61

Иванов

преди 1 година

Защо псувате Киро като той "управлява" няколко месеца? България от 30 години се управлява от задкулисна мафия от про-руски, неграмотни ченгета която използва Доган за параван. Ние поне 30 години сме били изтривалка на империята на Злото - Русия. Но скоро ще се освободим от руското робство.

60

Възрастен

преди 1 година

Те набраха скорост когато прокуратурата иГешев откриха руското присъствие в президенството ,изгониха 9 души руски ,,дипломати"и Радев вдигна юмрука !...На въдицата се хванаха *** и милениум поколението ,не живяло и не видяло що е то ,,българо-съветска дружба"!!!Задкулисието е точно там! Ех наивници ,качиха ви на шейната!!!

59

Анонимен

преди 1 година

Ще набират скорост Милене, да, ама защо, ако тези , които бяха на власт бяха кадърни и компетентни , щеше ли да се случи , визирам Просто Киро, Джуджан, Мравоедът и Крушовската виволица , е как като имаш за културен министър Шмърки Наско няма да симпатизираш на другите, или Ленче МУстака и всичките хиляди калинки във властта...

58

Гана

преди 1 година

Нашите "патриоти" (Възраждане например) се кълнат във вярност на чужда държава. Те са купени от Русия. И ако Русия утре им каже "Славете Алах" ще почнат да славят Алах но срещу заплащане. Копейкин уж щеше да връща парите за партията, а си построи къща с тях. Мизерници!

57

T.Шак

преди 1 година

Последното служебно правителство управлява по-дълго от редовното, така че защо да не взема дългосрочни решения? Все пак си е напълно пълноправно правителство. Пък и Киро ги свърши едни в дългосрочен план... Ум да ти зайде! Сега служебното му оправя бакиите.

56

Кольо

преди 1 година

Русофилите повече мразят България отколкото да обичат Русия. Те са хора ограничени, пораженци, които само мрънкат и нищо не вършат. От сутрин до вечер: мрън-мрън. И искат безплатни неща и някой друг да работи.

55

Анонимен

преди 1 година

Без Русия ще ни ислямизират и радикализарат и разпечетосат на няколко части, без руснаците сме обречени , който люби западното да се маха, той е чужд агент и работи за нестабилност тук , за да обират каймака на обшществото, най-умните деца , да ходят да работят за западният капитал а, тук да се развъжда корупция и нестабилност. Това са фактите. Мачкахте добрите хора твърде дълго, но всяко нещо нещо си има край.

54

Анонимен

преди 1 година

Радев, Борисов,Петков,Костов са от една и съща партия "Затрий България"

53

лицемери

преди 1 година

Всички, който тръбят колко е добре при путинландия, искат на Запад, карат западни коли, децата им учат и драпат после да работят на запад, обличат се в западни дрехи и говорят по западните Айфони.... Никой не си облича басмички и куртки, няма Лада, няма руски GSM, не учи и не работи в путинландия, и не отива на почивка в Магадан. Е, това ако не е лицемерие?

52

друго мнение

преди 1 година

Според мен, абсолютно престъпните действия на министрите на Радев , ще ни оставят без газ през зимата, със намалени шансове при евентуално дело срещу Газпром и евентуално скъп, скъп, скъп газ от Газпром , който ще бъде и намален и спрян. Но всяко зло за добро----слугите на путин в България и самата путинландия правят най-доброто за България---а именно : всички да видят и да разберат----където е путин, там е мизерия и смърт. С други думи това ще намали зловредното влияние на путинландия.

51

Анонимен

преди 1 година

Всички русофили саботират България по пътя и към прогрес и развитие... Затова нищо в държавата ни не е наред... 100 години руската пропаганда промива мозъците на поколения *** българи...

50

Неутрален

преди 1 година

Ами продължавайте с антируската истерия по всички медии. Резултатът обаче е точно обратният, все още има мислещи хора в Територията!

49

Анонимен

преди 1 година

За каква забавена доставка на военна техника за Украйна говори този господин? Нали парламентът гласува против? Или това няма значение?

48

Анонимен

преди 1 година

Ако русофилските партии набират скорост, това не значи ли, че болшинството от българите са русофилски настроени? Тогава какви са претенциите?

47

Анонимен

преди 1 година

До Българин 82. Колко време работи над тази мъдрост?

46

Анонимен

преди 1 година

И с какво Русия активно участва активно в политическия ни живот? С фондация Америка за България с Отворено общество? Я да видим колко фондации на прогресивния запад наливат пари в партии и медии и колко руски фондации правят същото. Що не ходите да се гръмнете русофоби нещастни. Все Русия ви крива че 30 години крадете за последно.

45

Анонимен

преди 1 година

До 80 АнонименЕвроинтеграция искат не всички българи а самоГендарите в София. Тъй като селд това ще могат да се женят и осиновяват деца. Ти си от тех , нали ? *** в провинцията и питай дали ще се евроитнегрират на виж така да можеш бързо да бягаш ако ме разбираш какво искам да кажа

44

Българин

преди 1 година

Невъзможно е да бъдеш едновременно почтен, интелигентен и русофил! Ако си интелигентен и почтен, никога няма да си русофил! Ако си почтен, но симпатизираш на Русия, то интелигентността ти е под въпрос. А ако си интелигентен и подкрепяш Русия, значи си всичко друго но не и почтен!

43

Реалист

преди 1 година

Тоя го разкарват по всички телевизии като панаирджиска мечка ! Ама нема лашо постига точно обратен ефект !

42

Анонимен

преди 1 година

Русофилка може да бъде,само дето е родила тоя " гадател"!-:)) Българина просто помни историята си! И мисля че няма да я забрави Никога! А Американофилското Ви партии какво правят бре " гадател"?! Скрий се бре!