17

Анонимен

преди 1 година

Важното е Ковачки да прави пари, а какво дишаме е без значение.

16

Анонимен

преди 1 година

Според тая фалшива статия някой би заключил че хората в африка са по ниши щото там е топло. Перверзия!

15

Анонимен

преди 1 година

Спомням си, че като ученик в нашето училище в София от около 1000 деца през 70-те г. на миналия век имаше 1 - 2 с астма. При мен се прояви лека форма на астма с алергичен компонент на около 45 г. възраст, резултат най-вече на "чистата ни столица". Скоро се заинтересувах как е ситуацията с децата в някогашното ми училище, тъй като мои приятели и познати имат вече внуци в него. Оказа се, че всяко четвърто дете има проблеми с алергии и астма.

14

Другаде

преди 1 година

В други замърсявания трябва да търсим причината, не в температурата. Случаите на астма и алергия не са по-чести в топлите райони.

13

Анонимен

преди 1 година

Добре...повервахме ви...слагат всякакви химикали в храните, особено pfas химикалите, после ни подиграват че било глобалното затопляне...перверзия

12

Анонимен

преди 1 година

В гетата е така...

11

един

преди 1 година

Тази вместо да пише пасквили, да взима една лопата и да ходи да сее дръвчета. Всички много загрижени, пък един зелен еколог не видях да залесява.

10

Анонимен

преди 1 година

До това води прекаляването с антибиотици и други вредни химии, дишането на свеж столичен и подобен въздух и храната от нефт.

9

Анонимен

преди 1 година

Да смажем съда и мутрите от Брикел, които продължават да горят въглища без никакви сероочистващи инсталации

8

Анонимен

преди 1 година

Алергиите и астмата нямат нищо общо с климатичната измама. Вижте с какво ги хранят от бебешка възраст. После в детска възраст с какво ги тъпчат. И колко инжекции с компрометирано съдържание им се слагат. И си правете изводите сами. Все повече ще са, защото майките им са оффце и те са агънца за фарма-експерименти и ги хранят от долината на голямата химия. Преди нямаше алергии и астми в такива размери. Имаше някое и друго дете със здравословен проблем, но не и масово, като сега, нито аутисти.

7

Bili

преди 1 година

Кое е по-вероятно климата или ваксините....или си е пълна глупост преписната недопреведена статия?

6

Дд

преди 1 година

Според статията излиза ,че е добре да затворите детето удома с пречиствател на въздуха и без слънце...Забравила е да спомене и без домашни любимци....Много антибиотици и олелееее нашето дете е болнаво. А малко седене на село,море,плаж или балкан са най-добрия лек!Каляване трябва..

5

Albi

преди 1 година

Да високите температури са виновни.За тромбози, миокардити, инсулти при деца, всяко второ с аутизъм или изоставане. Астми и алергии са най-малкия проблем. Тичайте за 5-та игла. А дори да се опазите от дупчене, тя храната е достатъчно отровна, ще свърши същото но по-бавно.

4

Анонимен

преди 1 година

"Тя има докторска степен по климатология" - тоест, сто процента безполезен човек.

3

Майстора

преди 1 година

В Китай нивото на река е слязло дотолкова, че са се появили барелефи, правени преди 600 години. "камъните на глада" в европа изат маркирани множество дати, най-ранната от които е 14 век. Климатът ВИНАГИ СЕ Е ПРОМЕНЯЛ И ВИНАГИ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯ! Спрете долната пропаганда! Спрете лъжата с "предизвикани от човека климатични промени"! Това е план за унищожение на средната класа, мизерия и неофеодализъм! Мислете с главите си и не го подкрепяйте! Измамата е елементарна и толкова очевидна, ако помислиш!

2

Дърварят

преди 1 година

Сега с дим от дървата ще им оправят асмите на всички.

1

Съдът

преди 1 година

Нали постанови Брикел да работи.Съдиите ли ще плащат лечението на децата?