧЕРА НЯКАКВА РАЗГОЛЕНА ПЪ...НА В МАГАЗИНА ДО ЩАНДА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ СЕ РАЗХОЖДАШЕ СЯКАШ Е НА МОДНО СЪБИТИЕ В ПАРИЖ !! АБЕ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ БГ ЖЕНИТЕ СЕ ПРЕВЪРНАХА В БГ *** !!!

82

Стъкмено

преди 1 година

а кое е новото, къде е гаранцията, че е имало някакво проучване. Някой очилат теоретик е седнал зад компютъра и писал общо познатите неща, като добавил цифрички и проценти. Бугарска работа.

81

Обективен

преди 1 година

А, и тази която с Део рекламира спорт тотото - ами с тези джуки не и се разбира какво говори.....ужас!

80

Анонимен

преди 1 година

Против са, но като видят някоя наточена мадама, и си викат, "егати що пък на мен не ми се "падна" тая". И така. :)))

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 76, не са само младите. Разхождах се в южна Великобритания и срещу мен вървяха две лелки. Първата ми мисъл беше български. Разминахме се и бяха наистина българки. Разпонах ги по дрехите. С онези журжетени топове и страните панталони 7/8. Другите се рапознават по клиновете от битака. Мъжете най-лесно се разпознават по диагоналките. Накоро един на летището във Фракфурт се мъчеше да ми говори на немски със силен акцен. Смях :) Веднага си личи кой от къде е! Манталитет! И грозотия!

78

До Анонимен 77,

преди 1 година

"Всеки сам трябва да избира какво да прави това е демокрацията..." хххххх Всъщност това няма не е демокрация, а анархия. В обществото винаги се поставят някакви граници на приемливо и забранено. Иначе хората с чалгарски манталитет могат да се дялкто си щат - никой за сега не ги е спрял. Но демокрацията позволява останалите да си изразят мнението по въпроса. Особено когато изрично ги питат за това. На който не му изнася чуждото мнение - да ходи да живее в тоталитарните системи . Там са забраните

77

АК-47

преди 1 година

Всяка кифла има право да избира, дали да си направи корекции, или не. Но защо ходят при един и същ пластичен хирург, е това не мога да разбера, После всички си приличат, като две капки вода са. Това Камелия, Анелия, Емилия, не можеш да ги различиш. Тази грешка направи и Илияна Раева, прилича си с Дарина Павлова и онази гадателка на Берлускони Теодора. Малката Венета Райкова, и тя не прилича на себе си, а колко сладка беше преди. Дерзайте, и продължавайте да се загрозявате.

76

Анонимен

преди 1 година

тая на снимката изглежда лека и елементарна к..ва

75

Киро Брейка

преди 1 година

да се изкаже по въпроса?

74

ил Рапоне

преди 1 година

И какво общо със статията, която е манипулативна и непредставителна извадково, има хубавото момиче без корекции на фотото. Бяхте пуснали снимката и в метеорологична статия. Поне платете на мацката авторско право. Приятен ден.

73

Анонимен

преди 1 година

има два варианта или ги гледате татуирани като ковьорчета и с силикони или белене работи и който е с малко по дълга коса брада или къса пола *** камани там... Вие си избрахте първото сега защо сте сърдити.... сами си избрахте какво да е обществото, ДЕМОКРАЦИЯ.... всички лгбт мгблт и всякви такива имат права... кой си ти да казваш че не можело да слагат силикон??? Както казваше другаря Живков: който има пари той решава какво да прави ти като нямаш какво ще решаваш....