26

Какво следва

преди 1 година

Русия ще спре реакторите. Това ще е резултата. А когато украинскарта армия бъде изтласкана на разстояние, от което да не може да обстрелва АЕЦ, пак ще ги пуснат.

25

До 7

преди 1 година

Не хвалебствия за Сила са нужни сега, а истински МИРОТВОРЦИ!!! НЕ ГИ ВИЖДАМ!

24

Анонимен

преди 1 година

Не мисля, че ще постигне нещо. Особено след като Зеления е само пионка изпълняваща американските заповеди да обстрелва централата.

23

Бай Илийчо

преди 1 година

Разпраят ,чи лъчивътъ болест фащала най напред меките китки ! Ко тва е верну да а гърмът таа цинтрала та Авропата са изчисти от тях !

22

Анонимен

преди 1 година

Ердоган обърка конците в Украина. Сега ще звъни на Путин, ама Вовката може и да не му вдигне )))

21

факт

преди 1 година

ердоган иска да вкара турция в ЕС . показва се като миротворец но целта му е турското знаме да се развява във всяка държава която е била в турската империя , което не много отдавна той заяви .

20

А ТАК,

преди 1 година

НАХОКАЙ ДЖУДЖЕТО, ДА МУ ДЪРЖИ ВЛАГА...

19

SS

преди 1 година

АПОКАЛИПТИК ! АКО ( боже опази) ГРЪМНЕ АЕЦ ЗАПОРОЖИЕ ,ОТВОРРЕТЕ ДНЕС БГ И СЛУШАЙТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ НА БАЙ ВИ SS. !!! СЕГА ВЕРНО ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ ВСЯКАКВИ ПИПОНАРИ ДЕТО ЩЕ РАЗТЯГАТ ЛОКУМИ НО ВИЕ САМИ ЩЕ ПРЕЦЕНИТЕ ! ТОЛКОЗ !!!!

18

SS

преди 1 година

Според едно древно писание лъчевата болест е описана като болестта която отделя месото от костите !

17

SS

преди 1 година

АПОКАЛИПТИК ! НИТО ВЛАСТИТЕ,НИТО НАСЕЛЕНИЕТО В БГ Е ПОДГОТВЕННО ЗА ПОДОБНА КАТАСТРОФА АКО (пази боже)ГРЪМНЕ АЕЦ ЗАПОРОЖИЕ !

16

черния

преди 1 година

Какво я бавят тая централа?!? Да я взривяват и после няма да има никакъв проблем да се ползват термоядрени ракети, тъй като и без това всичко ще е заразено завинаги!

15

SS

преди 1 година

АПОКАЛИПТИК ! ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ГРЪМНЕ АЕЦ ЗАПОРОЖИЕ ? МИСЛЕТЕ ОТСЕГА НАКЪДЕ ЩЕ БЯГАТЕ КАТО ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПЛАН ЗА ЕВАКУАЦИЯ ?

14

Анонимен

преди 1 година

Ердоган заяви, че възнамерява да докладва на Президента Путин за резултатите от разговорите си със Зеленски и генералния секретар на ООН Антониу Гутериш в Лвов, както и какви конкретни мерки за разрешаване на ситуацията в атомната електроцентрала в Запорожие е поискал от Зе-клоуна.

13

Анонимен

преди 1 година

Сбъркал е адреса. Трябва да си преговаря със Зеленски, защото неговите хора обстрелват централата. Или по-скоро с Байдън, защото централния щаб на тази война е във Вашингтон. Сякаш не го знае, ми се прави на улав.

12

До 10

преди 1 година

Какво си усвоил? България на кой стан тъче? На нито един. Хем няма газ, хем няма еврозона и Шенген. На нито един. От два стола, на земята. Рурската външна политика се прави от потомствени дипломати. А не от лелички от Павликени.

11

Анонимен

преди 1 година

"Императора" и " Султана " добре се разбират :)

10

Анонимен

преди 1 година

Типично по турски да тече на два стана много жалко че и в България сме го усвойли тоя занаят за 500 години Когато нямаш точна и ясна позиция ставаш тарикат двуличник лицемер и губиш уважение

9

А кой праща

преди 1 година

дронове на орКрайна?

8

Анонимен

преди 1 година

Е какви преговори с Путин? Трябва преговори със Зеленски, който обстрелва АЕЦ-а...

7

Osman Gazi

преди 1 година

Турция е световна сила. Тя действа самостоятелно без да се консултира с този и онзи. На света има 4-5 държави, които си го позволяват - САЩ, Русия, Израел, донякъде ЮК. Това е. Останалото е пълнеж и нечий колониален придатък. За да си Турция трябват история, самочувствие и топки. Не става само с пари, нито само с ядене, както беше в една реклама.