44

Анонимен

преди 1 година

Англосанксонците са в пъти по-лоши от сащ !

43

Анонимен

преди 1 година

Аве , нали ''уШ'' ЕС ''беше'' ИКОНОМИЧЕСКИ СЪЮЗ , А НЕ ВОЕНЕН , защо ще отделя пари за въоръжаване ?

42

Име

преди 1 година

ООН да се сезира и да забрани военно-промишления комплекс в цял свят. От измислените войни страда само обикновения човек. Политиците са пионки и пеят каквото им кажат.

41

Анонимен

преди 1 година

E тва е медия. "Бащата" не потвърдил имената и самоличността нито на "дъщеря си", нито своите, обаче пишете статия. Смешни сте

40

Eвропа

преди 1 година

Няма такива ТЪПАНИ развалиха си отношенията със Русия от която все още сме зависими заради САЩ. Сега САЩ и Украйна да помагат на европа.ВЪН ОТ ЕВРОГЕЙСКИЯ БАРДАК ВЕДНАГА!!!! НИТО МЕРКИТЕ ИМ МЕРКИ НИТО ВОЙНА ИМ ВОЙНА.ФАШИСТИТЕ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

39

Анонимен

преди 1 година

Сега да поискат помощ от Зеленски реципрочно.

38

Анонимен

преди 1 година

ЕВРОПА ЩЕ ОТДЕЛИ ОГРОМНИ СУМИ ЗА БОРБА С РУСКАТА АГРЕСИЯ И ОТБРАНА СРЕЩУ РУСИЯ!

37

Анонимен

преди 1 година

"Ръководените от САЩ 25-годишни усилия да се попречи на ЕС да се превърне в независим военен фактор до голяма степен са успешни." - кой ги списва тези лъжи? Когато Тръмп ги събра евро псевдолидери и им каза на висок тон, че трябва да отделят повече средства за отбрана какво стана!? Дали евро лигловците не се нацупиха, дали не ревнаха как това не е нужно? Истината че Европа се отпусна като дроб и заживя в розова утопия, защото прие за даденост, че САЩ винаги ще се грижи за защитата й.

36

Анонимен

преди 1 година

За да сме независими, да спрем руския газ и американското оръжие, вноса на храни, в тч плодове и зеленчуци. И да се хващаме за работа. На това пречат европейските пршрами. И тях да спрем.

35

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката е руски картечар, на европейския му колега само каската ще струва в пъти повече от встчко на снимката, барабар с желязото. Няма ли за всички да е по-добре да си гледаме насъщния, да не се занимаваме с чужди земи, като Украйна, а руснака да слезе от танка и да се качи на трактор. От пшеница всички се нуждаят, от оръжие - само американците.

34

Достатъчно..

преди 1 година

Достатъчно е Европа да спре да купува газ от сибирските шuмnaнзema ,a от Африка и ония сами ще фалират и ще се разпаднат.

33

Анонимен

преди 1 година

Вече си взех горещ душ. Довечера и вана - малък пирон в ковчега на ЕС на урсулата.

32

Анонимен

преди 1 година

България трябва бързо да излезе от ес и нато и да бъде своцодна и независима - за каквато Ботев си даде живота.

31

Анонимен

преди 1 година

От моето семейство НИКОЙ няма да иде да се бие за евроатлантическа българия и ес на брюккелските психопати. Даже ще ги саботираме доколкото можем. Защото евроатлантиците ВИНАГИ са мразели и работели срещу България и българите. Още 1990та година атлантиците спасиха БКП от разпад и лустрация. Неоспорим Факт.

30

Анонимен

преди 1 година

Урсулата ще уреди колективно купуване на калпавите немски оръжия: танкове, радари, подводници. Също както уреди колективната Астра Зенека не само за ЕС, а и Африка и части от бедна Азия.

29

Анонимен

преди 1 година

Урсулата ПАК ще купи специални униформи за бременните жени танкистки, но този път не само за немската, а за ВСИЧКИ ЕС армии.

28

Анонимен

преди 1 година

Урсулата много разбира армейските неща. Трябва да стане генерал на трета *** армия норд.

27

Анонимен

преди 1 година

Защо никой не говори за пълната военна зависимост на Европа и България за сигурност от САЩ? Ние един самолет си нямаме даже.. Какво се прави за спиране на американката военна зависимост, айде де? За газа може да го спрем да сме незвисими от Русия, а американсщата зависимост?? Или това не е проблем..

26

Анонимен

преди 1 година

Айде некои се хванаха на въдицата, че Пусия иска да ни напада и контролира тук у България..а скоро като САЩ санкционира и Китай и ние разбира се барабар с САЩ и живеем като просяци, как ще ни убедят, че сред нас има китайцафили и те са заплаха?? Хаха нема им е лесно на американските *** по форумите ..

25

Анонимен

преди 1 година

Дори Китай да нападне Тайван, аз наивно вислех че Нато е евроатлантически отбланителен съюз! Какви приоритети имат в Тайван и Азия?? Какво изобщо работа имат там? Как ще ни убеди САЩ, че и Китай може да нападне Европа и България?? Смешно е..