166

Т.Шак.

преди 1 година

Русия се завърна на световната сцена. С гръм и трясък, за ужас на самозабравилия се Запад. Опитите завръщането й да бъде притъпено и принизено чрез икономическа репресия излезе ялов и изненадващо болезнен за Европа, която бе пожертвана от американския сюзерен. След 10 г Русия ще е безспорен лидер заедно с Китай, който скоро ще се заяви в Тайван, а това ще сложи край на американската хегемония, която ще отслабва с времето, заедно с губещия значението си долар

165

това е защото

преди 1 година

До аз пък си си прекалено елементарен човек-ядене,сране,такива работи.Тук говорим за повече.

164

аз

преди 1 година

Европа ще бъде периферията на цивилизованият свят,каквато е била допреди 1000 години Какво толкова.

163

АноН

преди 1 година

Пророчество на Ванга: Ще бъде направен Опит. За покушение на Владимир Путин.

162

аз пък си

преди 1 година

мисля точно обратното. преди да го обхване шизофрениятя русия беше навсякъде , и космическата станция, и съвета на най-могущите държави и приближените му олигарси по западна европа имоти, отбори и прочее купуваха ама Путин сам се гръмна в крачето и сега побеснял от болка отръцква всичко наоколо. Джуджето Кукурело

161

Я па я..!

преди 1 година

До ЗАЩО НЕ ГОВОРИТЕ ...175 Аз смятам че големия проблем на Русия е "приятелски " Китай.Отдавна ги дебнат да ги еб-на-т.

160

Така е ..

преди 1 година

Така е. Путиновци със същия войнствен акъл, мразещи Запада чакат на опашка да са президенти.Русия е неспасяема.Няма да стане нормална държава.

159

Ъъъъъъ

преди 1 година

Бая ядрени бомби ще трябват, за да си решим проблема с Русия.

158

анализатор

преди 1 година

До: номер 179 Да, всъщност си прав, но за това малко се говори или не се говори въобще!Идеолог на този тюрко-славянски съюз е именно Александър Дугин, чиято дъщеря беше убита наскоро! А и тя е като него, тъй че е голяма полза за световния мир!Александър Дугин е ходил в Турция на сбирка на Ергенекон - полумитична радикална националистическа организация забранена от закона!

157

ЗАЩО НЕ ГОВОРИТЕ ...

преди 1 година

ПРОБЛЕМЪТ Е ПУТИН И ЖЕЛАНИЕТО МУ ЗА НОВ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СССР. РУСИЯ НАИСТИНА ИМА ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМММ ПРОБЛЕМ, НО НЕ НА ЗАПАД АНА ЮГ- СЪЮЗЪТ НА СТРАНИТЕ ОТ БИВШИЯ СССР И ТУРЦИЯ, Т.Н. "ТЮРКОЕЗИЧЕН СЪЮЗ"- ИКОНОМИЧЕСКИ, ПОЛИТИЧЕСКИ И ВОЕНЕН.

156

СТИГА ГЛУПОСТИ !

преди 1 година

ПРОБЛЕМЪТ Е ПУТИН И ЖЕЛАНИЕТО МУ ЗА НОВ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СССР. РУСИЯ НАИСТИНА ИМА ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМММ ПРОБЛЕМ, НО НЕ НА ЗАПАД АНА ЮГ- СЪЮЗЪТ НА СТРАНИТЕ ОТ БИВШИЯ СССР И ТУРЦИЯ, Т.Н. "ТЮРКОЕЗИЧЕН СЪЮЗ"- ИКОНОМИЧЕСКИ, ПОЛИТИЧЕСКИ И ВОЕНЕН.

155

Анонимен

преди 1 година

никой на запад не подкрепя водената антируска политика , ако това се проточи ще имаме исторически събития, но като че ли елитите го предвидиха това и надупхчиха населението си с течност ,която подтиска сексуалните пориви

154

Ssss

преди 1 година

Проблема на Запада и най-вече на Англия и мутричката и САЩ , че не е справедливо Русия да има толкова огромни ресурси , а да не могат демократично да я бомбандират. И докато при Елцин беше разграден двор където всеки си влизаше, хапваше, пийваше удряше по една пи.шка на стопанката и си тръгваше я с кравата ,я с козата, то при Путин веселото свърши.Много, много недемократично!

153

По същество

преди 1 година

Украйна ще падне. Русия ще плати висока цена за това, но ще си я плати. Беларус, Кавказ, и Централна Азия след това се сещат в руската сфера трайно вече. Русия ще си подели влияние в Монголия с Китай и в Таджикистан и Туркменистан с Иран и това ще е.

152

Анонимен

преди 1 година

От всичко написано в статията става ясно (а и периодично повтарящата се история го доказва), че Русия все има проблем със Запада! Все гледат към "техни " територии, които някога някой им е откраднал и сън не го хваща Путин, докато не си ги върне! Все им се привиждат руснаци, които ги населяват и които трябва да бъдат освободени -ту в Украйна, ту в Латвия или Литва...а всъщност се оказва, че никой не иска руснаци да го управляват и хората много добре си живеят без руски натрапници

151

Некъф

преди 1 година

Точно светът има проблем с това дребно, злобно човече Пудинг, а не с руския народ!!!Как лекичко се оптват да представят нещата, че хората от запада мразят руския народ ама няма да им се получи!!!

150

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно е да видите на какво е заприличал великият тевтонски град кьонинсберг, сега Калининград след руската окупация. 50% СПИН у жените, контрабанда и военни бази. Вижте и финландския Карелия. Защо всички държави и етноси искат да се отделят от Русия, та дори и воюват с тях? Като е толкова хубаво? Че едни Порто Рико сами си гласуваха присъединяване към САЩ, и то го казвам с огорчение, понеже не понасям надменността на американците. Ама дори руснаците не искат да стоят в там а бягат, бягат.

149

Анонимен

преди 1 година

Добра статия. След време, русия може да стане част от Европа,но не и с това мислене. Няма как да ги приемат като равноправни, при положение че руснаците искат да са най-главните в този съюз. Самите те трябва да узреят достатъчно. И за войната е добре обяснено - 20% от населението в Украйна е близко до Русия и 20% от Украйна е взета от Русия, а атаките зациклиха и от двете страни. И без този Путин, ще се появи друг докато има неправди и въздишки по имперското минало у руснаците.

148

Шипка

преди 1 година

Запада да прави като вятъра! По специално англичаните и американците.

147

Fool

преди 1 година

А само да споменем, че предложението за премахване на колониите идва от "загрижения" СССР. Братушките много се гордеят с това. Въпреки, че смятат Украйна, прибалтийските страни, Беларус и Финландия за своя суверенна територия. И до днес те се мислят за колониална империя. Всичко е заради това, определено обаче човека е прав, западните сили искаха да интегрират всички около Русия, но не и Русия. Това няма как да стане. Вината за войната е споделена.