20

Добро бебче от ВАРНА

преди 1 година

Ако България стане ЖИВКОва, всъщност най малката заплата ще бъде 6 000 лв., а най малката пенсия ще бъде 5 000 лв.!Хора, които са на помощи от държавата, те ще получават по 4 000 лв. на месец !Това е нормална формалност на научно недоказаната реалност !Нека да бъдем реалисти и научно доказани специалисти!

19

Кой бил напаст?

преди 1 година

До Анонимен: "Най-големата напаст на планетата сме, ти викаш изчезващ вид, хахаха." Ами, вземи ти собствено изчезни по някакъв начин и спаси планетата от голЕмата напаст. Все нещо полезно ще си свършил, вместо хахаха - това всеки го може.

18

Евгения ЖИВКОва ФЕН

преди 1 година

Драги хора, Вие разбирате ли, че минималната заплата трябва да бъде поне 2 500 лв., а минималната пенсия да бъде поне 1 500 лв. !Трябва да има живот ! Така е редно !Ако България стане ЖИВКОва, ще се заживее живот, който го е нямало през всички изминали векове!Осъзнавате за какво става въпрос, нали така?!

17

Ади

преди 1 година

Прав си: "Ще си направят нови"-като гледам как се *** с богати араби. "Те не са като нашия изчезващ вид" - да, за съжаление ние изчезваме и не зная вече какви индивиди ще населяват нашите земи след време- не далечно. То не че нашите новоизлюпени са стока и те все натам гледат - да не споменавам имена. Не сме жалки - гротескни сме.

16

Анонимен

преди 1 година

Ще си направят нови. Те не са като нашия изчезващ вид.

15

До Иван

преди 1 година

И теб не те искаме, ама на-тук си.

14

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

рускините и украинките единсвено търся с кого да се ушмулят. Децата са им досадна придавка наследство ня някой пияндурник. Едва когато навършат 16 години се сещат, че имат дъщери и започват да се чудят как да ги спазарят за някой полуидиоттт, който да ги издържа. Всеки, който има дори един сезон в туризма знае много добре що за пачаврри са тези!

13

ББ Винету

преди 1 година

Стойте далече от всичко руско, украинско, полско и белорускжо!!! Много са нагли и с огромно самочувствие (без покритие)! Поляците ги спаси ЕС със Стотиците Милиарди евро които им отпуснаха и продължават да им дават. Единствено Белорусите що-годе се търпят, но и те са същия "***"!

12

Гиб Мелсън

преди 1 година

спасителя трябва да наблюдава воата и само това,,защото едно дете се дави точно за 20 секунди,възрастните за минута. Но бай Гааню бизнесмен възлага на спасителя да подрежда шезлонги, да следи за крадци, да утешава загубени деца и т.н.Един приятел спасител ми разправяваше как започнал като спасител в един басейн на Слънчака. Шефката софиянка му наредила да изчисти под басейна.Вика тиня до колене, поискал ботуши да гази с тях. Софиянката му рекла, ти още от сега ми правиш въртели и го изгонила

11

бай Тъпчо

преди 1 година

Гледам едни хубави момчета близнаци и викам на жената-Гледай какви хубави братя. Пък единия вика-Ние не сме братя а близнаци. Викам-Ами то не е ли едно и също бе? Пък другия вика-Не е , ние сме решили, че сме сестри... Да са пукна, не мога ги разбера бе...

10

Анонимен

преди 1 година

Новата мода на джеритата е да се представят за жени ::D Истински руски джендери

9

Иван

преди 1 година

Укрите са много нахални, също като руснаците. Не ги искаме по нашите земи. Защо се о-ду-пихме така и ги приехме акъла ми не проумява!

8

Анонимен

преди 1 година

ЕПа що им търсите децата ве? ВИе си имате пост,който да следите. Да не сте общинска полиция.Да ги и у украиняците,и у рашките

7

Ади

преди 1 година

А, що им трябва да знаят какво реално се случва??? - ние ги приютихме, издржахме, а сега им ядем и ядовете. Онзи ден някяква укра пращала нах*й служители на банка, охранители и полицаи -тя е крива- да, но виновни сме ние, че го позволяваме. Я, марш бегом у вас и там прави каквото искаш-тук ще се съобразяваш с нашите порядки, ами все едно на гости си, смръдло /без извинение/. Ние мрем от глад, а на зима и от студ-за тях не мога да мисля - те се гаврят с нас. Айде холан-кой откде е-да му е добре.

6

Станой от Софстрой

преди 1 година

Евроатлантическият спасител издирва само героични украински детей. За русначета той има шамарчета по врата, чемадан-вакзал-Масква.

5

разлика

преди 1 година

има разлика между положението на украинци и руснаци. Обикновено тук са украинки съсипани от войната без съпрузите си , на които им се събира много. Руснаците обаче ще си продадат децата за бутилка ракия (руснаците са свликанли на тяхната си нискокачествена водка и от нашенската хубава ракия им потичат лигите)

4

оФчаря

преди 1 година

Като ви казват, че и едните, и другите са от едно "Тесто", вие не вярвате!!! Единствената разлика между тях е в идеологията!

3

обективен

преди 1 година

Акохолиците трябва да се лекуват ,а не да ходят на море !!!

2

Анонимен

преди 1 година

Укрите пияни заляни на плажа, не знаят какво се случва.

1

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Да се пазят, че чав3тата на руските терористи, бедняци и г0лраци не струват и едно руло хартия. Кой знае какви бомби и зарази носят.