69

Анонимен

преди 1 година

Мачкай ВОВА !!!

68

taschunka witko

преди 1 година

Защо не се свалят и хеликоптери на укрите?защото вече са свалени.Просят съветски оръжия защото са *** да стрелят с джавелини.Предават се с цели баталони.Мобилизират жените защото мъжете са дезетирали.Защо им е на руснаците да спират войната.

67

бивш фен на Путин

преди 1 година

да има победители. САМО ПОБЕДЕНИ. И вярвайте ми в Русия и на Запад много ясно го осъзнават.

66

Бивш фен на Путин

преди 1 година

Аз бях един от големите фенове на Путин и смятам, че той беше постигнал всичко преди 24.02. - Украйна беше клекнала, и обещаваше всичко, западняците и САЩ молеха да има мир,щяха и да му признаят окупацията на Крим и Донбас. Но Путин сбърка както Хитлер, който през 1939г. вярваше, че Запада няма да жертва нищо за една бедна Полша.Той просто прекали.Надяваше се за седмица да приключи с Украйна и Запада да се примири със ситуацията.Но-ядец, който не чете история-прави грешки.Лошото е, че сега няма

65

До Майна

преди 1 година

Ами кажи де, какво ще направиш? Лично аз, ако някой влезе в дома ми и избива близките ми, не бих се поколебал да използвам всички възможни средства срещу него, дори с риск да причиня неудобства или щети на съседите си. А пък те, като не са се намесили навреме, после каквото искат да правят.

64

Фабула

преди 1 година

Това е сблъсък на качество срещу количество. Теорията на игрите казва, че никой от преките участници в конфликта няма изгода той да прилючи в това положение, следователно следва дълъг паритет с постоянна опастност от ескалация.

63

Майна

преди 1 година

Ако се получи ядрена авария и се установи Обиктивно, че украинците са виновни за това - какво правим??? Защото наистина няма логика руснаци да обстрелват сами себе си в централата. Тогава КОГО ЩЕ НАРЕЧЕМ НАЦИСТИ???

62

? ред

преди 1 година

Къде са СИНИТЕ КАСКИ НА ООН на изток от Крим Логанск и Донецк.

61

Кога ще свърши

преди 1 година

Простата сметка показва, че при тези жертви (100 убити и 500 ранени на ден, по думите на самият Зеленски) до една година от украинската армия няма да е останало почти нищо. Така че е ясно и кога ще дойде краят на войната. Това разбира се е т.н. горна граница. В интерес на украинците е да сключат мир по-рано - ще има по-малко жертви и разрушения.

60

Анонимен

преди 1 година

Тия кат кон с капаци, все не виждат, а за всичко случващо се, е предизвикано от терориста им президент

59

Анонимен

преди 1 година

Без предупреждение?! - Русия честно предупреди Украйна да не се заиграва с НАТО. А САЩ да внимава в картинката с биолабораториите по границите с Русия.

58

Шпеков

преди 1 година

Руската армия се оказа една велика дpиcня. Украинците които като цяло са същия калпав матрял, с малко оръжие от запада окопаха в позиционна война самая магоучея, вторая армия в мире(поредния парадокс, най-веиликата пък втора) и я доведоха до там че да се радва на едно превзето село. Колкото и да се плюнча родните ушаци, края на войнта още не се вижда, но това което се вижда е че постепенно Расията се демилитаризира, а Украйна се въоръжава все повече и това може да обърне нещата в полза на укрите

57

Анонимен

преди 1 година

Уверенно по стъпките на Северна Корея .....Кимчу да не е самичък

56

Гиб Мелсън

преди 1 година

Украйна в скоро време ще ни стане двойник, по територия.

55

до 74

преди 1 година

Че кое е казал, че само Украйна продлежи на преразпределиние, важи за всички драги еврогейпитекус

54

Анонимен

преди 1 година

Ами изходът от ситуацията е *** - Зеленски, Подоляк, Кулеба и другите отиват в САЩ на заслужен отдих. Бандеровците отиват в Сибир, на почивка също. Нормалните украинци си правят държавица в областите в сегашна централна Укройна. Лвовска и Иваново-франковска област за поляците, другото на изток и юг за руснаците. То накрая точно така ще стане.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 71Веселяк, ама малограмотен. От тая гледна точка Сегашната ти федерация спокойно може да се разпадне на двайсетина независими государства и когато такива като Путин се огледат от мечтата за световно господство им е останала само Москва и Сибир, а те московчани ако нямат от къде да крадат суровини и ги продават на путиновите врагове въобще няма да искат такъв живот, а сибиряците , ако не са тюрмаджиите да работят в мините просто и тях няма да ги има на картата. Понял комунопитекус?

52

Анонимен

преди 1 година

имаше една суверенна държава дето краварите я бомбеха с обеднен уран, време е рашките да извадят и те едни такива бомби и те да побомбят тая суверенна държава, ако нямат да си направят

51

Анонимен

преди 1 година

Мирно споразумение сега означава компромис с територии. А доколкото се вижда, Украйна има потенцияла да си върне окупираните територии, включително и Крим. Дори ра6истите го знаят и се евакуират вече от Севастопол.

50

Анонимен

преди 1 година

Абе я стига с тая опорка суверенна държава - това е политически субект , който е представен от една централизирана правителство , което има суверенитет над географска област. Та тази географска област, може да е ха в едни ха в други ръце, пардом правителства, вие какво решихте, че край на войните и преразпределение на териториите, няма такъв филм, ВСИЧКО подлежи на промяна както е било векове.