35

ПУРКО

преди 1 година

E да ама ще бьде зависим.

34

Анонимен

преди 1 година

Как сме го изтървали този кадърен човек г-н Петков че той бил голяма работа

33

Хър Мър

преди 1 година

До 35. "Не народ а ***" . Който го е казал, за кой народ.

32

Алекс

преди 1 година

Докога хора взели под 1% на изборите ще ни натрапват мнението си?

31

opa

преди 1 година

А, тоя не е ли в панделата? Верно, то в бг за тия няма закони. Галевите си изтеглиха даже парите за "гаранцията" и духнаха, благодарение познайте на кой?

30

Н Гонго

преди 1 година

Ако заспя и се събудя след сто години и ме питат, какво мисля, че става сега в Русия, аз ще отговоря: Пият и крадат". (М. Салтиков-Щедрин).Московия тайга, монголска, дива, зверска. (Алексей Толстой).Народ, който блуждае из Европа и търси какво може да се разруши, унищожи, ей така, само за развлечение. (Достоевски).Най-важният забележим успех на руския народ е неговата садистична жестокост. (Горки).Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят. (Тургенев).

29

АБГЗ

преди 1 година

Ти не разбра ли че си некролог бе чичоо..

28

Бум, бам и тряс

преди 1 година

Пикаещият в шадравани брат Галев се появи на хоризонта!

27

007

преди 1 година

Този плаче за гЪзпром щтото и той трябвало да е в списака за комисйоните от путлеровия газ

26

абе

преди 1 година

абе не е нужно да сме слуги на Путин нито на Байден тогаваще се оправим като го разберем. на Путин кажете : ие искаме да търгуваме с вас санкции не налагаме и неможем да налагам САЩ да правят квот си искат да ви налагат санкции, а ние нямаме интерес да го правим това а ба Байде ше каже глей си работата ние сме независими

25

дада

преди 1 година

глейте кво и комунистите крадяха ама газ и бензин и хляб поне имаше при това на прилични цени дори България е препродавала руски петрол и изкярила, харесвам демокрацията ама много мошенници и крадци и лъжци се оказа че има сред нас и не направихме никва демокрация а само се лъжем и ни крадът и чуждите държави и сме зависими тей че не ми говорете са червени и сини моля

24

3m

преди 1 година

и този милия плаче за гЪзпром и руZия, защо им давате трибуна на такива!?

23

Аз

преди 1 година

Аз само като *** *** да пипитам! Някой зададе ли си въпроса в създалата се ситуация, как щеше да изглежда милата ни татковина, ако в последните години бяхме построили АЕЦ Белене, петролопровода Бургас - Александруполис, Южен поток, Газов хъб Балкан и още няколко енергийни проекта, които щели да ни превърнат във васал на не знам си кой си. Е те така! Самомот любопитство питам.

22

Сержант

преди 1 година

Ей заради такива руски *** сме на това дередже. Демокрация и руски възпитаници, които ни управляват са несъвместими неща. Всички, които хулите запада си поставете въпроса, кой ни управлява 30г , западни или руски възпитаници.?

21

iron maiden

преди 1 година

До "Така е" 13...Моля посочете поименно тези 48 държави които СА наложили санкции на Русия и тези 260!!!!! които НЕ са наложили такива!!!!!!1. Така всички коментиращи ще видят, че тези цифри са пълна измишльотина и лъжа!!!2. А също така посочете и от двете групи държави (които все пак реално съществуат), коя каква икономика има, какъв БВП има и какви външнотърговски връзки има!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Русизма е тежко психологическо нелечимо заболяване по лошо е от шизофренията защото и хапчета не помагат

19

Анонимен

преди 1 година

Като ги слушам и чета тия комунисти и слуги на Путин направо се чудя къде е България ??? Ние тука руска колония ли сме или суверена държава член на ЕС и НАТО ??? Коя е родината на Радев и подобни ???

18

хех

преди 1 година

глупциии, ще студувате и гладувате а комунистите ще са ви виновни и още 30години демокрация да има - ами защото крадете и се продавате повече от комунисти защото

17

хех

преди 1 година

червен червен амс е прав че газ няма а парите са похарче и и окрадени от некви сини продажници

16

Анонимен

преди 1 година

Румене взимай влака за Москва в БГ вечната дружба умря с Русия още един потомък на Кремъл се изказа