12

Анонимен

преди 1 година

Само ние хлътнахме яко. В Турция удвояват руския газ, Гърция става вход за катарски, Сърбия си плаща в рубли, Румъния си уредила въпроса, само ние сме най-големи тарикати и ще плащаме от скъпо пре скъпо и ще студуваме. Целта на Европа беше да ни направи енергийно зависими от независими, като затвори блоковете в Козлодуй и ни забрани въглищата.

11

ТРАКИЕЦ

преди 1 година

Гърция знае какво да прави. В България управлението е в ръцете на *** и руски агенти. Но скоро те ще бъдат премахнати от всякаква форма на управление. Тогава ще станем вече като Гърция,истински свободна и демократична държава,в мощния Европейски Съюз и НАТО. Няма друга алтернатива.

10

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Вече съм сигурен , че парите от ЕС по "Плано за устойчивост" нема да ги има...!...НЕМА ДА ЯДЕТЕ МАЙ ---ЩЕ Я КАРАТЕ САМО НА "РУСКИЯ райски ГАЗ"!

9

Ердоган

преди 1 година

Гърция ще я направя на вход!

8

Бено

преди 1 година

Заглавието е подвеждащо, от текста е видно, че нищо не е решено окончателно.Но и Гърция има терминали за разтоварване на газ и може да си позволи да преговаря.

7

Анонимен

преди 1 година

До 3Благодаря все пак че го написа....

6

До 4

преди 1 година

По скъпи са, защото купуваме месец за месец. При договор 5-10г, справка азерския газ. Само требат топки! Шистовия е достатъчно по евтин, кеф ти Нигерия, Катар или където щеш

5

Анонимен

преди 1 година

Заглаеието е основополагащо,а статията е много бедна откъм разсъждения,освен че предлагат газ като за нас,но ние си имаме петрол и газ,който даваме на вас по тръбопроводи заобиколни,че нещо да подработите като свое,но за толкоз години вие си го помислихте за ваше и сега ни го набивате в главите,че ние сме зависими от вас и на това прогресирате,че още мислете как да се отурвете от нас,случая Луканов.

4

Зозо

преди 1 година

На Рундю колко му остана от мандата? Че най - накрая да скъсаме с Мордор.

3

Анонимен

преди 1 година

Не естествено нали не мислиш че само Русия има газ

2

Анонимен

преди 1 година

...моля някой да ми обясни дали и катарският газ е руски...

1

ами

преди 1 година

За тия има за наще нема Наще политици са купени от газпром