30

По същество

преди 1 година

Има си хас да е положителен. Тя е като американски атлет - може да свети и да ходи със спринцовка забучена в ръката, но няма да има положителен тест.

29

Анонимен

преди 1 година

Ако мога да избирам, ще предпочета нея, а не Корнелия, Кунева, Плугчиева или Деница Златева.

28

Анонимен

преди 1 година

Щом не върши незаконни или неморални неща в свободното си време, нямат основание да й държат сметка. Това е все още млада жена, нормално е да има нужда да танцува, да флиртува и да се весели. Няма да седне у дома като бабичка с ревматизъм, само защото някои си мислят, че така трябва.

27

БАЧКАТОР

преди 1 година

Синеока принцеса! Ужасно миловидна и чаровна. Пожелавам и щастие и успехи!

26

Хаха

преди 1 година

Ти да видиш, някой съмнявал ли се е, това е като тест за алкохол на пиян полюцай в българия- винаги отрицателен

25

Ближи старците

преди 1 година

Да ближе старците. Това се иска от нея . Всички жени по " върховете " го правят това , но тя е кривнала от правия път и сега ще може не само тях , а и други бележити личности като полицаи и журналисти . Освен да и пожелая успех в новото и начинание друго не ми остава .

24

Щирлиц

преди 1 година

Дали използва качулка?Нали се сещате за какво питам,уточнете този така важен за историята момент!

23

Кикимора в действие

преди 1 година

Естествено ще бъде "отрицателен", след като е назначена на този пост с помощта на ЦРУ:Явно че са били в един и същи "подготвителен курс за политици" в САЩ, заедно с Кирчо и Кокорчо !?

22

Анонимен

преди 1 година

Вече е пълно със солидарни последователи в тик ток. Танцуват нейния танц. Супер!

21

Анонимен

преди 1 година

Жената е във възрастта на купона, а не да е политик. Ако приемем, че един човек до 24-25 години учи до 36 е твърде малко време да осъзнае много неща и реално чак след 45 с деца и семейство гледа сериозно на живота. До 65 г. макс. може да имат градивни идеи. После трябва кротко да си кара старините, а не да са във властта.

20

Егати...

преди 1 година

...яката премиерка. Супер ме е яд, че си нямаме такава. Сигурно доста добре си върши работата, щом така прилично умее да разпуска и да ресетва. Е затва БГ няма се оправи, понеже все сухари са ни премиери...

19

Анонимен

преди 1 година

А теста за бременност... Ъ

18

Анонимен

преди 1 година

Накой беше питал: А пици яде ли?

17

от 16 до 18

преди 1 година

Ако искаш некой да ти чисти, пере и гледа децата, вземи си детегледачка и чистачка. Жените в днешно време не са нито чистачки, нито детегледачки, нито нищо. Всеки има право да се забавлява както му харесва. На теб ако ти пречи жена ти да е щастлива, очевидно имаш огромни проблеми и не е зле да потърсиш специализирана помощ преди да си направил некоя неосъзната простотия.

16

Уронен Престиж

преди 1 година

Сега някой ще опере ли пешкира за уронен престиж? Едни 120 000 Евракис ще ги хареса!

15

Анонимен

преди 1 година

бих гласувал, за нея ако се кандидатира при нас

14

До 16

преди 1 година

Не виждаш проблем, защото не ти е жена.Една омъжена жена би трябвало да е до детето и мъжа си ,не да се напива и натиска с чужди мъже по купони.

13

Анонимен

преди 1 година

Има ли клипове на зелята ?

12

ООН на гъби

преди 1 година

Наборка ми е. А това, че е парти енимъл, още повече ме кефи в нея. Между другото, гледах неколко интервюта с нея в ютуб по тоя въпрос и жената си е права - всеки има право да се забавлява. Тъй че аз не виждам проблем.

11

Папо

преди 1 година

Да видите пък какво прави на купона ,като и пуснаха ретро хита Васко Жабата.