90

Rrr

преди 1 година

во рассмешил! Откуда вы берете таких юмористов! Не иначе он из Габрово

89

Анонимен

преди 1 година

газ ще има, но на по-викоса цена.като уплашим народа със свръх високите цени,ще приеме без бунтове, високите цени.това си е държавен рекет, тоест политика.

88

Анонимен

преди 1 година

"как ние,населението на България, ще изкараме зимата" - Както сте я изкарвали и до сега. Ако сте на парно, знаете че Топлпфикациите всяка зима увеличават цените, независимо колко са скъпи или евтини горивата и все са на загуба. Така е от десетилетия и това не се влияе нито от войни, нито от Газпром. Ако се греете на дърва или климатици, същото - всяка зима цените на дървата и на електроенергията вървят само нагоре. Никога надолу.

87

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.90 Какво е ясно бре,колега? Нека първо се изясни как ние,населението на България, ще изкараме зимата, пък после ти да преминеш към геополитиката. Ти отвори вратата, веднага хвана нещо си за краката и набързо реши участта на Русия и света! Леле, много си наперен! От кое село си? На президентите и премиерите на водещите държави от ЕС главите им са пламнали и се чудят как ще изкарат зимата, а ти от раз размаха калъчката!?

86

питащ

преди 1 година

Оле боже, няма ли да спрете да ни натрапвате ковентариите на абсолютно неком...петентни енергетици, но явно изразени амери...кански под ....логи като този ин...дивид.

85

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че цялата тая простотия я създадоха престарелият, може би вече в етап на склероза (която не му пожелавам) президент Байдън и англосаксонските държави съюзници на САЩ начело с Англия. Нека премина тая зима и може би нещата ще се избистрят, защото делението на света на англоговорящи държави+Западна Европа/ЕС срещу останалите държави не вещае нищо добро.Не може САЩ в лицето на Президент Байдън да води света към катастрофа. Предишните USA президенти бяха по-умни и по-сговорчиви.

84

Анонимен

преди 1 година

Да, правилно! Необратим е процесът и няма да бъде тази зима, а след 2455 зими )))

83

анонимен

преди 1 година

Поредният подмазвач. Войната ще свърши, Путин така или иначе ще си иде, ще се търгува отново, а ние пак ли ще се правим на незнам какви си, освен подлизурковци и некадърници, нищо друго не сме...

82

Анонимен

преди 1 година

То е ясно, няма са е тази зима а ще е зимата когато изчезне Русия.

81

Факт

преди 1 година

Да ама Не..

80

Анонимен

преди 1 година

До 80 Двойна инфлация , няма страшно . ще ни вземат двойна цена . Не ги мисли американците , както сме се убедили - каквото и да стане , все са на далавера

79

фифи

преди 1 година

Няма проблем.Ще караме на мазут.*** и той руски.Тогава на въглища.И те руски.На дърва.Ама нашите не стигат само за хартия.Други-пак руски.Ще внасяме да се топлим с кравешка тор от Хамерика.Тя е спасението

78

по-далече от Русия

преди 1 година

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

77

Коментиращ!

преди 1 година

До глупав народСтига с тая мантра - "врътнаха ни кранчето"! За да проумееш за чем иде реч шъ ти го обесня с един виц - "Сръбска делегация отива на запад да купува оборудване за завод. Провеждат се разговори за цената на сделката. Водещия сръбската делегация се обажда на Тито и му докладва - Друже Тито- западняците искат или пари, или дупе! Тито отговаря - Пари нема - действайте!"...Поне руснаците искат само рубли, ама ще дойде време и дупе да даваме - пак да няма газ!

76

Анонимен

преди 1 година

руска газ = Германия и Италия . Без руска газ = американска колония като Либерия .

75

Анонимен

преди 1 година

руски газ=руска губерния

74

Коментиращ!

преди 1 година

До АнонименЕй, колко е лесно да съдите! Що не осъдите американците за предплатените Ф-16! Нали сме американска губерния - даже и платеното по договор не ни дават!

73

Коментиращ!

преди 1 година

До АнонименТо на зъзненето на тъмно някакъв колай ще му се намери! Ами какво да прави индустрията дето работи на газ, съкратените работници, закритите фирми, икономиката - тях какво да ги правим?

72

Анонимен

преди 1 година

Запада в лицето на Давос, бенелюкс, 5те очи, е попаднал в идеологическа бездна, всичките им планове водят към един все по-хаотичен свят, те просто имат мания да разрушават, да крадат, убиват..

71

П.К.

преди 1 година

Наистина, както съвсем резонно пишат тук, необратим е ината, проста-щината, некадърнос-тта на тия, що не виждат изчерпаните кладенци на световните запаси от енергоносители. И това го пускат в ефира за да баламосват и да търсят балами да им повярват на сладките приказки. Но хората вече не са слепи и неразбиращи от внушения, от грубо изкривяване на реалната действителност от тия, на които вече им е платено за цялата режисирана от господарите им демагогия.