29

Анонимен

преди 1 година

Демократите си вкараха автогол с Байдън има голям отлив и разочарование от тази партия. Кошмара на изкуфелите либерали и демократи Тръмп ще се завърне с още по голяма сила. Инфлацията, гладът, високите цени на горива и храни ще накара американците да отидат до урните. Защо нашите медии не отразяват голямата подкрепа към Тръмп наскоро имаше голяма демонстрация в много градове против управлението на Байдън. На плакатите имаше само едно име Тръмп подкрепа ще става интересно.

28

Анонимен

преди 1 година

Заглавието е обратното на истината. Всъщност не републиканците печелят изборите за Тръмп, а Тръмп печели изборите за тях. Всеки кандидат-конгресмен ендорснат от Тръмп му е в кърпа вързана победата.

27

The Black Pope

преди 1 година

Тея статии са за хора , без образование , без знания на чужд език . Това ако го прочете човек над 40 години в България и ще си каже , ей тоя Тръмп наистина е някво зло . Нищо неподозиращ ,че 75% от твърденията са очевидна лъжа тук са очевадна лъжа .

26

БайХ

преди 1 година

ВИЖДАМЕ КАК АВТОРА НИ ВТЪЛПЯВА ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА БИЛИ ЧЕСТНИ,НО УВИ ИМАШ МНОГО РЕПОРТАЖИ НА ИЗХВЪРЛЕНИ БЮЛЕТИНИ НА РЕПУБЛИКАНЦИ В КОФИТЕ ЗА ***,ТЪЙ ЧЕ АЙДЕ МАЛКО ПО-МАЛКО С ЛЪЖИТЕ

25

ул. Козяк

преди 1 година

Осигурихме грантове за днес.бг и тази статия доказва че парите са усвоени според предназначението им!

24

Спеца

преди 1 година

Това е една фалшива статия ,от типа на раздухваните у нас вътрешно партийни борби в наши партии с цел печелене на дивиденти!Голямата задача на Републиканците е печелене на сенатските избори ,унизително изритване на Байдън от Белия дом и разследване на личните им пристрастия и печалби от био лабораториите и войната в Украйна!Щетите за САЩ от войната са колосални и необосновани!

23

Спас

преди 1 година

Междудругото, прави ми впечатлени едностранноста на този сайт. Вие отхвърляте твърдо някои твърдения, подкеряйпи твърдо други. Един журналист трябва да е обективен и да не застава твърдо зад никоя теза, а да провери вероятностите и да остави читателят сам да прецени коя е неговата истина. А вие се мъчите да налагете истини. Това си е чиста проба пропаганда. Разочарован съм напоследък от dnes.bg

22

Димби Провадия

преди 1 година

Всичко е готово !!! 1. имат междинни избори след 2 месеца , които не са решаващи , тоест , не са официални а нещо като тест в средата на мандата . Всички знаят , че Бай-Издън има ееееедва 20% доверие от горна и долна камара + сенаторите . 2. Ще бъде премахнат прездевременно , но - все още не се знае как точно , че има и много лоши сценарии 3. Путин си поставя пак Тръмп и така става червен от Владивосток до Лос Анжелис , тоест , всичко ще се нормализира и по старо му , по традиция .

21

Mar A Lago

преди 1 година

Нелито е преписала Нео Марксиската пропаганда от MSNBC.

20

Анонимен

преди 1 година

Вица на Мечо Още е нов не давай много Ако ти искаш на друг да ги дам И той да не свърши нищо Много се лъжеш

19

Исторически парк

преди 1 година

шоросите газ пикаят Тръмп да не ги отвее пак.. тоя път ще им трябва 2 месеца да не обявяват резултатите, че да могат да натъманят

18

Анонимен

преди 1 година

"Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята; не им се кланяй и не им служи." - Нямам си идоли и плюя еднакво по Тръмп, Байдън, Путин, Ши, Макрон, Кирил, Джонсън, Зеленски, Шолц и компания - плюя на Вас еднакво защото такава е божията воля, а аз съм просто един добър християнин, който като види лицемер в костюм си го слага на гегата.

17

Байдънта ковидарката

преди 1 година

Лиз Чейни е човекът, който ще се опита да се изправи срещу него, хахахаха, малко ли шутове й би Президент Тръмп в сураття на тая урродлива предателска отреппка? Ще й се изссере в празната крратуна и ще я прати ЗАВИНАГИ където й е мястото- в политическото минало.

16

Анонимен

преди 1 година

До 18 - да споко, целия свят стиска палци на САЩ и всички са се запътили да спасяват Тайван и Украйна. Ако САЩ влезе във директен конфликт с Русия - супер ще гледаме цирк и която и нация да загуби все ще е кеф за поне 40% от света, но ако САЩ си мислят, че едва ли не цяла Европа ще се вдигне срещу Русия ще има да чакат, особено пък си представям как 35% от западно европейците, откровени имигранти, застават до фашагите и викат "слава Украине", хахаха.

15

Ротшилдови

преди 1 година

Тръмпович стане ли президент ще иве мааамето на руснаците. Русоробите мислят, че ще им прави евала. Тоз не е мека мара като Байдъня и ще ги ескалира набърже. :)

14

Анонимен

преди 1 година

Ролята на Тръмп като миротворец е силно стилизирана и преувеличена. Наистина дръпна част от войските в Сомалия обратно, но реално те са на 100км разстояние в Джибути. Уж се изтегли от по-голямата част от Сирия, но истината е, че войските на САЩ все още са там, но в североизтока където и до ден днешен крадат 80% от сирийския БВП. Нито е помирител, нито спасител. Обикновен шарлатанин като батко си Байдън. АмериканецО има свободата да избере измежду две живи мумии работещи за един и същ кукловод.

13

Анонимен

преди 1 година

На кой мупука Сащ са бита карта.Въоръжен Маймунарник и невъзвръщаеми кредити

12

Анонимен

преди 1 година

Тръмп е вторият президент при който Америка не започна война

11

Кой, Кой ?

преди 1 година

Все още не мога да го проумея, как президент на най-могъщата страна беше избран човек с Деменция ? Та той не знае къде се намира, забравя децата и внуците си. Той бай Байдън сигурно забравя и каква позиция заема в Белият дом. Сигурни се мисли за Сенатор и Секретар....

10

Сао оигоуени

преди 1 година

Тръмпеца ще спечели, бизнеса ще тръгне, ЕС ще потъне. тва е бъдещето, другото са някви алабалистики.