410

Анонимен

преди 1 година

От слънцето ли или от злоба, но нашите "политици" и "експерти" имат проблеми с главите. Искат диверсификация на доставките на газ и са готови да удавят нашето производство и да ни държат на студено през зимата. Не разбраха, че газ има, но пари няма да я плащаме.

409

Анонимен

преди 1 година

До Всички бг политици Само Костадин Костадинов не е продажник -- той е близач на руски *** :)

408

Анонимен

преди 1 година

8 месеца, вече, ако не и повече, все някакви разбирачи ни плашат, че няма да има газ, че света свършва. Е, има си газ и за зимата ще има. Някои хора, просто здраво са стиснали кокала и не искат да пускат, но и това ше се случи.

407

Анонимен

преди 1 година

газовото лоби на ГАзпром е толкова силно ,че никога няма да се измъкнем от рашкия ботуш.Много продажници в политиката

406

МУРЗИЛКА

преди 1 година

Беше ясно,че това правителство ще бъде свалено-Радев и Йотова още от самото начало започнаха да го критикуват,защото се видя че няма да играе по мутренско-русофилско-олигархични интереси.Радев искаше за 6м.Петков да направи това,което мутрите съсипваха 12 г.Така и не намери сили да критикува ГЕРБ за наследството в енергетиката,за интересите на ДПС-да не говорим.Служебното правителство даде знак,че ще играе по свирката на т.нар.бизнес и руските интереси.Колко плати ББ на Русия покрай АЕЦ?

405

Живял-видял

преди 1 година

Време е и младите да разберат какво е това студ, режим на тока 2:2, дефицити за стоки от първа необходимост. Така беше като бяхме с СССР. Сега като се задава СССР 2 нека и новите поколения да усещят благините на империята злото.

404

А бе, боклуци, защо

преди 1 година

се наляга толкова милиони за строежи на тръби за газ, като нагло прекратихте договора с Газпром? Европа се моли на Русия за газ, Европа строи нови тръби за газ, българите пък правят обратното - затварят и не искат евтина руска газ! Масата скапаняци в БГ Парламента обрекоха на студ, глад, безводие и без ток народа!

403

Избирател

преди 1 година

Отказахте танкерите, не договорихте спотовете, защото искате отново да завиете към Русия! Вън всички, отивайте при Путин!Българите ще гласуваме за ЕС,НАТО, тоест за ПП и ДБ, Вие вървете ако щете в Северна Корея, където ви е мястото.

402

Всички бг политици

преди 1 година

за бесилото!!! Долни продажници, за евра и долари превърнахте България в бедна, мизерна африканска примитивна държава, репчихте се на Русия и прекратихте договора с Газпром! Така обрекохте милиони българи в България на студ и без ток! Оставихте няколко български градове без вода. Само Костадин Костадинов не е продажник

401

Анонимен

преди 1 година

БЛАГОДАРИМ ТИ ПАРТИЙО ЛЮБИМА/БСП/ ЧЕ ПАК НИ ЗАБАТАЧИ И ИКОНОМИКАТА НИ РАЗРУШИ ОТНОВО ТИ- АМАН ОТ ЧЕРВЕНИ ЦИРКОВЕ И УЙДУРМИ. И НА ДЕЦАТА СТАНА ЯСНО ЧЕ ПРОСТО КИРЕ БЕШЕ СЛОЖЕН ПО ПОДОБИЕ НА ВИДЕНОВ- ТОЙ ОТНАСЯ КРИТИКИТЕ А ЧЕРВЕНИТЕ ПАРТИЗАНИ РАЗСИПВА, ТРОШАТ, ЧУПЯТ, КРАДАТ И ГРАБЯТ.

400

Augusto Pinochet

преди 1 година

ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА - ПИСМАТА ДО БУЛГАРГАЗ И МС ГИ ИМА НА САЙТА НА ГАЗПРОМ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГИ ПРОЧЕТЕ ИМАТ СИ ИЗХОДЯЩИ НОМЕРА И Т.Н. ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТИ ОТНАСЯТЕ СЕ С НАРОДА КАТО С ГЪБИ ДЪРЖИТЕ ГИ НА ТЪМНО И ГИ ХРАНИТЕ С Л******.

399

Анонимен

преди 1 година

МАме-то ви....продажници,отказахме танкерите, ся се чудиме от де газ, само и само да се наресеме на ГАЗПРОМ....

398

Анонимен

преди 1 година

До ТВ: Така е за съжаление :( Да събуват гащите ! Освен това газ от фашистка русия ще бъде на още по голяма цена ! Тя вече се покачи на борсите :))) - Solar Power

397

ТВ

преди 1 година

Няма газ за октомври, защото отказахте договорените 6 кораба. Предатели и некадъ*ници!

396

Анонимен

преди 1 година

Две дузини поцелуйковци стоят при тръбата на Газпром и чакат нова порция обгазяване, въпреки, че още ги държи здраво от предишната. Наркомани!

395

имаше договорени

преди 1 година

имаше договорени танкери. Това смешни правителство ги отказа и се оплете. Май ще трябва да се гласува за ПП - те поне успяха да намерят някакъв газ.

394

Димо

преди 1 година

Русия иска да строи "Южен поток". България щеше да получава пари за транзит на газ, а цените на газа бяха добри. Защо отказахте?

393

Augusto Pinochet

преди 1 година

И ДА СЕ ПОЗДРАВИМ С ПЕСЕНТА - "ТАНЦУВАЙ РУСИЯ, ПЛАЧИ ЕВРОПА"

392

От Вселената

преди 1 година

Той Овчаря погледна нагоре... погледа му се спря върху застиналата усмивка на Луната, която с жалост отразяваще лъчите на Слънцето... Земята се кикoтеше от радос под кpaката му пълнейки с живот неговите кocмати гъpди. Прoзя се, клепaчите му натежаха и сън изпълни нeчовешкaта му дyша. Утре ще прoдаде oвцe, за да му прoкарат газ за нощно правене на кисело мляко. Да но като ги продаде за Газ да му свети, от къде ще взeме млякo! Помисли и рeче: Не на Гаста Човече!

391

Анонимен

преди 1 година

КПСС БКП ВЕЧНА ДРУЖБА!!!