9

Стар

преди 1 година

Много ,,умници " тук бе !?! Какъв язовир ,какъв ВЕЦ,какви пет лева бе мушмороци пъпчиви!? Реката /карстовия извор /е пресъхвал и друг път и,през 70те,последно през 1981 ва..Аман от недорасли ,,специалисти" .....Тези социални мрежи ви побъркаха,поколение Гугълско!!!

8

sheeple

преди 1 година

Няма вода - яжте шоколад

7

Анонимен

преди 1 година

Ааааа официалната версия е земетресение....нищо, че такова няма обявено а земестресение, което да промени корито на ръка е сериозно нещо...Мънкат всички, държавни служителчета от шефа на ВИК до експертите....зер ако кажат истината ще им истинат столчетата...Ама и да я кажат...файда никаква...жадния, жаден...рибата вмирисана...и така

6

Анонимен

преди 1 година

И за най-простия е ясно , че има язовир някъде нагоре. Как така никой не разбрал, никой не видял, ами пуснете един дрон и ще видите къде отива водата. Ай, каква чудна история пак. Още ли има гл.упаци да вярват в небивалици.

5

Съвет

преди 1 година

ЗАкарайте умрялата риба пред апартамента на Про100 Киро.

4

Анонимен

преди 1 година

Добре как е възможно толкова време никой да не знае къде отиде водата? Нали разбирате че не може просто да се изпари? Тръгваш нагоре по течението и гледаш къде водата изчезва, толкова ли е трудно? Или пак се покрива някой?

3

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде водата не става за пиене. Аз ходя с колата и си наливам изворна вода за пиене и от години нямам стомашни болки.

2

Анонимен

преди 1 година

Пак избиха рибата.

1

Марга Рит

преди 1 година

Журналистите и властите да кажат най-после истината за ,,бедствието" в Своге. Разходете се и маалко по-нагоре и ще видите ВЕЦ ,,Доган". Той е бедствието. Там изчезва водата на Своге.