18

Анонимен

преди 1 година

до ЗоЗО ; Барем га фърляш боб , глей да е смилянски ! Общините не били виновни ?!Да те светна , по закон общината трябва да снабди приоритетно с дърва за огрев населеното място в което се намира ,нали затова създадоха ОГП (Общински горски предприятия) ,да секат общински гори , да снабдяват населението ,а не да ги извозват в дървопреработвателните заводи (напр.Кроношпан) за повече пари ! С един куршум-два заека : хем парички , хем обвиняваме правителството , че е некадърно ,щото не е на Герп ...

17

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 14 , Абсолютно си прав , това е основната причина , но и Кроношпан скоро ще се задъха ,ще клекне и няма да има възможност да реализира гербавите опорки ! Представи си , хубавците имали ел-централа на дърва ! Нищо че с никакво КПД , важното е да има смут в държавата ! Явно нямат някоя рекичка наблизо ,та да я пресушат , както е модерно напоследък ...

16

Каменната ера

преди 1 година

Отопление на дърва в 21 век е връщане към каменната ера!

15

ewropejski gnom

преди 1 година

когато гумени глави водят страната към печките за да угодят н а запада значи наистин аима доста дървени глави в резервата

14

Това сериозно ли е

преди 1 година

София на дърва!??! Не искам и да си го помисля. Ама кой от родените под юмрука ще отговаря прокурора Гешев трябва да каже. Три служебни и едно редовно правителства пълни с крадци и далавераджии. Кой ще отговаря, Гешев?!

13

Анонимен

преди 1 година

Забранете износа на Кроношпан от България и дърва ще има в изобилие!

12

Анонимен

преди 1 година

каква пазарна икономика??????я вижте по света какво е? санкции конфискации ембарго договорки уговорки спекула,,,,,,,, къде е тоя пазар???? стига клишета!!!

11

Albi

преди 1 година

Не мога да си представя някой гражданин да мине от отопление с парно, газ на дърва. Такава глупотерапия. Търсиш първо, то не е лесно да се намерят. После мъкнене, цепене, рязане. Сажди, дим, вечно трябва да зареждаш печката.Моето семейство е било и на 3-те вида отопление. С парно 16 градуса. Печките мъка голяма, голямо пресмятане. С климатици се преродихме.

10

Анонимен

преди 1 година

До пак този - на психично болните екотерористи трябва да бъде наложен данък овчемислие

9

Анонимен

преди 1 година

Едни и същи хора спират газа и казват че всички са лоши защото зимата хората искат да се отопляват. Имало глобално затопляне според старата дъвка, а според новата дъвка имало изменение. Ако имаше изменение нямаше да има нужда да се ползват въглища и дърва и от там нямаше да има обвинения че се замърсявал въздуха което предизвиквало затоплянето. Как сами си противоречат пропагандаторите.

8

пак този

преди 1 година

На дърва и въглища трябва да се наложи допълнителни данък за вредни емисии. Поне едни 30-40%.

7

еколог фашист

преди 1 година

Какво стана със зелената сделка? Германия гори въглища ние дърва, а автомобилите замърсяват. Пак ЕС фалш.

6

Зозо

преди 1 година

Корнелия - евтини дърва по 65 лв./куб. :))))))))))))))))))))))))) Ко, Не?!? :))))))))))))))))))) С комунисти на власт е така.

5

Псевдо еколог

преди 1 година

На одрискания запад, въгледодната неутралност и опазването на екологията изтече в мирижливата шахта на ЕС

4

Кампот

преди 1 година

Айдеее юруш на надуването на цените на дървата! Аман от спекуланти. Как па не се наядохте 33 години! Колко ще е кубика- 200, 300 или повече лева? И сега октомври като се върне Боко на власт ше ви турат и филтри на комините за по 5 илядарки на брой. Честити ви Е-гейски ценности. Както казват бял, хетеросексуален мъж или жена, па и семейни- врагове на човечеството.

3

Теди

преди 1 година

Много хубаво отопляват дървата

2

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, Общините били виновни?!? Дърва няма щото БСП назначиха в горските стопанства партийните си кадри - некадърник до некадърник. Е ся Рундю ще ги изрине до крак :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

1

Булгариа - ЕС

преди 1 година

Да живее чушкопека ! Путин ни е виновен !